meg is nézem lehet-e már valamit olvasni róluk.
Lehet hasonló fog történni mint 2009-ben a Brawn Racing történet volt ...

Ok, de most teljesen megújulnak majd.

Igen, az volt. De sok mindenen nem változtat. Ahhoz hogy Norris bukja a vb-t, a hátralevő két verseny mindegyikén csak 4. vagy rosszabb helyen futhat be és nem nyerheti meg a sprintversenyt. Ha a sprintet megnyeri, már a két 4. hely is elég neki. Elnézve Piastri illetve a Ferrarik és Mercedesek formáját, én nem látok rá szinte semekkora esélyt, hogy ekkora pontelőny birtokában elbukja a vb-t. Még úgy is, hogy Katar nem szokott a Mclaren erőssége lenni. Az egyetlen eshetőség, ha ütközik, vagy problémája lesz az autójával.

Keményen nem kell tolnia,csak vigyázni kell az autóra….Alex_Aston írta: ↑2025.11.23., vas. 14:09Hmmm.
Azért ez kissé megváltoztatja az utolsó ket futam hangulatát.
Nem lesz elég Norrisnak csak célba érni, hanem küldenie kell majd keményen.
https://index.hu/sport/forma1/2025/11/2 ... i-kizaras/
Nekünk nézőknek persze ez jó, de gondolom felbojdult a McLaren box.

Az is jó régen volt ... de én most nem csak Verstappenre gondoltam, volt ott több csata is amilyen már régen volt az utolsó körökben a Forma 1-ben. Nekem tök mindegy, hogy ki kit előzött vagy nem előzött volna meg, de ilyen, hogy az utolsó körökben ennyi izgalom lett volna, amit tönkretett egy VSC ... nem is emlékszem mikor volt utojára ilyen az Forma 1-ben (tiszta Nascar érzés) hááát nagy kár volt érte ... az meg az én bajom, hogy ezen bepipultamAlex_Aston írta: ↑2025.10.27., hétf. 12:00Verstappen első világbajnoki címét is egy SC döntötte el az utolso futam, utolso körében. Szerintem ezért is volt nyugodt, amikor leintés után a mexikói VSC-ről kérdezték. Mondta is, hogy van amikor jól jön, van amikor rosszul, mindenkinek más. Ez ilyen.

Verstappen első világbajnoki címét is egy SC döntötte el az utolso futam, utolso körében. Szerintem ezért is volt nyugodt, amikor leintés után a mexikói VSC-ről kérdezték. Mondta is, hogy van amikor jól jön, van amikor rosszul, mindenkinek más. Ez ilyen.

Most jó lett volna a ferka stratégia,és működött is,de jött a biztonsági autó,és borította az egészet.Ha az nincs,akàr a top háromban is lett volna mindkét autó.Érezhető előnyben voltak a második gumicsere után,és a harmadiknál meg már a lágygumi lett volna rajtuk,de ez a vonat is elment nekik némi szemét miatt.Alex_Aston írta: ↑2025.03.23., vas. 15:18Igen. Hozták a formájukat.
Múlt héten meg a szokásos béna stratégia az elkésett box kiállásokkal.