Szalon írta: ↑2025.12.06., szomb. 17:56
Aszpirin írta: ↑2025.12.06., szomb. 15:59
Mert a bújtstött önreklámmal és a hülyeségei ismételgetésével nem követ el szabálysértést
Úgy gondolom, hogy ezt nagyjából egy hónappal ezelőtt az
általános kábeles topikban már eljátszotta, jelenleg az
általában hifiről topikba újra generálja ismét, ami szerintem amellett, hogy teljesen egyértelműen
NEM a témához kapcsolódó hozzászólás, kimeríti a flodolás, vmit flame war fogalmait is.
2.14. Az adott szakmai témához tartozó területeken, így különösen a KVX, Szoftver, Hardver, HiFi, Hangfalak, TV-plazma-LCD-projektor, HD, Csináld magad al-Fórumokban kizárólag csak a meghatározott Témákban lehet hozzászólásokat írni.
Nem értek egyet. Nézd meg a trollkodás, flame war és floodolás fdefinícióit. Trollkodás, floodolás kilőve, flame wart akkor csinálna, ha itt lenne, és szítaná, de Ti ugrotok rá mindig a véleményére, flame war az pl. amit most Te folytatsz ellene
Az "Általában a hifiről" topikot pont azért csináltuk, hogy ha elkalandoznak a szálak, akkor ne kelljen az offolási szabály szerint átlépni mindig másik topikba, legyen tér a csapongó gondolatoknak. A kábelek nem tartoznának általában a hifiohez? Ami nem tartozik oda, az pont ez a flame itt, offolást pont te és én követünk el, szerintm jó, hogy emiatt sem kapsz tőlem figyelmeztetést vagy kitiltást, vagy inkább ne kivételezzek és offolásért kapjon 3 napot mindenki, aki ezt a "Zárjuk ki Cables"-t elindította és aki részt vett benne itt, és nem a helyémn, a Forummal kapcsolatos kérdések, javaslatok topikban? Ugye-ugye.
ráadásul egy idős ember kiegészítő megélhetési forrásáról beszélünk, ebből a nézőpontból én némi empátiát várnék el a tisztelt fórumtagságtól - de ez a magánvéleményem.
Úgy tudtam a fórúm szabályzata mindenki számára egyformán érvényes, függetlenül életkortól, anyagi helyzettől...
Továbbra is tartom, hogy most nem sértett semmilyen szabályzati pontot. Nekem sem tetszik a véleménye, sőt ez nagyon enyhe ifejezés, de az nem előjog, hogy leírhat valamit, ami nem törvénybe ütköző, hanem mindenki alanyi joga.
Most éppen veled kivételezek egy szabály alól, ami kimondja, hogy a moderátori döntéseket nem vitatjuk, sőt, komoly szankciókat helyez kilátásba, ha jól emlékszem

De ugye nem gond, hogy ezt sem veszem annyira szigorúan...
Vannak gumicsontok, amit moderátorként BÁRKIVEL szemben alkalmazhatunk, ha ki akarjuk valamiért zárni, ezt nem szeretném vele szemben, ennyi. Élni és élni hagyni.
Javaslom mindenkinek, akit zavar a tevékenysége, használja a "haragos" funkciót.
Szomorúnak tartom ezt a fajta kettős mércét, hogy csak adjátok alá a lovat, és gyakorlatilag mindent megengedtek neki, mert jajj szegény... öreg... stb... akinek tényleg a megélhetése függne ettől, annak pont, hogy alázattal kellene a fórum szabályzatát betartania, nem pedig újra és újra visszaélni a moderátorok jóindulatával... éppen elégnek kellene lenni, hogy engeditek itt az erősen kétes eredetű seftelését... szvsz
Nos, én pont azért válaszoltam itt, hogy ne legyen kettős mérce. Cables nem népszerű a nézeteivel, de nem szabályzatellenes a nem népszerű nézeteket hangoztatni.
Másodszor írom le, hogy ez a magánvéleményem, és ha nem tetszik, kérlek jelentkezz moderátornak, hamarosn ürül egy hely - ez a tömény rosszindulat, fotelokoskodás és más kioktatása látatlanban, ami itt - és más fórumokon is, múltkor a Prohardveren tettem szóvá - nagyon megfeküdte a gyomrom, és nem én leszek az első, akinek ebből elege van. "A hülyék paradicsomá"ban a kihaló ágak egyikéhez tartozom (ld. a film felvezető képsorait), és ez ellen nem küzdök már. Szóval hajrá, beszélj Vinklerrel, és csináld, ha jóváhagyja, mert Vinklernek szüksége lesz legalább egy moderátorra. AKKOR majd megérted, miről beszélek. Vagy nem :)