Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ATC hangsugárzók
-
mikro makro
- Nincs visszaút

- Értékelés: 22
Re: ATC hangsugárzók
Ezek a nagy dög stúdiós atc midfieldek nem dobálnak bele az arcotokba túl sok felvételi hibát ? Ezeket 3-4 méterről szokták hallgatni masteringhez, mennyire élvezhető egy ilyen egy kisebb szobában ?
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 916
Igen, tudom. :(
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Hmmm..
Nem ördögtől való ötlet.
Az sztem nagy szabadságot ad,hogy a szub energiáját külön lehet reszelgetni.
De van egy szomorú hírem.
Kettő kell belőle
Nem ördögtől való ötlet.
Az sztem nagy szabadságot ad,hogy a szub energiáját külön lehet reszelgetni.
De van egy szomorú hírem.
Kettő kell belőle
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- tottyi
- Hazajáró lélek

Koszi, en mar regota jatszok a gondolattal, hogy lecserelni SCM25A Pro-ra es egy SCS120 Pro-val. Ha elorol kezdenem akkor ugy de hat akkor meg nem volt tapasztalat. A sub manualjaban SCM45A Pro-val parositjak a subot de az megint csak egy nagy hangsugarzo. Itt megjegyzem, milyen erdekes, hogy eloszor az eloerositobol a subba megy a jel. :)
Jok ezek 150-esek es, hogy most a felig kesz allvanyokon van, meg igy is hatalmas a valtozas. A melyeket emeltek ki mondenhol ahol olvastam, hogy ilyesmi allvanyokkal probalkoztak de hallhatoan jobb lett a kozep es meglepo modon a magastartomany.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Jól néz ki.
Azon merengtem egyébként,hogy nekem lehet túlzás volt a 150-es.
Maradni kellett volna a 100-nál és ahhoz fejleszteni a kábelezést,elektronikát miegymást.
De ez már a múlt.
Azon merengtem egyébként,hogy nekem lehet túlzás volt a 150-es.
Maradni kellett volna a 100-nál és ahhoz fejleszteni a kábelezést,elektronikát miegymást.
De ez már a múlt.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
- tottyi
- Hazajáró lélek

Az új lábakon.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9705
Van.supravox írta: ↑2025.12.09., kedd 20:21Ez persze így nem igaz.Block írta: ↑2025.12.09., kedd 15:00...hámer ezek annyira titkosak,hogy nem nyilatkozik senki,hogy a világbajnok ATC-ket miért cserélték le,...és miben jobb az új.
Supravox sem akart beszámolót írni csak privátban. Azelőtt napi szinten írt az aktív ATC-ről,...most meg várnám,hogy milyen az Odeon..... :)
Illetve nem fogok egy ATC topicban egy teljesen más hangfalról áradozni.
Ha lesz Odeon topic akkor majd oda beírom a Helixel kapcsolatos tapasztalataimat.
Ezt megtettem az ATC-vel is.
Az anno leírtakhoz tartom magam azóta is
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Ez persze így nem igaz.Block írta: ↑2025.12.09., kedd 15:00...hámer ezek annyira titkosak,hogy nem nyilatkozik senki,hogy a világbajnok ATC-ket miért cserélték le,...és miben jobb az új.
Supravox sem akart beszámolót írni csak privátban. Azelőtt napi szinten írt az aktív ATC-ről,...most meg várnám,hogy milyen az Odeon..... :)
Illetve nem fogok egy ATC topicban egy teljesen más hangfalról áradozni.
Ha lesz Odeon topic akkor majd oda beírom a Helixel kapcsolatos tapasztalataimat.
Ezt megtettem az ATC-vel is.
Az anno leírtakhoz tartom magam azóta is
-
mikro makro
- Nincs visszaút

- Értékelés: 22
Arra gondoltam, hogy írok ide egy gyakorlatiasnak szánt buyer's guide-ot olyan, ATC hangfallal még nem rendelkező embereknek, akik nem 150es aktívval szeretnének kezdeni, mivel gyanús, hogy az a réteg valamivel szélesebb, aki a passzív entry sorozatú ATC-ket nézegeti első körben és néha benéznek ide, hátha találnak számukra hasznos információt. Nekik szólna ez a kis íromány.
Eddig három passzív ATC volt nálam, a SCM11, a 12pro és a 19 - összefoglalnám szubjektív élményeim alapján, hogy én milyennek hallom ezeket:
SCM11: Ő a leggyorsabban megszerethető és legelnézőbb a 3 modell közül, számos keverési hiányosságot jótékonyan elfed, mondhatnám azt is, hogy ő a feleség-kompatibilis ATC. Nem szól harsányan szinte semmilyen felvétel rajta, érezhető, hogy ezt valóban a hifi piacra szánták, nem stúdióknak. A legkevésbé analitikus a 3 modell közül. Felbontása némileg elmarad a másik kettőtől, azonban én ezt hallom a legkiegyenlítettebbnek frekvenciaválasz szempontjából. Semmilyen tartományban nem sok, nem kevés az energiája, szerintem nagyon jól eltalálták a hangolását. Mivel a fizikai méretei korlátozottak és zárt ládás (ez is), így inkább kisebb helységbe lehet ideális, olyan 20-25 négyzetméterig. Annál nagyobb helyen valószínűleg kevés mély energiát ad le.
SCM12 Pro: Ebben ugyanazok a hangszórók dolgoznak, mint a 11ben, mégis másképp szól. Stúdiós modell. Több energia van ráküldve a magasnyomókra és szűkebbnek tűnik a lesugárzása, mint a 11nek. A közepe nagyjából ugyanolyan, mint a 11nek, a mélyei minimálisan precízebbek, közép-mélye kicsit kevesebbnek tűnik, time-domain válaszuk nagyjából megegyezik - mindegyik gyors reagálású. Ez a modell szerintem nem feltétlenül ideális hifizős zenehallgatásra. Akik munkaeszközként imádják, zenét azok sem ezen hallgatnak többnyire. Bár én ezt tettem, de ezt csak azoknak javasolnám, akik nem bánják, ha egy-egy rosszul kevert felvétel borzasztó harsányan szól a rendszerükön.
SCM19: Hifi ládának árulják, de szerintem ahhoz túl monitorosan szól. A három közül magasan ennek van a legjobb felbontású közepe, a legerősebb dinamikája, legjobb mélykiterjesztése és legnagyobb tere, mint oldal, mint előre-hátra irányba. Lehetne ez egy tökéletes hangfal, de szerintem valahogy alulkalibrálták a magasnyomóját. Nekem legalábbis fura a magasa, nagyjából 10khz felett kicsit kevesebb energiát ad le, mint ami ideális lenne. Tompának nem mondanám, de az amúgy nagyon hangsúlyos közepeihez képest kicsit kevésnek érezni a magasak legfelső regiszereit arányaiban. A közepei nagyon részletesek, ezáltal jót-rosszat, mindent beletol az arcba, ami középen történik. Ha érdes, ráspolyos, azt is. A woofer ebben egyel komolyabb, mint a két kisebbik modellben, ami hallatszik is, kiterjesztésben és dinamikában is erősen túlmutat rajtuk, a reagálása viszont nagyon kicsivel ráérősebb a két kisebb modell wooferénél. A 19et én akkor venném hifizés céljára, ha kifejezetten ezt a fajta őszinteséget és nyersességet keresi valaki és nem bánja, ha nem sziszegnek a magasnyomók, ha kell-ha nem.
A rövid leírásom alapján úgy tűnhet, hogy az SCM11 modell kapta a legkevesebb kritikát, de ez nem azt jelenti, hogy az a legjobb hangfal a három közül. Ha választani kéne, a 19et jelölném a legjobb hangfalnak ezek közül, a 11 viszont a legkellemesebb, leghosszabban hallgatható, legkevésbé válogatós a rosszul kevert felvételeket illetően. Dinamikában, térleképzésben, hangerőterhelhetőségben viszont messze elmarad a nagytestvérétől. A leírtak saját rendszerben és saját fül alapján valid megállapítások, mások lehet hogy nem ugyanezeket tapasztalták. Üdv.
Eddig három passzív ATC volt nálam, a SCM11, a 12pro és a 19 - összefoglalnám szubjektív élményeim alapján, hogy én milyennek hallom ezeket:
SCM11: Ő a leggyorsabban megszerethető és legelnézőbb a 3 modell közül, számos keverési hiányosságot jótékonyan elfed, mondhatnám azt is, hogy ő a feleség-kompatibilis ATC. Nem szól harsányan szinte semmilyen felvétel rajta, érezhető, hogy ezt valóban a hifi piacra szánták, nem stúdióknak. A legkevésbé analitikus a 3 modell közül. Felbontása némileg elmarad a másik kettőtől, azonban én ezt hallom a legkiegyenlítettebbnek frekvenciaválasz szempontjából. Semmilyen tartományban nem sok, nem kevés az energiája, szerintem nagyon jól eltalálták a hangolását. Mivel a fizikai méretei korlátozottak és zárt ládás (ez is), így inkább kisebb helységbe lehet ideális, olyan 20-25 négyzetméterig. Annál nagyobb helyen valószínűleg kevés mély energiát ad le.
SCM12 Pro: Ebben ugyanazok a hangszórók dolgoznak, mint a 11ben, mégis másképp szól. Stúdiós modell. Több energia van ráküldve a magasnyomókra és szűkebbnek tűnik a lesugárzása, mint a 11nek. A közepe nagyjából ugyanolyan, mint a 11nek, a mélyei minimálisan precízebbek, közép-mélye kicsit kevesebbnek tűnik, time-domain válaszuk nagyjából megegyezik - mindegyik gyors reagálású. Ez a modell szerintem nem feltétlenül ideális hifizős zenehallgatásra. Akik munkaeszközként imádják, zenét azok sem ezen hallgatnak többnyire. Bár én ezt tettem, de ezt csak azoknak javasolnám, akik nem bánják, ha egy-egy rosszul kevert felvétel borzasztó harsányan szól a rendszerükön.
SCM19: Hifi ládának árulják, de szerintem ahhoz túl monitorosan szól. A három közül magasan ennek van a legjobb felbontású közepe, a legerősebb dinamikája, legjobb mélykiterjesztése és legnagyobb tere, mint oldal, mint előre-hátra irányba. Lehetne ez egy tökéletes hangfal, de szerintem valahogy alulkalibrálták a magasnyomóját. Nekem legalábbis fura a magasa, nagyjából 10khz felett kicsit kevesebb energiát ad le, mint ami ideális lenne. Tompának nem mondanám, de az amúgy nagyon hangsúlyos közepeihez képest kicsit kevésnek érezni a magasak legfelső regiszereit arányaiban. A közepei nagyon részletesek, ezáltal jót-rosszat, mindent beletol az arcba, ami középen történik. Ha érdes, ráspolyos, azt is. A woofer ebben egyel komolyabb, mint a két kisebbik modellben, ami hallatszik is, kiterjesztésben és dinamikában is erősen túlmutat rajtuk, a reagálása viszont nagyon kicsivel ráérősebb a két kisebb modell wooferénél. A 19et én akkor venném hifizés céljára, ha kifejezetten ezt a fajta őszinteséget és nyersességet keresi valaki és nem bánja, ha nem sziszegnek a magasnyomók, ha kell-ha nem.
A rövid leírásom alapján úgy tűnhet, hogy az SCM11 modell kapta a legkevesebb kritikát, de ez nem azt jelenti, hogy az a legjobb hangfal a három közül. Ha választani kéne, a 19et jelölném a legjobb hangfalnak ezek közül, a 11 viszont a legkellemesebb, leghosszabban hallgatható, legkevésbé válogatós a rosszul kevert felvételeket illetően. Dinamikában, térleképzésben, hangerőterhelhetőségben viszont messze elmarad a nagytestvérétől. A leírtak saját rendszerben és saját fül alapján valid megállapítások, mások lehet hogy nem ugyanezeket tapasztalták. Üdv.
- tottyi
- Hazajáró lélek

En ugyan igy vagyok vele de elengedtem. Amiket kaptak az emberek Supravox-tol ha az ATC-re szoltak valamit meg az AB osztalyrol, stb. Tenyleg nem ertem. De Supravox mar nem fog ide irni es vigyazni kell, hogy mit irunk ide.Block írta: ↑2025.12.09., kedd 15:00...hámer ezek annyira titkosak,hogy nem nyilatkozik senki,hogy a világbajnok ATC-ket miért cserélték le,...és miben jobb az új.
...hámer ezek annyira titkosak,hogy nem nyilatkozik senki,hogy a világbajnok ATC-ket miért cserélték le,...és miben jobb az új.
- tottyi
- Hazajáró lélek

Wittao hozzaszolasaban a "hozzaszolas ertekeles"-ben van a valasz.
Töki ezek azok a dobozok, amiket most lehetett megnézni a hifishow mellett rendezve Fapacinál?
Ezekre cserélted a 150-es ATC-ket?
Ezekre cserélted a 150-es ATC-ket?
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
Nem tudom milyen frissítésre gondoltoktottyi írta: ↑2025.12.06., szomb. 22:28Hm... Volt itt egy kollega aki szerint a ab osztaly volt csak elfogadhato egy erosito szamara. Aztan a Te hangfalaid is at, mentek egy frissitesen ami utan 33Hz-ala mentek ha jol emlekszem. En akkor be is irtam, hogy ilyen kettos mely hangszoroval csak ennyire mentek le Hz-ben. Tovabb is van csak mar 9 sör korul jarok.
Az Hogy miben milyen osztályú erősítő dolgozik, engem nem érdekel. Egy biztos, ezek az MZ aktív dobozok a kapcsitápjukkal meg D erősítőkkel nekem jobban bejönnek. A felbontásuk is jobb. Ez MZ-nál egy saját részre szánt projekt volt, ami a fiókban hevert. Elkértem, hogy legyen mit hallgatni miután eladtam az ATC-ket. Volt rajta reszelni való, meg még lesz is egy-két apróság, de itt marad az biztos
Most összegeztem, hogy nincs a rendszeremben lineáris táp egy darab sem, mégis organikusnak és hosszanhallgathatónak tartom a hangot ezzel az erősítéssel együtt.
Szerintem el kell engedni az olyan beidegződéseket kapcsitáp vs lineáris, meg A osztály vs/ AB /D/ G ...
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
MZX PRE-NR1
- tottyi
- Hazajáró lélek

tottyi írta: ↑2025.12.06., szomb. 22:28Hm... Volt itt egy kollega aki szerint a ab osztaly volt csak elfogadhato egy erosito szamara. Aztan a Te hangfalaid is at, mentek egy frissitesen ami utan 33Hz-ala mentek ha jol emlekszem. En akkor be is irtam, hogy ilyen kettos mely hangszoroval csak ennyire mentek le Hz-ben.
Hűű tottyi,
Ez utúbbi hsz-odból semmit nem értek..
Részletezd picit..
Ez utúbbi hsz-odból semmit nem értek..
Részletezd picit..
MZX PRE-NR1
MZX PRE-NR1
- tottyi
- Hazajáró lélek

Koszi szepen meg nem engedte meg senki, hogy ATC-re szoljon valamit. Az elejen a te hangsugarzoidat sem engedtek eleg melyre de ezt korigaltak. Meg mindig d osztalyu erositovel szolnak de ezek szerint tokeletesek szamodra.Töki írta: ↑2025.12.06., szomb. 21:55Szerintem nem kevés a mélye, csak fel kell tekerni hátul a potit. Nálam 9 óránál állt és volt mély bőven falaktól jól elhúzva viszonylag nagy szobában.tottyi írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:17Kis teszt a 150-es ATC-hez. Nekem a kovetkezo napokban fog megjonni a hangfalallvany, allitolag az is sokat tesz a basszus reszletessegeben.
Erdekesseg annyi, hogy masnak is keves volt a basszus az ATC 150-bol.De nalam ez mar a multe.
"A hangszórók ronda kerekeken álltak, és túl sokat csúszkáltak az acélvázas állványokon, így a zenei stúdió hangszóró leválasztásához használt sorbothane lábak, a lemezjátszó leválasztásához korábban használtam, és azok a meglehetősen szép PLATIMON golyóscsapágyas leválasztott hangszórók ihlette őket, amiket rendeltem az Amazonról és az eBay-ről. Szerettem volna könnyen mozgatni a hangszórókat, ezért vettem teflon bútorlábakat is. Mivel egyenként több mint 70 kg-ot nyomtak, nem volt könnyű egyedül, de tegnap este és ma este között sikerült mindet felszerelnem. Gyorsan meghallgattam, és már csak a basszusban is hatalmas javulás és növekedés volt... odáig jutottam, hogy kikapcsoltam az enyhe DSP basszuskiemelést az RME DAC-omon. Sokkal kevesebb a torzítás általában, és sokkal több hang kerül át minden frekvencián a szobába, tisztábban és világosabb hangzást biztosítva. Nagyon meglepődtem, hogy mennyit hozott ki a hangszórókból."
Forras: https://www.reddit.com/r/audiophile/com ... _and_ball/
IMG_0119.jpeg
IMG_0120.jpeg
IMG_0121.jpeg
IMG_0122.jpeg
Én sokat kínlódtam a 150-es mélyeivel (nem a mennyiségével), aztán el is váltunk egymástól. Mindig az volt az érzésem, hogy akkora mélyhangszórót nem egészséges 380Hz-ig felengedni. Persze lehet ez csak képzelgés volt. Nyilván az ATC nem az a gyártó, ahol ne lenne meg a műszaki háttér.
Ami most van nálam aktív doboz, annak a 16,5 centis Purifi közepe sokkal mélyebbre le van engedve, nincs is az az érzet.
Szőnyegen a tag helyében inkább tüskét használnék.
Szerintem nem kevés a mélye, csak fel kell tekerni hátul a potit. Nálam 9 óránál állt és volt mély bőven falaktól jól elhúzva viszonylag nagy szobában.tottyi írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:17Kis teszt a 150-es ATC-hez. Nekem a kovetkezo napokban fog megjonni a hangfalallvany, allitolag az is sokat tesz a basszus reszletessegeben.
Erdekesseg annyi, hogy masnak is keves volt a basszus az ATC 150-bol.De nalam ez mar a multe.
"A hangszórók ronda kerekeken álltak, és túl sokat csúszkáltak az acélvázas állványokon, így a zenei stúdió hangszóró leválasztásához használt sorbothane lábak, a lemezjátszó leválasztásához korábban használtam, és azok a meglehetősen szép PLATIMON golyóscsapágyas leválasztott hangszórók ihlette őket, amiket rendeltem az Amazonról és az eBay-ről. Szerettem volna könnyen mozgatni a hangszórókat, ezért vettem teflon bútorlábakat is. Mivel egyenként több mint 70 kg-ot nyomtak, nem volt könnyű egyedül, de tegnap este és ma este között sikerült mindet felszerelnem. Gyorsan meghallgattam, és már csak a basszusban is hatalmas javulás és növekedés volt... odáig jutottam, hogy kikapcsoltam az enyhe DSP basszuskiemelést az RME DAC-omon. Sokkal kevesebb a torzítás általában, és sokkal több hang kerül át minden frekvencián a szobába, tisztábban és világosabb hangzást biztosítva. Nagyon meglepődtem, hogy mennyit hozott ki a hangszórókból."
IMG_0119.jpeg
IMG_0120.jpeg
IMG_0121.jpeg
IMG_0122.jpeg
Én sokat kínlódtam a 150-es mélyeivel (nem a mennyiségével), aztán el is váltunk egymástól. Mindig az volt az érzésem, hogy akkora mélyhangszórót nem egészséges 380Hz-ig felengedni. Persze lehet ez csak képzelgés volt. Nyilván az ATC nem az a gyártó, ahol ne lenne meg a műszaki háttér.
Ami most van nálam aktív doboz, annak a 16,5 centis Purifi közepe sokkal mélyebbre le van engedve, nincs is az az érzet.
Szőnyegen a tag helyében inkább tüskét használnék.
MZX PRE-NR1
MZX PRE-NR1
- tottyi
- Hazajáró lélek

Kis teszt a 150-es ATC-hez. Nekem a kovetkezo napokban fog megjonni a hangfalallvany, allitolag az is sokat tesz a basszus reszletessegeben.
Erdekesseg annyi, hogy masnak is keves volt a basszus az ATC 150-bol.
De nalam ez mar a multe.
Erdekesseg annyi, hogy masnak is keves volt a basszus az ATC 150-bol.
- tottyi
- Hazajáró lélek

Kijott az uj ATC subwoofer AB osztalyu erositovel es 375 mm-es hangsugarzoval.
https://atc.audio/2025/11/atc-launch-scs120-pro-sub/
https://atc.audio/professional/pro-subw ... cs120-pro/
https://atc.audio/2025/11/atc-launch-scs120-pro-sub/
https://atc.audio/professional/pro-subw ... cs120-pro/
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9705
Ne off-oljátok már légyszi az ATC topicot!wittao írta: ↑2025.10.25., szomb. 21:49Ha jol emlekszem most is egy linearis tapos, JCAT kartyas szervert hasznalsz.
Ott egy jo szoftvercsomaggal azert mar szep dolgokat ki lehet hozni.
Youtube-rol kerdeznek kicsit…
Ugy szeretned hasznalni, hogy PC-n es kozben szoljon a sztereo rendszereden, a kepet pedig nezned a TV-den?
Szukseged van hozza remote-ra, vagy a TV-en touchpad-es billentyuzettel is elvagy?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Ha jol emlekszem most is egy linearis tapos, JCAT kartyas szervert hasznalsz.
Ugy szeretned hasznalni, hogy PC-n es kozben szoljon a sztereo rendszereden, a kepet pedig nezned a TV-den?
Szukseged van hozza remote-ra, vagy a TV-en touchpad-es billentyuzettel is elvagy?
- tottyi
- Hazajáró lélek

Az alairasomban latod a rendszerem, en ilyet keresek mindenegyben ezert nyitott lennek egy ilyen kutyu osszehasonlitasaban a rendszeremben de megint ott van, hogy youtube-ot nem jatszik le, nagyon nehez kerdes ez. Amugy ez az ha nem hallottam volna, na de az ember mar csak ilyen, hogy kivancsi es meghallgat ezt-azt meg irasok alapjan fejlesztget. De jo tema lenne sörözgetés mellett es ha meg egy ilyesmi rendszer is szolna "hatterben". :)wittao írta: ↑2025.10.25., szomb. 16:36Nekem gyartokent nem illik egyetpen masik gyarto termeket sem minositenem, semmilyen formaban. Alapvetoen nem szimpatizalok azzal a vonallal, amit pl. egy HifiRose kepvisel: nagy kepernyo, latvanyos, Androidot ala azon minden fut, de elfogadom ha valaki ezzel megtalalja a szamitasat. Ennel szimpatikusabb az Eversolo A10-ese, amelyiknek a formavilaga es a belso dolgai is tetszenek. A hangja pl. nem az en vilagom, de ha nem foglalkoznek semmilyen szinten elektronikakkal, ralatasom sem lenne mibol epulnek fel ezek, akkor kinezet es szolgaltatasok alapjan szerintem egy A10-zel nagyon boldog lennek. Sot, ahhoz illo erositojukkel, valami hangfallal egy egyszeru, sokoldalu rendszert lehet birtokolni.
Amikor kiprobaltam, engem nem nyugozott le egyik sem (tuning tapos valtozat sem), de lehet h. sokkal ingerszegenyebb kornyezetben azt mondanam jojjenek csak es maradnak sokaig.
Szoval ezert nehez masok review-i alapjan elmenni, mert annyira mast keresunk sokszor, annyira mashogy halljuk ugyanazt, mashol vannak a sulypontok, amugy en mar nem is szivesen ajanlgatok. Nekem mas, az biztos.
Nekem gyartokent nem illik egyetpen masik gyarto termeket sem minositenem, semmilyen formaban. Alapvetoen nem szimpatizalok azzal a vonallal, amit pl. egy HifiRose kepvisel: nagy kepernyo, latvanyos, Androidot ala azon minden fut, de elfogadom ha valaki ezzel megtalalja a szamitasat. Ennel szimpatikusabb az Eversolo A10-ese, amelyiknek a formavilaga es a belso dolgai is tetszenek. A hangja pl. nem az en vilagom, de ha nem foglalkoznek semmilyen szinten elektronikakkal, ralatasom sem lenne mibol epulnek fel ezek, akkor kinezet es szolgaltatasok alapjan szerintem egy A10-zel nagyon boldog lennek. Sot, ahhoz illo erositojukkel, valami hangfallal egy egyszeru, sokoldalu rendszert lehet birtokolni.
Amikor kiprobaltam, engem nem nyugozott le egyik sem (tuning tapos valtozat sem), de lehet h. sokkal ingerszegenyebb kornyezetben azt mondanam jojjenek csak es maradnak sokaig.
Szoval ezert nehez masok review-i alapjan elmenni, mert annyira mast keresunk sokszor, annyira mashogy halljuk ugyanazt, mashol vannak a sulypontok, amugy en mar nem is szivesen ajanlgatok. Nekem mas, az biztos.