Mivel a Depeche Mode nem szól jól az omnidirekcionális dobozokon, így zenehallgatas nem lesz,
Ha bárki más jönne még, emelné a délután fényét.

Szervusztok!Alex_Aston írta: ↑2025.10.13., hétf. 10:23Inkább itt, mert mar OFF lenne nagyon az Expo topikban.
Persze, de ha ugye pont nem jó mindenkinek sz évi egyetlen alkalom, akkor sokan lemaradnak, no meg nem volt annyira bratyizós a dolog, nem is lehet elvárni, hogy mindenki, mindenkivel összeborul az első alkalommal.
Ha sűrűbben van, akár kisebb létszámokkal valamilyen tali, akkor is lehet jó, és talán jobban lehet a kapcsolatokat létesíteni/ erősíteni.
Ezért tartanám célszerűnek a minél tobb, akár mini talikat is.
De persze lehet csak en latom így.
Szerintem amíg lenne évi 1 találkozó, addig azok legalább találkoznának, akik arra elmennek.Alex_Aston írta: ↑2025.10.13., hétf. 10:23
Persze, de ha ugye pont nem jó mindenkinek sz évi egyetlen alkalom, akkor sokan lemaradnak…
Ezért tartanám célszerűnek a minél tobb, akár mini talikat is.
…

Inkább itt, mert mar OFF lenne nagyon az Expo topikban.

Jogos a felvetés és nagyon fontos is. Ezek a sorok nem véletlenül vannak a kettővel korábbi posztomban:

Egy jól átgondolt, dokumentált és nagyobb létszámmal elvégzett vakteszt
Akinek lenne az elképzeléssel kapcsolatban bármilyen ötlete, elvárása, kívánsága, nagyon örülnék, ha megosztaná.kaef2 írta: ↑2025.09.05., pén. 15:55Ez sok szempontból más lenne, mint amivel nagyon dícséretesen Ti s foglalkoztatok anno.Bécó írta: ↑2025.08.31., vas. 12:17Szia Feri! Én azt javaslom, hogy ne vágj bele mert nem érdemes! Kipróbáltam sajnos nem működik. Az Allegro Club-ot 20-tól több alkalommal rendeztük meg, nem sajnálva az időnket, pénzt, energiát.kaef2 írta: ↑2025.08.21., csüt. 21:35Ahogy ezt már két másik topikban említettem, páran dolgozunk azon, hogy legyen egy "Hifi Klub", ahol rendszeresen össze lehetne jönni.
A hely sok mindenre alkalmas, van egy kb 70m2-es hangfelvételre is kiválóan alkalmas stúdió, süketszoba (nemzetközi színvonalú), sok és különleges hangszer (még Hammond orgona is) és sok minden egyéb nyalánkság.
illúziónk természetesen nincs.![]()
Azért persze kösz a figyelmeztetést.![]()
Meglátjuk mi lesz. Lehet, hogy semmi.
Ez sok szempontból más lenne, mint amivel nagyon dícséretesen Ti s foglalkoztatok anno.Bécó írta: ↑2025.08.31., vas. 12:17Szia Feri! Én azt javaslom, hogy ne vágj bele mert nem érdemes! Kipróbáltam sajnos nem működik. Az Allegro Club-ot 20-tól több alkalommal rendeztük meg, nem sajnálva az időnket, pénzt, energiát.kaef2 írta: ↑2025.08.21., csüt. 21:35Ahogy ezt már két másik topikban említettem, páran dolgozunk azon, hogy legyen egy "Hifi Klub", ahol rendszeresen össze lehetne jönni.
A hely sok mindenre alkalmas, van egy kb 70m2-es hangfelvételre is kiválóan alkalmas stúdió, süketszoba (nemzetközi színvonalú), sok és különleges hangszer (még Hammond orgona is) és sok minden egyéb nyalánkság.
Túl vagyunk egy fontos egyeztetésen a tulajdonossal, van rá egy erős remény, hogy lehet belőle valami. Talán már szeptember második felében is. Talán a jövő hét végére konkrétumokkal is tudok majd szolgálni.
Szia Feri! Én azt javaslom, hogy ne vágj bele mert nem érdemes! Kipróbáltam sajnos nem működik. Az Allegro Club-ot 20-tól több alkalommal rendeztük meg, nem sajnálva az időnket, pénzt, energiát.kaef2 írta: ↑2025.08.21., csüt. 21:35Ahogy ezt már két másik topikban említettem, páran dolgozunk azon, hogy legyen egy "Hifi Klub", ahol rendszeresen össze lehetne jönni.
Túl vagyunk egy fontos egyeztetésen a tulajdonossal, van rá egy erős remény, hogy lehet belőle valami. Talán már szeptember második felében is. Talán a jövő hét végére konkrétumokkal is tudok majd szolgálni.
Alex, ha megengedsz egy jó tanácsot, akkor engedd el ezt az összehasonlító tesztet! Megspórolsz magadnak egy jó adag életerőt/kedvet.Alex_Aston írta: ↑2025.08.20., szer. 15:45Szeptember 26, vagy szeptember 27-én szerveznék egy összeröffenést, hogy meg lehessen hallgatni a Heed Thesist alap táp kábellel, meg egy Si3 Obelisket a fent említett combosabb kivitellel.

Hátha megy SM a Vz-ivel.Alex_Aston írta: ↑2025.08.20., szer. 15:45Mivel hamarosan lesz nalam a kedves fórumtársunk jóvoltából komolynak mondható Valhalla tápkábel, így újra bedobom a témát.
Szeptember 26, vagy szeptember 27-én szerveznék egy összeröffenést, hogy meg lehessen hallgatni a Heed Thesist alap táp kábellel, meg egy Si3 Obelisket a fent említett combosabb kivitellel.
Ehhez persze az is szükséges, hogy egy szintén vállalkozó kedvű fórumtárs hozzon magával egy ilyen erősítőt, a legjobb egy végfok lenne, a lehető legpontosabb összehasonlítás kedvéért.
A forrás a Musicbook Source lenne Deezer szolgáltatón keresztül, a lánc végén pedig a Dyno Contour 20-asok (Rocket 88 kabellel).
Tehát szívesen látok mindenkit, akit érdekel a dolog, vagy csak úgy önmagában, ha kedve van eljönni, akkor is.
Kb. 8 főig férünk el normálisan.

?????????vidor2009 írta: ↑2025.02.03., hétf. 10:33Szervusz(tok)!Alex_Aston írta: ↑2025.01.29., szer. 09:59Na, a kábelezzünk topikban tett felelőtlen kijelentéseket természetesen komolyan gondoltam.![]()
Mivel SM sem ágál ez ellen, akkor kezdjük is meg szervezni.
A helyszínt szívesen biztosítom a XVIII. kerületben, tapasztalatom alapján 7-8 fő elfér.
A téma ugye az, hogy egy Heed Thesis valami egyszerűbb táp kábellel gyengébben szól, mint egy Si a SoundMania kábeleivel (legalább is SM szerint). Erre én kíváncsi lennék, és mivel nekem Thesis végfokom van, adott az egyik eszköz, és hozzá egy egyszerűbb táp kábel, de van a fiókban PC kábel is.
A dobozok, amin ezt össze lehet hasonlítani, Contour 20-asok, Rocket 88 kábellel, a forrás pedig Musicbook Source és Hidiamond D1 XLR kábel.
Ami még szükséges, hogy egy kedves fórumtárs hozzon rgy Si-t, meg persze SM és a táp kábele.
Ha minden adott, akkor az időpont szerintem utána egyeztethető. Javaslok egy február vége, március elejei dátumot.
Házi sütit és kb. 50 féle pálinkát tudok még biztosítani a hangulat színezésehez, ha igen, van rá.
Én szívesen megyek,ha érdekel valakit,szívesen viszek 3db. Elrod EPS2 ill. EPS3 tápkábelt.Nekem ezek változtatták meg szkepticizmusomat a tápkábelek irányában és egyszersmint a legjobbak,amiket én hallottam!
Üdv. Gyuri![]()
Szervusz(tok)!
Szervusz(tok)!Alex_Aston írta: ↑2025.01.29., szer. 09:59Na, a kábelezzünk topikban tett felelőtlen kijelentéseket természetesen komolyan gondoltam.![]()
A helyszínt szívesen biztosítom a XVIII. kerületben, tapasztalatom alapján 7-8 fő elfér.
A téma ugye az, hogy egy Heed Thesis valami egyszerűbb táp kábellel gyengébben szól, mint egy Si a SoundMania kábeleivel (legalább is SM szerint). Erre én kíváncsi lennék, és mivel nekem Thesis végfokom van, adott az egyik eszköz, és hozzá egy egyszerűbb táp kábel, de van a fiókban PC kábel is.
A dobozok, amin ezt össze lehet hasonlítani, Contour 20-asok, Rocket 88 kábellel, a forrás pedig Musicbook Source és Hidiamond D1 XLR kábel.
Ami még szükséges, hogy egy kedves fórumtárs hozzon rgy Si-t, meg persze SM és a táp kábele.
Ha minden adott, akkor az időpont szerintem utána egyeztethető. Javaslok egy február vége, március elejei dátumot.
Házi sütit és kb. 50 féle pálinkát tudok még biztosítani a hangulat színezésehez, ha igen, van rá.

Esetleg fel tudok ajánlani egy Streamer23-at teszt forrásnak, ha érdekes.Alex_Aston írta: ↑2025.01.29., szer. 09:59Na, a kábelezzünk topikban tett felelőtlen kijelentéseket természetesen komolyan gondoltam.![]()

Ha valaki történetesen mindig "piásan" hallgat zenét, akkor épp az lenne gond, ha a tesztelést nem úgy csinálná.supravox írta: ↑2025.01.30., csüt. 21:14Én inkább borozni szoktam ha zenét hallgatok.Alex_Aston írta: ↑2025.01.29., szer. 09:59
Ha meg valamiféle infóra van szükségem,hogy egy változtatás a hifiben /legyen az bármi/ milyen irányba viszi a soundot,akkor semmit nem iszok.
Sztem gáz piásan tesztelni.
Nagyon OFF

Ilyenről szó sem volt, valamit félre érthettél. Mint felajanlott hazigazda, csak elmondtam, hogy mivel tudok szolgálni.
valami csak kell, hogy hivatkozhassam rá, mint káros szenvedély :)
Igaz,hogy ez mind károsabb:)