Úúúristen! Ez de ronda.asebestyen írta: ↑2025.12.05., pén. 12:28Tessék, Te méreted.![]()
.
Oltre.jpg

Ezektől az integrált pluszos stucniktól hidegrázásom van. Sajnos kezd tendenciává válni.

Úúúristen! Ez de ronda.asebestyen írta: ↑2025.12.05., pén. 12:28Tessék, Te méreted.![]()
.
Oltre.jpg

Tessék, Te méreted.

Ez pofás (csak a csuklóm fájdul meg, ha ránézek a fvk szögére). Bár úgy emlékszem, itt írta valaki, hogy kegyetlenül merev, ráz.

Kár azért a pár madzagért meg a felni fékért.

Nekem a tárcsával nincs bajom, sőt. De ez a Bianchi spec nem tetszik, ahogy az új Colnago Y1rs sem,.gianni321 írta: ↑2025.12.04., csüt. 22:35Kövezzetek meg, de nekem kifejezetten tetszik ez az új Bianchi. És végre nem celeszte, csak itt-ott.
Pedig, amikor megláttam az első tárcsás országútikat, egyenesen szentségtörésnek éreztem a dolgot és azt gondoltam én aztán soha a büdös életben nem veszek ilyen undormányt. Most meg![]()

Ezek nekem sem. Pont azon lamentáltunk egy ismerősömmel, hogy nekem az elúlt 10 év Bianchiai nem jönnek be. Az elmúlt 1-2 év tetszik, de ez az új cucc és a Colnago sem az én ízlésem. Kíváncsi vagyok merre van az arra, mert, ha erre, akkor nem kell gondolkodnom új bringában.

Na igen! Az ilyenektől elfog a hányinger.

Az a bmx kormány büntet.

Ugyanígy vagyok vele én is. Megöregedtünk, Ati. Na jó, annyira nem, mint Revi...

Ugyan már, mi az nekem.

A hangvilla is.

Rakjál.