Végfok tápkábel,
tömör rézkábel halogénmentes szigetelt
4x4mm2 a fázis, 4x4mm2 a nulla,
1x4mm2 föld,
nehezen kezelhető merev, de hozza az elvártat
Ilyen drótokat biztos soha nem használnék, nem csak az ára miatt

A hajlékonyt még megértem, de a vékony miért jobb? És melyik vékony? A tiéd vagy egy másik gyártóé? És melyik vastagtól jobb? Vagy minden vékony kábel jobb minden vastagtól? Ezt bármikor megcáfolom neked élőben, ha szeretnéd.

Mindenek előtt vékony és hajlékony hálózati kábeleket kéne használni.
Nálam otthon pont ez a helyzet, dicsérni szokták a hangot.Alex_Aston írta: ↑2025.12.04., csüt. 07:53Mi van akkor, ha minden kábel egymáshoz simulva van elvezetve, 230V és jel-, meg hangsugárzó kábel is, mert nincs más mód?

Mi van akkor, ha minden kábel egymáshoz simulva van elvezetve, 230V és jel-, meg hangsugárzó kábel is, mert nincs más mód?
Csak a miheztartás végett.cables írta: ↑2025.12.04., csüt. 07:06----audioline írta: ↑2025.12.03., szer. 22:42
kaef2 fotója.jpg
...
Íme, aki komolyan veszi hobbiját! És ha neki ettől jobb, mert hallja és nyugodtabban alszik tőle (vagy mégsem?, mert másnap újabb elvezetés, alátámasztás kipróbálásának gondolata miatt forgolódik ágyában), mégis, ki törhetne pálcát felette?
Tuti hogy ő hallja a javulást, különben nem foglalkozna ilyen rendhagyó megoldásokkal. A hagyományos, árnyékolt kábelezéssel való szakítás egy racionális döntés, amely olyan eredményhez vezet, ami miatt nem nagyon érdemes halogatni.
A képen látható és Feri által felsorolt kábelek közül te melyikről állapítod meg, hogy árnyékolás nélküli?
----
Íme, aki komolyan veszi hobbiját! És ha neki ettől jobb, mert hallja és nyugodtabban alszik tőle (vagy mégsem?, mert másnap újabb elvezetés, alátámasztás kipróbálásának gondolata miatt forgolódik ágyában), mégis, ki törhetne pálcát felette?kaef2 írta: ↑2025.11.30., vas. 19:48Jártam ma egy régi ismerősnél, ez a kábelezés fogadott:
IMG_9160.jpg
Távtartókkal, mindenféle fülekkel igyekezett elérni, hogy a kábelek a lehető legmesszebb legyenek egymástól, ne érjenek nemcsak egymáshoz, de leginkább semmihez sem.
Ez volt a rendszer:
IMG_9158.jpg
Nekem nem.Alex_Aston írta: ↑2025.12.01., hétf. 13:44Nekem ez már bőven túlmutat azon, amit egy nappaliban megtennék a jobb hang reményében.
Persze mindenki más.
Meg persze az is lehet, hogy a nappali egy másik helyiség.
Szívesen elmennék a tesztre….MrCollector írta: ↑2025.12.01., hétf. 19:00Szeretném összehasonlítani köpenyes kábeleimet, csúcsminőségű köpeny nélküliekkel, egy high-end rendszerben. Ha valaki tud ebben segíteni kérem keressen meg!

Ilyen rendszer mellett a növények is jobban fotoszintetizálnak
A nappali másik szoba.Alex_Aston írta: ↑2025.12.01., hétf. 13:44Nekem ez már bőven túlmutat azon, amit egy nappaliban megtennék a jobb hang reményében.
Persze mindenki más.
Meg persze az is lehet, hogy a nappali egy másik helyiség.

Nekem ez már bőven túlmutat azon, amit egy nappaliban megtennék a jobb hang reményében.

Továbbá fontos, hogy tehermentesítve legyenek.
Sabo Audio - ezüstök (hangfalkábel)

Elő a hőlégfúvót aztán le lehet égetni mindet.