ok én hülyülök látom, bocs hogy elrontottam.. majd jobban figyelek :)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórummal kapcsolatos észrevételek
Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6426
Ne haragudj de nincs időm mindenkinek írogatni, hogy töröltem mert nincs ár / hely (ez akét leggyakoribb dolog).lacy írta: ↑Tegnap, 09:02jaj bocs korán van mégtonee73 írta: ↑Tegnap, 08:30
A lemezes hirdetésed most is ott van ahová tetted, én a monitorokról beszélek.
viewtopic.php?f=178&t=222679&p=2984061#p2984061
amúgy az is onnan lett átvéve, ahol szintén ott az ár.. úgyhogy nem értem
na mind 1.
felteszem újra majd
ettől függetlenül azért törölni egy posztot (és ezzel jelentős többletmunkát okozni másnak) nem több, mint odaírni vagy egy pü-ben megírni, hogy mi a hiány vagy a nem jó és adni rá x időt hogy javítsa.
sokkal emberibb mint utólag felfedezni, hogy értesítés nélkül törölve lett, te meg várod, hogy jöjjenek a vevők.
át kéne szerintem gondolni, ha amúgy jó közösségi szellemet várunk el, ezt is
Magyarázkodni meg végleg nem fogok, (mint ahogy most kell tennem), így is elég időm megy el rá, hogy átnézzem a frissen feladott hirdetéseket.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9522
Kíváncsiságból megnéztem, mert ugye mi is hibázhatunk. De nem, nincs ár.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Egy egyszerű törlés szerintem jóval kevesebb.munka, mint írogatni.
És ezzel nincs semmi probléma szerintem. Aki nem közösséget épít, csak árulni jár ide, az szerintem senkinek sem fog hiányozni, ha emiatt megsértődik.
Aki pedig régi tag, mint az azért ezzel tisztában van, hisz (vélhetöleg) ismeri a fórum szabályzatot. Nem gondolom, hogy emiatt megsértődne, hisz a szabály az mindenkire vonatkozik, nem gondolnám, hogy vannak itt egyenlőbbek.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3686
A moderátorok a szabadejüket áldozzák azért, hogy ez a közösség itt lehessen.
Egy egyszerű törlés szerintem jóval kevesebb.munka, mint írogatni.
És ezzel nincs semmi probléma szerintem. Aki nem közösséget épít, csak árulni jár ide, az szerintem senkinek sem fog hiányozni, ha emiatt megsértődik.
Aki pedig régi tag, mint az azért ezzel tisztában van, hisz (vélhetöleg) ismeri a fórum szabályzatot. Nem gondolom, hogy emiatt megsértődne, hisz a szabály az mindenkire vonatkozik, nem gondolnám, hogy vannak itt egyenlőbbek.
Csak a Marantz! :-D
jaj bocs korán van mégtonee73 írta: ↑Tegnap, 08:30
A lemezes hirdetésed most is ott van ahová tetted, én a monitorokról beszélek.
amúgy az is onnan lett átvéve, ahol szintén ott az ár.. úgyhogy nem értem
na mind 1.
felteszem újra majd
ettől függetlenül azért törölni egy posztot (és ezzel jelentős többletmunkát okozni másnak) nem több, mint odaírni vagy egy pü-ben megírni, hogy mi a hiány vagy a nem jó és adni rá x időt hogy javítsa.
sokkal emberibb mint utólag felfedezni, hogy értesítés nélkül törölve lett, te meg várod, hogy jöjjenek a vevők.
át kéne szerintem gondolni, ha amúgy jó közösségi szellemet várunk el, ezt is
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

A lemezes hirdetésed most is ott van ahová tetted, én a monitorokról beszélek.lacy írta: ↑Tegnap, 08:10Miután az eredeti poszt nincs meg, ide idézem - az amúgy azt is a facebookról kitett hirdetésből átemelt részt, ami tartalmazza az árakat is.
pont így tettem be a posztba, copy-paste...
Minden lemezt kérhetsz mosva is, mosás +400ft
Új antisztat belső borító +100ft
Külső antisztat borító +150ft
Mel Tormé szinte új 3500ft
Jewdish Wedding Dances átlagos 1000ft
Klezmorim Streets of gold jó állapotú 1200ft
Rod Stewart -ok 1800/db ha mindet viszed akkor 6000ft
Pavarotti dupla vadi új szerű Decca 4500ft
SBB 1000ft
Trio 1500ft
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Miután az eredeti poszt nincs meg, ide idézem - az amúgy azt is a facebookról kitett hirdetésből átemelt részt, ami tartalmazza az árakat is.
pont így tettem be a posztba, copy-paste...
Minden lemezt kérhetsz mosva is, mosás +400ft
Új antisztat belső borító +100ft
Külső antisztat borító +150ft
Mel Tormé szinte új 3500ft
Jewdish Wedding Dances átlagos 1000ft
Klezmorim Streets of gold jó állapotú 1200ft
Rod Stewart -ok 1800/db ha mindet viszed akkor 6000ft
Pavarotti dupla vadi új szerű Decca 4500ft
SBB 1000ft
Trio 1500ft
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

lacy írta: ↑2025.11.29., szomb. 22:21Meg szeretném érdeklődni, hogy kinek és mi volt a problémája a délután feltett monitoros hirdetésemmel, mivel törölve lett úgy látom.
Mivel azt vélem sőt állítom, hogy minden hirdetési kritériumnak megfelelt, így jó lenne, ha az aktuális radír elmesélné az okot. Hátha legközelebb nem vétkezem ekkorát.
De tartom, hogy MINDEN kritériumnak megfelelt a hirdetés.
és amúgy k..ra sérelmezem azt is, hogy ha valamiben nem felel meg a hirdetés, akkor nem az a mód, hogy szólunk a posztolónak, hogy javítsa már ki, és erre pl kap x órát, napot, hanem törlés egyből. Ráadásul úgy hogy a nyomorultnak halvány dunsztja sincs hogy
1. törölték a hirdetését
2. hogy ha már törölték akkor mért törölték.
visszatért béla? vagy mimanó van?
Minden tisztelettel: nem adtál meg árat.
"5.8.13. A Fórum szabályzatnak nem megfelelő és hiányos adatokkal megnyitott Témákat a Moderátorok figyelmeztetés nélkül törölhetik."
Meg szeretném érdeklődni, hogy kinek és mi volt a problémája a délután feltett monitoros hirdetésemmel, mivel törölve lett úgy látom.
Mivel azt vélem sőt állítom, hogy minden hirdetési kritériumnak megfelelt, így jó lenne, ha az aktuális radír elmesélné az okot. Hátha legközelebb nem vétkezem ekkorát.
és amúgy k..ra sérelmezem azt is, hogy ha valamiben nem felel meg a hirdetés, akkor nem az a mód, hogy szólunk a posztolónak, hogy javítsa már ki, és erre pl kap x órát, napot, hanem törlés egyből. Ráadásul úgy hogy a nyomorultnak halvány dunsztja sincs hogy
1. törölték a hirdetését
1. törölték a hirdetését
- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 220
Szerintem fingjuk sincs az újdonsült fórum tagoknak hogy ha feladnak egy hirdetést,ildomos lenne beállítani a téma követést.Vagy csak engem zavar?
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Üdv a klubban, amit magyarországnak hívnak! (Írhatnám nagybetűkkel, de majd kitalálok rá valami ékezet nélküli önmegvalósítási - jogom van hozzá "politically correct" - indokot, ha kell...)Aszpirin írta: ↑2025.11.01., szomb. 13:02Egy napi szinten felmerülő félreértést szeretnék tisztázni:
A WYSIWYG-editor projektemen hétvégéket dolgoztam végig, éjszakákba nyúlóan, és elkészült. Elküldtem Csandaznak, aki feltette, de én "nyomtam meg" végül az aktiváló gombot, éles teszt, hátradőlés, és izgatottan vártam a reakciókat. Háááát. azt a leszarozást, amit kaptam, nem teszem ablakba.
Sajnos itthon az élet MINDEN területén így van, a legutolsó raktárcímkézéstől kezdve a teljes rendszerszintű módosításokig.
(Pl. az állampolgári dokumentumok hitelesítésének (AVDH) megszüntetéséig.)

Usher - Valhalla - Emotiva
Nekem Win 11 és Firefox (144.02) alatt többszörösére gyorsult az oldal betöltése.kasumi írta: ↑2025.10.23., csüt. 13:37Üdv.!
Mobilon (iPhone, iOS 18.5) és pc-n (win10 pro 10.0.19045 / Firefox 142.0.1) is rendkívül lassú az oldal. Pc-n be sem töltött rendesen a kezdőoldal, mobilon egy-egy kattintás után 10-15 mp mire betölt az új oldal. A netem eközben mindkét eszközön 1000 Mbit/sec le és 50 Mbit/sec feltöltési sebességgel megy és a többi oldalnál nincs gond.
(A "Témák megjelölése olvasottként" továbbra is lassú, de csak az oldal betöltődéséhez képest.)
Usher - Valhalla - Emotiva
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6191
Egy napi szinten felmerülő félreértést szeretnék tisztázni:
- az AVX fórumon a moderátorok kizárólag tartalmi és moderációval kapcsolatos kérdésekben illetékesek, külön egy-egy fórumban (kék színnel megjelenített regnév) vagy globálisan, minden fórumra kiterjedően (zöld).
- a kiemelt moderátorok (bordó) bizonyos keretek közöttt apróbb testreszabásokat tudnak végezni a felületen, ez nagyon sokrétű, de nem programozás jellegű... emellett törölni tudnak tagokat, be tudják állítani a jogosultságokat több szinten is, ilyenek .... ezek közül semmi sem programozás a klasszikus értelemben.
- az adminok (narancssárga) ezeken felül tudtommal a háttér-infrastruktúrához is hozzáférnek (konkrétan a fórumgépezet fájlrendszeréhez és adatbázisaihoz, ezzel karbantartási munkákat is el tudnak végezni).
Nagy lélegzetvételű programozást az AVX rendszerén az itt a fórumon levő, megjelenő szerepkörrel rendelkezők közül senki sem csinál. A fórummotor maga nem általunk fejlesztett, hanem egy kész, nyílt forráskódú, phpBB nevű alapszoftverből és hozzáadott, szintén nyílt forráskódú szintén nem általunk készített kiterjesztésekből áll össze.
Csandaz-nak rengeteg dolgot köszönhetünk
, de tudtommal ő sem tesz nagyobb lélegzetvételű módosításokat a fórummotor forráskódjában.
A fentiek azt jelentik, hogy nagyon korlátosak a lehetőségeink a technikai igények kielégítésére.
Nem azért, mert nincs semmi know-how hozzá (jómagam is informatikus vagyok, elboldogulnék akár én is vele), hanem mert a csapat minden tagja ingyen, a szabadidejében "dolgozik" az AVX fórumon, és a szabadidőt a moderáció is bőven elviszi...
Ettől függetlenül, hobbiból, én dolgoztam két nagyobb lélegzetű dolgon az AVX fórumnak, de sajnos egyik sem sült el jól, teljesen különböző okokból:
1. WYSIWYG hozzászólás-szerkesztő (ez egy mozaikszó, keress rá guglin, ha nem ismered).
Ezt azóta hiányolom, amióta ezt a fórummotort használjuk, mert őszintén trének tartom, hogy egy nem geek-ekből álló célközönség a 21. században BBCode-okkal kell bajlódjon a szöveg megformázása, hivatkozások, videók, stb beszúrása céljából, és az eredményt nem látja szerkesztés közben... A WYSIWYG-editor projektemen hétvégéket dolgoztam végig, éjszakákba nyúlóan, és elkészült. Elküldtem Csandaznak, aki feltette, de én "nyomtam meg" végül az aktiváló gombot, éles teszt, hátradőlés, és izgatottan vártam a reakciókat. Háááát. azt a leszarozást, amit kaptam, nem teszem ablakba. Pedig szerintem egészen jó lett, csak becsúszott egy hiba (minden idézés után beszúrt egy plusz üres sort, többszörös idézéseknél ez tényleg vacakul tudott kinézni). Két-három napig üzemelt a fórumon élesben (szerintem sokan észre sem vették, hogy más szerkesztő van, annyira természetesen kéz alá simuló tud lenni egy WYSIWYG-szerkesztő), de a hiba miatt levettük. Rávetettem magam, tudtam melyik forrásfájlban kb hol van a hiba, de a hiba egy rejtélynek bizonyult, rájöttem ugyan az okára, de nem sikerült javítani, mert ahogy javítottam volna, elromlott máshol... Ezért kitettem a teljes forráskódot github-ra, és egy felhívást tettem közzé, hogy aki tud, segítsen, több szem többet lát. Bár a nagy számok törvénye alapján biztos vagyok, hogy több programozó/informatikus is van a tagságban, mégis egyetlen jelentkező volt, ő is tanulási céllal teljesen kezdőként, és abból sem lett tett. Iszonyatosan demotivált az egész, a többhétvégés munkám mai napig a githubon várja a szebb napokat, talán egyszer....
2. Kitölthető form a hirdetési topikok indításához,
ami ráerőltette volna a kötelező információkat a hirdetőkre, így nekünk moderátoroknak egy halom munkát megspórolva. Ez is elkészült egy bizonyos szintig, már használható állapotban volt, tavaly az első Audio Expón megmutattam Vinklernek, megegyeztünk, hogy jó az úgy, ahogy van, menjen. Es akkor még mielőtt ráértem volna kinyomni élesbe, a Mac-es Docker egy automatikus frissítésébe (a Docker fejlesztői által elkövetett) becsúszott hiba használhatatlanul és visszafordíthatatlanul tönkretette azt a konténert, amiben a teljes phpBB-tesztkörnyezetemet felépítettem, és amiben a munkám volt... igencsak amatőr hiba volt ezt nem elmenteni vagy kipusholni github-ra, de hát ahogy a mondás tartja "shit happens". Egyszer talán újra megcsinálom, mert ez jóval kevesebb munka volt, mint az editor...
A fenti két, dugába dőlt, valódi programozáson kívül én csak apróságokat tettem hozzá, pl. nekem köszönhetitek az "off" funkciót.
Szóval nem, mi nem programozzuk a fórumot, ez a lényeg, na
(a fenti szöveget egy, az Off topikban megejtett hozzászólásomból másoltam át, hogy az Off ürítése után is megmaradjon az utókornak, és hivatkozni lehessen rá)
- az AVX fórumon a moderátorok kizárólag tartalmi és moderációval kapcsolatos kérdésekben illetékesek, külön egy-egy fórumban (kék színnel megjelenített regnév) vagy globálisan, minden fórumra kiterjedően (zöld).
- a kiemelt moderátorok (bordó) bizonyos keretek közöttt apróbb testreszabásokat tudnak végezni a felületen, ez nagyon sokrétű, de nem programozás jellegű... emellett törölni tudnak tagokat, be tudják állítani a jogosultságokat több szinten is, ilyenek .... ezek közül semmi sem programozás a klasszikus értelemben.
- az adminok (narancssárga) ezeken felül tudtommal a háttér-infrastruktúrához is hozzáférnek (konkrétan a fórumgépezet fájlrendszeréhez és adatbázisaihoz, ezzel karbantartási munkákat is el tudnak végezni).
Nagy lélegzetvételű programozást az AVX rendszerén az itt a fórumon levő, megjelenő szerepkörrel rendelkezők közül senki sem csinál. A fórummotor maga nem általunk fejlesztett, hanem egy kész, nyílt forráskódú, phpBB nevű alapszoftverből és hozzáadott, szintén nyílt forráskódú szintén nem általunk készített kiterjesztésekből áll össze.
Csandaz-nak rengeteg dolgot köszönhetünk
A fentiek azt jelentik, hogy nagyon korlátosak a lehetőségeink a technikai igények kielégítésére.
Nem azért, mert nincs semmi know-how hozzá (jómagam is informatikus vagyok, elboldogulnék akár én is vele), hanem mert a csapat minden tagja ingyen, a szabadidejében "dolgozik" az AVX fórumon, és a szabadidőt a moderáció is bőven elviszi...
Ettől függetlenül, hobbiból, én dolgoztam két nagyobb lélegzetű dolgon az AVX fórumnak, de sajnos egyik sem sült el jól, teljesen különböző okokból:
1. WYSIWYG hozzászólás-szerkesztő (ez egy mozaikszó, keress rá guglin, ha nem ismered).
Ezt azóta hiányolom, amióta ezt a fórummotort használjuk, mert őszintén trének tartom, hogy egy nem geek-ekből álló célközönség a 21. században BBCode-okkal kell bajlódjon a szöveg megformázása, hivatkozások, videók, stb beszúrása céljából, és az eredményt nem látja szerkesztés közben... A WYSIWYG-editor projektemen hétvégéket dolgoztam végig, éjszakákba nyúlóan, és elkészült. Elküldtem Csandaznak, aki feltette, de én "nyomtam meg" végül az aktiváló gombot, éles teszt, hátradőlés, és izgatottan vártam a reakciókat. Háááát. azt a leszarozást, amit kaptam, nem teszem ablakba. Pedig szerintem egészen jó lett, csak becsúszott egy hiba (minden idézés után beszúrt egy plusz üres sort, többszörös idézéseknél ez tényleg vacakul tudott kinézni). Két-három napig üzemelt a fórumon élesben (szerintem sokan észre sem vették, hogy más szerkesztő van, annyira természetesen kéz alá simuló tud lenni egy WYSIWYG-szerkesztő), de a hiba miatt levettük. Rávetettem magam, tudtam melyik forrásfájlban kb hol van a hiba, de a hiba egy rejtélynek bizonyult, rájöttem ugyan az okára, de nem sikerült javítani, mert ahogy javítottam volna, elromlott máshol... Ezért kitettem a teljes forráskódot github-ra, és egy felhívást tettem közzé, hogy aki tud, segítsen, több szem többet lát. Bár a nagy számok törvénye alapján biztos vagyok, hogy több programozó/informatikus is van a tagságban, mégis egyetlen jelentkező volt, ő is tanulási céllal teljesen kezdőként, és abból sem lett tett. Iszonyatosan demotivált az egész, a többhétvégés munkám mai napig a githubon várja a szebb napokat, talán egyszer....
2. Kitölthető form a hirdetési topikok indításához,
ami ráerőltette volna a kötelező információkat a hirdetőkre, így nekünk moderátoroknak egy halom munkát megspórolva. Ez is elkészült egy bizonyos szintig, már használható állapotban volt, tavaly az első Audio Expón megmutattam Vinklernek, megegyeztünk, hogy jó az úgy, ahogy van, menjen. Es akkor még mielőtt ráértem volna kinyomni élesbe, a Mac-es Docker egy automatikus frissítésébe (a Docker fejlesztői által elkövetett) becsúszott hiba használhatatlanul és visszafordíthatatlanul tönkretette azt a konténert, amiben a teljes phpBB-tesztkörnyezetemet felépítettem, és amiben a munkám volt... igencsak amatőr hiba volt ezt nem elmenteni vagy kipusholni github-ra, de hát ahogy a mondás tartja "shit happens". Egyszer talán újra megcsinálom, mert ez jóval kevesebb munka volt, mint az editor...
A fenti két, dugába dőlt, valódi programozáson kívül én csak apróságokat tettem hozzá, pl. nekem köszönhetitek az "off" funkciót.
Szóval nem, mi nem programozzuk a fórumot, ez a lényeg, na
(a fenti szöveget egy, az Off topikban megejtett hozzászólásomból másoltam át, hogy az Off ürítése után is megmaradjon az utókornak, és hivatkozni lehessen rá)
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- kasumi
- V.I.P.

- Értékelés: 449
Üdv.!
Mobilon (iPhone, iOS 18.5) és pc-n (win10 pro 10.0.19045 / Firefox 142.0.1) is rendkívül lassú az oldal. Pc-n be sem töltött rendesen a kezdőoldal, mobilon egy-egy kattintás után 10-15 mp mire betölt az új oldal. A netem eközben mindkét eszközön 1000 Mbit/sec le és 50 Mbit/sec feltöltési sebességgel megy és a többi oldalnál nincs gond.
Újratervezés
esetleg javaslom elhelyezni ezt a két linket a GyIK menüpont alatt lévő hozzászólásoknál is, lehet hasznos tud lenni ott is.
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 607
Nekem ez a megoldás is tökéletes! Hálás köszönet Aszpirin!
Linn Majik DS
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Musical Fidelity M6x Vinyl
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333
JBL 4333
- csandaz
- Adminisztrátor

- Értékelés: 184
- Kapcsolat:
Nincs ilyenre kész megoldás én is a keresés linkjét javaslom használni
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6191
Választható opciót beépíteni szerintem nem könnyű, de amíg csandaz válaszol, katt az alábbi linkre, majd ha tetszik, vedd fel a kedvenceid vagy könyvjelzőid közé, szerintem segíteni fog :)andarson írta: ↑2025.09.28., vas. 08:13Sziasztok, lenne egy kérdésem, de tényleg csak egy érdeklődő kérdés: a gyorslinkek alatt, az olvasatlan hozzászólások megtekintése menüponthoz nincs lehetőség egy olyan beállítást csatolni, hogy adott esetben az Adás-Vétel menücsoport alatt keletkezett új témákat/hozzászólásokat ne listázza?
Új hozzászólások adásvétel nélkül:
search.php?search_id=newposts&fid%5B%5D ... c=1&sf=all
Olvasatlan hozzászólások adásvétel nélkül:
search.php?search_id=unreadposts&fid%5B ... c=1&sf=all
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 607
Sziasztok, lenne egy kérdésem, de tényleg csak egy érdeklődő kérdés: a gyorslinkek alatt, az olvasatlan hozzászólások megtekintése menüponthoz nincs lehetőség egy olyan beállítást csatolni, hogy adott esetben az Adás-Vétel menücsoport alatt keletkezett új témákat/hozzászólásokat ne listázza?
Linn Majik DS
JBL 4333
JBL 4333
Engem személy szerint nem zavar, bár ezt a "távolmaradást" azért sajnálom.
Senkit nem megbántva remélem, nekem (és gondolom másoknak is) sok ismerősöm van ezzel a hobbyval (vagy foglalkozással) akik kb. ezen okok miatt tartják magukat távol innen.
Engem személy szerint nem zavar, bár ezt a "távolmaradást" azért sajnálom.
- fererencz
- Törzsvendég

- Értékelés: 906
Pont ez ellen szólaltak fel mások, normális hangnemben, de oké.
Nem szotkam hibázni.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Azok, de: Zsolt külön kérésére nem került át a gyártói topikok közé.Annyit szerintem minimum megérdemel, hogy az általa létrehozott brand topikjától - hacsak ilyen módon is, de - távol tartsa a nem kívánt hozzászólásokat és a trollkodást.
- fererencz
- Törzsvendég

- Értékelés: 906
Az AVház - Hifi gyártók topikjai nem egy független fórum gyártótktól független társalgói?
Az ott futó témák nem érintenek különösebben, de ez így öngól lehet...
Az ott futó témák nem érintenek különösebben, de ez így öngól lehet...
"...kérésére a témát egyelőre ideiglenesen bezárom."
Nem szotkam hibázni.
Nekem nem tartozol semmilyen elszámolással, beszámolással, és semmilyen döntéseteket nem kell indokolnotok (nem is kértem).Aszpirin írta: ↑2025.09.06., szomb. 15:09A kedvedért gyorsan csináltam egy statisztikát az idei kitiltásokról illetve hozzászólási jog-megvonásokról (2021 január 1.-től máig)
3 napos: 7 darab
egy hetes: 7 darab
két hetes: 0 darab (de én a tavaly kiosztottam legalább 3-at, egyet 2024 decemberében, tehát nincs még egy éve)
három hetes: 1 darab
30 napos: 1 darab
végleges: 3 darab (ebben benne van egy kettős reg miatti kitiltás is)
Szerintem nyilvánvalóan látszik, hogy az amit állítasz, tényszerűen nem állja meg a helyét. Egyhetes kitiltás pont annyi volt, mintz 3 napos, végleges pedig, ha leszámítjuk a kettős reg miattit, összesen kettő az idén.
…
Nem akartalak megbántani.
A statisztikát köszönöm.
Ha jól számolom, akkor:7+7+1+1+3=19. (A kettős reg miatt kitiltott nélkül ez 18).
Ha a két szélét levágom, akkor 9 szankció marad középen a 18- ból (a maradék 4 kategóriában).
A szankciók kb. fele a két véglet.
Ez így, remélem, tényszerű.
Az én véleményem (bár senki sem kérdezte :) ) az, hogy vannak grafomán emberek itt is, akik úgy érzik, hogy mindenhez hozzá kell szólniuk. Ráadásul idézni sem tudnak, így aztán vége láthatatlan, áttekinthetetlen betű halmaz lesz minden párbeszédes topik. Én ezt tartom a fő problémának.
vannak a szabályok
kellenek
vannak akik betartatják
ők is kellenek
a hogyan lényeges
( néhány éve volt valami a vámosoknál, úgy döntöttek a határon, minden szabályt betartanak és betarttatnak, ahogy írva vagyon, hamarosann beállt minden...)
néhány napja valami megtört, én is látom, pedig nem vagyok valami aktív az elmúlt években, évtizedben itt

kellenek
vannak akik betartatják
ők is kellenek
a hogyan lényeges
( néhány éve volt valami a vámosoknál, úgy döntöttek a határon, minden szabályt betartanak és betarttatnak, ahogy írva vagyon, hamarosann beállt minden...)
néhány napja valami megtört, én is látom, pedig nem vagyok valami aktív az elmúlt években, évtizedben itt