Ugye?! És elromlik? Soha!
Ezek a montisok mindent túlbonyolítanak, aztán még terepre is viszik a megrottyanós technikát.

A hangvilla is.

Köszi, befotozom és rakom

Nyilván visszás, de amíg klímacsúcsokra repkednek államfők ötletelni a föld jövőjéért "aggódva", addig ne ő szégyenkezzen. Ezeket a kijelentéseket amúgy is érdemes fenntartásokkal kezelni; van aki beismeri, hogy a kalandért csinálja, van aki önigazolást keres az egészre. Ha meg szponzorok is vannak, akkor megúszhatatlan a felelősségteljes, környezetudatos indíttatásról szóló szósz, hiszen ők a nemes ügyek elkötelezett támogatóinak szerepében szeretnek sütkérezni.

Sajnos teljesen leszakadtak. Nem tudom mi lehetett az oka, de kb úgy, mint anno a Nokia.pärt írta: ↑2025.11.28., pén. 18:23Na, ez elég szomorú hír.
https://www.bikeradar.com/news/campagnolo-job-cuts-2025

Yes!

Nincs tockos emoji…

Nem is kell...
Padon még jó is,kint most jobb nem sétálni-futni legalábbis nálunk,itt fűtenek mindennel is…egészségesebb ki sem mozdulniasebestyen írta: ↑2025.11.28., pén. 13:05Én futópadon is futokpärt írta: ↑2025.11.28., pén. 12:45Teoretikusan nem ellenzem.Ötven múltam, mikor rávettem magam, hogy elkezdjem, szóval több mint harminc év kimaradt az iskolai kötelező szaladgálások után. Azóta sem lettünk nagy barátok. Év elején - tavasz vége fele - vettem egy új cipőt a legyalázott régi helyett. Jött a jó idő, azzal együtt a bringa, úgyhogy idáig háromszor volt rajtam, de most már lassan kierőszakolom magam.
Nekem a futás pusztítóan unalmas, talán egy hangyányit jobb, mint amilyennek a szobabiciklizést képzelem. Itt legalább szabadban van az ember. Podcast-eket hallgatva elviselhető.
(otthon, nem edzőteremben), azt még besorolhatnád a rendszerbe.
![]()
Persze nem tudom mennyiket meg milyen tempoban futsz, de a futás sokkal kevésbé unalmas, ám (forgalom szempontból) sokkal biztonságosabb, sokkal felszabadítóbb, mint mondjuk egy sík állóképességi outi kerékpározás. Sőt! (számomra)

Szerintem nem sokan szaladgálnak itt jószántukból.

Nem fogok futós témát létrehozni.asebestyen írta: ↑2025.11.28., pén. 13:05Én futópadon is futokpärt írta: ↑2025.11.28., pén. 12:45Teoretikusan nem ellenzem.Ötven múltam, mikor rávettem magam, hogy elkezdjem, szóval több mint harminc év kimaradt az iskolai kötelező szaladgálások után. Azóta sem lettünk nagy barátok. Év elején - tavasz vége fele - vettem egy új cipőt a legyalázott régi helyett. Jött a jó idő, azzal együtt a bringa, úgyhogy idáig háromszor volt rajtam, de most már lassan kierőszakolom magam.
Nekem a futás pusztítóan unalmas, talán egy hangyányit jobb, mint amilyennek a szobabiciklizést képzelem. Itt legalább szabadban van az ember. Podcast-eket hallgatva elviselhető.
(otthon, nem edzőteremben), azt még besorolhatnád a rendszerbe.
![]()
Persze nem tudom mennyiket meg milyen tempoban futsz, de a futás sokkal kevésbé unalmas, ám (forgalom szempontból) sokkal biztonságosabb, sokkal felszabadítóbb, mint mondjuk egy sík állóképességi outi kerékpározás. Sőt! (számomra)

Én futópadon is futokpärt írta: ↑2025.11.28., pén. 12:45Teoretikusan nem ellenzem.Ötven múltam, mikor rávettem magam, hogy elkezdjem, szóval több mint harminc év kimaradt az iskolai kötelező szaladgálások után. Azóta sem lettünk nagy barátok. Év elején - tavasz vége fele - vettem egy új cipőt a legyalázott régi helyett. Jött a jó idő, azzal együtt a bringa, úgyhogy idáig háromszor volt rajtam, de most már lassan kierőszakolom magam.

Teoretikusan nem ellenzem.

Szívesen!Rotox írta: ↑2025.11.28., pén. 10:34Na, ma megint "csak" 654 990 Ft a vadmálnaSilex:
https://www.berguson.hu/Merida-SILEX-70 ... 0MQAvD_BwE
Innen intéztétek?![]()

Na, ma megint "csak" 654 990 Ft a vadmálna

És hogy állsz a futással?pärt írta: ↑2025.11.25., kedd 21:54Látom megrendült a hited a biztosnak gondolt dolgokban.asebestyen írta: ↑2025.11.25., kedd 21:44Pärt kollégát szinte látom 2 év múlva egy Cannondale Topstone Lefty-n varacskos racing malac üzemmódban szügyig sárosan.![]()
Hát igen...na de nem. Szegény párom a megmondhatója, mit vált ki belőlem kéktúrákon egy-egy sarasabb szakasz. Ha ingyen raknák alám a világbajnok gépét, akkor sem mennék ki vele sarat enni.

Látom megrendült a hited a biztosnak gondolt dolgokban.asebestyen írta: ↑2025.11.25., kedd 21:44Pärt kollégát szinte látom 2 év múlva egy Cannondale Topstone Lefty-n varacskos racing malac üzemmódban szügyig sárosan.