Nekem is van vasarnapi...
Marlow UK

Nem mondom, hogy lehetetlen.... de azért kissé furcsálom a dolgot...Alex_Aston írta: ↑Tegnap, 11:19Azért ez elég durva...
Téli időben, rendszeresen vizes, lucskos utastér esetén is ilyenkor lehet?
https://totalcar.hu/hirek/2025/11/30/ki ... at-kapott/

A vejem egy autószoftver gyártó cégnél fejes. Vasárnap mesélte, hogy milyen tutkó autószoftverei vannak pl. a Byd-nek vagy az Omoda-nak. (Nem ők csinálták ... ). Szóval lesz itt haddelhadd nemsokára ...

Ja, nem szép. A mai autók nagy része egy szép nagy giccs.

Hú, bocs....

Meglátjuk. Én 3-4 évet mondok.

Szerintem már megvan, kb 1 év. Kína fog először ugorni, mert neki nincs annyi beragadt készlete legyártott kocsiba. Utána Toyota és dőlni fog a dominó

Arra szerintem még egy darabig várhatsz.

Kvázi. Nem tudom. Mert ha (csak) a nyomaték határozná meg az autók motojainak agilisságát, akkor minden versenyautó dízel lenne, nem? :) De azért lehet, hogy igazad van.
Halkan jegyzem megy, hogy a Skoda valószínűleg könnyebb....a B4 benzin vagy Diesel...?

Még egy annyi, hogy a 163 LE-s B3 motorral azért érdemes menni egyet és egy kicsi kihúzatni, hogy érezze, az-e, amire számít. Nekem a 197 lovas B4 motor van a 2025-ös V60-asomban, és őszintén, az autó nem tűnik 197 lovasnak... A korábbi autóm, a IV-es Skodában 150 lovas CRD-motor volt, na azt bizton állítom, hogy ez a B4 motor nem érződik 47 lóerővel erősebbnek. Szerintem az van, hogy a Volvo a lóerőkben a benzinmotor teljesítményéhaz hozzáadja az ISG huszonvalahány lóerejét, ezért modjuk a 197 lovas B4 motornál a 197 LE az összegzett rendszerteljesítmény lesz, amivel van egy aprócska probléma szerintem, hogy egyrészt nem tudja leadni huzamosabb ideig ezt a teljesítményt, másrészt nem is biztos, hogy bármikor is lemérhető 197LE összteljesítmény, ez csak papíron létezik egy összeadás művelet eredményeként. Eg ISG-nek természetesen van saját teljesítménye, de azért egy indító-generátor nem összehasonlítható egy plugin-hybrid "valódi" elektromotorjával. Ezért van az, hogy pl. a Mercedes a mild hybrid motorjainál (is) korrektül a benzinmotor teljesítményét és az ISG teljesítményét külön tünteti fel, már az egyszerűsített megjelenítésnél is, és ott is van egy kisbetűs megjegyzésre való hivatkozás minden esetben: Nos, ez alighanem azt jelenti, hogy egy 163 lovas(nak feltüntetett) B3 motor nem úgy fog viseledni, mint egy 163 lovas ISG-nélküli motor (utóbbi erősebbnek érződik).

Ha nullkilométeresen van egy XC40 Dark Plus (vagy Black Edition Plus) ami befér 15 millió alá, akkor azt szerintem vegye meg, mert jó vétel.

Ok, de lovaskocsitól ikarusz buszig minden játszik?

Ha jól értam akkor a vásárlási kritérium az 1 év/10e km.tamagaba írta: ↑2025.11.24., hétf. 22:391 évre minek veszi meg? Pont 15 milláról indul újonnankomarfamily írta: ↑2025.11.24., hétf. 21:29Sracok velemnyekre es ha tudtok segitsegre lenne szuksegem.
15 millioig erdekelne kpre ismerosomet auto. A jelenlegi valasztas az egy volvo b3 163 le benzines dark plus volvo xc 40. Null kilometeres. Max 1 evig es 10e km a kriterium.
Szerintetek? Hasonlo parameterekkel mi johet szoba? Autokereskedok elonyben:)
Bölcs tanács.

Dark Plust nem ismerem, de ha Black Edition Plus-ra gondolt, az pont 18 milláról indul a B3 motorral.tamagaba írta: ↑2025.11.24., hétf. 22:391 évre minek veszi meg? Pont 15 milláról indul újonnankomarfamily írta: ↑2025.11.24., hétf. 21:29Sracok velemnyekre es ha tudtok segitsegre lenne szuksegem.
15 millioig erdekelne kpre ismerosomet auto. A jelenlegi valasztas az egy volvo b3 163 le benzines dark plus volvo xc 40. Null kilometeres. Max 1 evig es 10e km a kriterium.
tamagaba írta: ↑2025.11.24., hétf. 22:391 évre minek veszi meg? Pont 15 milláról indul újonnankomarfamily írta: ↑2025.11.24., hétf. 21:29Sracok velemnyekre es ha tudtok segitsegre lenne szuksegem.