Nem ertem, nincs ra magyarazat, de ugyanigy vagyok ezzel: az elejet meg a veget szeretem, hallgatom, a kozepevel nem tudok mit kezdeni.
(Ehhez meg hozzajon a noise-free-industrial szcena
Nem ertem, nincs ra magyarazat, de ugyanigy vagyok ezzel: az elejet meg a veget szeretem, hallgatom, a kozepevel nem tudok mit kezdeni.
Ennek semmi köze a free-jazzhez, ez kortárs komolyzene.tamagaba írta: ↑2025.11.25., kedd 21:21Ez az improvizációs free-jazz katasztrófa, mintha én ülnék ott és klimpiroznék, de mindegy
Másrészről közelmikrofonozott egerészés, úgy lehet jó. Szóltak neki gondolom, hogy ne csapkodja annyira
Nem úgy, mint egy rendes koncert darab. Fortissimo, hogy szétesik a zongora (jó, egy Steinway nem olyan szétesős), lent meg teremzajban és köhögésben úszik a Pianissimo. Na azt hogy vesszük fel úgy, hogy ne kelljen dinamika kompresszort használni? Kéne egy kicsit felvételezni is, hogy értékeljük a kapott anyagot. Lent legyen részlet és a kalapálós ne legyen olyan fémes zavaró (torz). Egy hangszer, egyszerünek tűnik.
Bázelben vették fel a Németek 2000 környékén.
Kösz a tippet a kiadóhoz!
https://www.discogs.com/label/137890-ha ... IzwufejRnM
Szóval, a 'bizonyos rendszerek' kiegészítődik a 'bizonyos hallgatóknak' közönség-szűkítéssel.
Mindig hajtogattam, hogy a kortárs zene és a romantika / klasszika az kb. diszjunkt halmazok, de a régizenével valamiféle kapcsolat létezhet.alto írta: ↑2025.11.25., kedd 19:24
Szokatlan stílusváltás ez tőled, a rengeteg pre-Bach zenék megosztását követően.
Nemigazán mozgok otthonosan a kortárs japán szerzők világában, Io Kondoról sem hallottam meg korábban.
Érdekes, de nem lesz a kedvencem. Viszont technikai értelemben tényleg remek a felvétel, most hallgatom Tidalról. Amatőr zongoristaként igencsak fájlalom, hogy nagyon sok zongorafelvételből hiányzik az élethű zongorahang.

Szokatlan stílusváltás ez tőled, a rengeteg pre-Bach zenék megosztását követően.

De, szoktam. De valami hiba van a rendszerben. Megpróbálom ismét.
Nem szoktad ellenőrizni a linkjeidet, mielőtt felteszed ide? Így nem sok értelme van.