nemtomm írta: ↑2025.09.17., szer. 22:12
Egy szösszenetet írhatnál egy pár hét múlva az autóról

Köszi előre is
Túl sok minden nem történt, ez alatt a két hónap, illetve épphogy 2000km alatt...

... ha csak annyi nem, hogy az autót egyre jobban kedvelem. Talán a 145-ös Alfám óta nem volt olyan autóm, aminél ennyire vártam, hogy mehessek vele.
Nyilván vezetési élmény szempontjából nem lehet párhuzamot vonni a kettő között...

, de rendesen megkedveltem ezt a kis gombócot.
Viszonylag sokáig tartott megszokni az üléspozíciót, az első hetekben sokat állítottam ide-oda az ülést és a kormányt. Szerencsére van állítható deréktámasz is, amiért a derekam rendkívül hálás....
Az autó Lexus-hoz (Toyotához...) méltóan teszi a dolgát, csendesen, kényelmesen és gazdaságosan megy. A futómű elég feszes, de jól csillapított. Nyilván nem ér fel a nagyobb, testesebb limuzinokhoz, de kifejezetten nagyautós benyomást kelt.
Az i30-hoz nézve határozottan jobb, minden paraméterében.
Ami még egy kis megszokást igényelt, az a fék(pedál) érzet. Mivel a pedálút jelentős részében nem a tárcsákat használja, hanem csak a villanymotorral fékez ill. rekuperál. Ami külön érdekes, hogy fékezéskor nem bólint az autó...
Menetteljesítményét tekintve semmi extra. Ami kissé hozzátesz az "élményhez", az a villanymotor azonnali nyomatéka. Mivel nem plug-in, az elektromos "hatótávja" csekély, de így is ~40% az elektromos hajtási arány. Eddig túlnyomórészt városban ill. az agglomeráció használtam, egy hosszabb országúti és minimáli autópályázás van benne. Erre vetítve jelenleg 4,6l az átlagfogyasztás, amit jelenleg a fűtés is negatívan befolyásol.
Nem vagyok ennyire fogyasztás-fetisiszta, de az i30-hoz viszonyítva is mínusz 1,5liter ill. 25% a különbség.
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.