Bhator írta: ↑2025.11.17., hétf. 22:18
Tisztelt Chord,
Az állításával azokat a zenészeket és technikai szakembereket degradálta akik ezt létrehozták és akik nem tartották gyengének a hangot.
Lehet hogy egy kicsit fejleszteni kellene a hallását? (Bocsánat de nem bírtam ki.)
Nem az árat kellett volna rögtön nézni hanem azt, hogy egy cég érdemesnek tart minket magyar zenerajongókat arra, hogy megmutassa azt amit csak nagyon kevés helyen lehetett meghallgatni a világban.
Úgy tudom, hogy New Yorkban is volt egy hasonló koncert több világsztár előadóval és nagyon nagy sikerrel ugyanilyen dobozokon és jóval nagyobb helyiségben, de ott nem voltak okoskodó és tamáskodó és önjelölt szakértők.
De hát mi magyarok vagyunk és mindenkinél okosabbnak kell látszanunk és rögtön degradálnunk kell azt ami elérhetelen számunkra.
Igen sajnos elérhetetlen de nem azért csodálunk meg egy luxus sport kocsit mert meg akarjuk venni vagy nézünk meg egy műalkotást stb. hanem azért, hogy az ismeretein bővüljenek. Én sem tudom megvenni azt a Lamborghinit amit legutóbb megcsodáltam és még ki is próbálhattam. Nem degradáltam csak azért mert nekem nincs rá pénzem. C'est La Vie .
Mindent le kell szólnunk (tisztelet a kivételnek) mert akkor érezzük magunkat fontosabbnak.
Mindenesetre Nagyon sokaknak tetszett és élvezték az eseményt hétvégén.
Apropó a Bartimex audio megjegyzésére reflektálva,
Igencsak rosszmájú kifejezéseket használt amikor a pénzről vagy az előadásáról mondott véleményt.
Egy világszinten elismert zenészt és szakembert degradált.
Több zenei és szakmai díjjal rendekezik és bekerült a Rock legendák körébe ami talán a legnagyobb elismerés a szakmán belül.
Nos a show, Hi-fi show kontra Audio Expo: Mindenféle csatornákon keresztül kapott infók szerint ez utóbbin most azok vesznek részt akik a hi-fi show kapcsán esetleg konfliktusba kerültek Soltesz Rezsővel. Sajnos ez megint csak magyar dolog.
Sajnos az Audio Expo egy izzadságszagú rendezvény ami egy alkalmatlan helyen jött létre.
Pl. a hely: a többről inkább ne is beszéljünk szoba méretek belmagasságok folyosók stb. stb. Persze tisztelet a próbálkozásért.
Képzeljük csak el amint az Audiophile szalon megérkezik (idén pont láttam 10.T de a 2014-es állítólag csak 7,5T volt) teherautója a Damjanich utcába.
Huhhhh. Lenne nagy káosz!
Szóval jobb hely a Crown plaza. Minden szempontból, sokkal tágasab és nem utolsó szempontból a szobák akusztikailag is jobbak.
Bocsánat ha valakinek a "tyúkszemére léptem"
Én hálás voltam Jancsa Attilának és a technikai csapatnak, hogy létrehozták a hétvégét, nagyon jó szólt nemcsak a koncert de az "egyszerű" sztereo hangzás is rendben volt annak ellenére, hogy ahogyan mindenki láthatta a hangsugárzók bázistávolsága nem igazán volt ideális a szereo megszólaláshoz, de hát ahogy mondta nekem Attila, hogy a koncerthez meg muszáj volt.
Reméljük, hogy nem veszítik kedvüket és fognak még szórakoztató és nem mindennapi eseményeket létrehozni.
Maradok tisztelettel mindeki irányában