hú ember.. neked mennyire nem ment át a mondandóm, és/vagy olvasásértelmezési problémád vanANDS írta: ↑2025.11.16., vas. 07:58
Vinkler által szervezett fórumtalálkozó is egyszer volt csak, mert hifishow jellegűre sikeredett… nekem az is tetszett.
De ez lényegtelen.
Nem kell dícsérned semmit. Lehet nézni, hány hang nem tetszett egy kiállításon, vagy lehet nézni, hány jó hang volt…nézőpont kérdése.
Szerintem a Rezső show jó helyen van, szemben a másik kiállítással, sokkal magasabb színvonalú ennek a szállónak a színvonala. Nálam ez két óriási pluszpont a Rezsőshow- nak.
Amit Te leírtál, hogy sótlan, meg jelentéktelen, nos, ez a véleményed, de ne várd el, hogy ezt megvitassam veled. Érezd így.
Én nem mentem el a másik kiállításra, hasonló okokból: nem tetszik az a szálloda, nem tetszik a 7. kerületi környék, nem tetszik az ottani házirend…. Ezek után nem megyek el oda, hogy utána fröcsögjek, hogy vacak, színvonaltalan.
Nem kötelező Mándokit meghallgatni….sem az előadását, sem a zenéjét. Ott lehet hagyni, kimenni.
Amelyik teremben nem tetszik a hang, azt nem kell hallgatni, ki lehet menni.
Az, hogy a Rezső show drága volt (4.000 forintért lehetett megnézni sokmilliós berendezéseket), az teljesen komolytalan álláspont.
hol írtam én azt, hogy jelentéktelen? lécci ne adj a számba olyan szavakat amiket nem mondtam (írtam)
az meg hogy sótlan.. az sem zavar, hogy a show helyett használtam? na most konvertáld a só-t ennyk fényében
Nem kötelező Mándokit hallgatni .. nem tudom észlelted-e de azt mertem írni, hogy kimentem pár perc után, nem csak onnan, hanem mindenütt, ahol..
Amúgy zenélni nem zenélt, hanem ellentétben velem, aki nem fröcsögött mint ahogy te állítod (tévesen) ő igen mivel egy ilyen hifi-s rendezvényen a többség - gondolom- nem arra kiváncsi, hogy folyamatában az elmúlt lecserélt? rendszert szidja fröcsögve!! mert ő azt tette, és sokkal jobban érdekelt volna az a része az életének, ami kötődne ahhoz, amiért odament sok sok ember a helyszínre.
most azzal érvelni, hogy melyik kiállítás hol van megtartva.. gyenge próbálkozás. nem teszik a környék? nem mindegy nekem, ha érdekel? Amúgy meg ráadásul tök lazán lehetett parkolni a föld alatt, nem is volt drága sem. Ha meg valaki nem autózik kb pont olyan jó a BKV arrafelé is.
a belépőről sem értetted a lényeget (nem tudom mi ezen a nehéz) ha azt veszem, hogy eddig is ennyi volt de reg után 1000-el olcsóbb, most már csak 500 ft-al, de ráadásul egy harmad akkora sőt lehet negyedakkora show-t (csak hogy értsd) kapsz cserébe, akkor talán jogos a felvetés. másrészt pont a sokmilliós berendezés nézegetés kapcsán is írtam (olvastad egyáltalán? ) hogy igen ez érdekes volt és ritka ennyi sok drága cuccot egy helyen hallgathatni, de ez nem a célközönség heti vásárlásának a célja.
De ha amúgy ilyet akarok látni akkor bejelentkezek demóra és elmegyek és megnézem
Max több helyre ha másokra is kiváncsi vagyok. Itt egy helyen sok van nézhető hallgatható. De nem a milliós holmik miatt megyek - én legalábbis, hanem ha jó a hang és tetszik a produkció az sem érdekel ha "csak" párszázezerbe kerül, és valószinű előbb lesz a többség vásárló ezekből mint az ezoterikus általad épp istenített több milliósakból.
ja és nem kell megvitatni, csak akkor te se szólj meg mást a véleményéért amit leír. még akkor sem ha nem egyezik a tiéddel :)