Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Wiim Amp Pro streamer erősítő
Re: Wiim Amp Pro streamer erősítő
Szia, engem érdekelne! Gondolom meg van még, mert nincs lezárva.
- fererencz
- Törzsvendég

- Értékelés: 908
Re: Wiim Amp Pro streamer erősítő
Azokat a makulákat én azért letöröltem volna, már ha le lehet törölni...
Nem szotkam hibázni.
Wiim Amp Pro streamer erősítő
Eladó egy bizományos Wiim Amp Pro első tulajdonostól, saját dobozában, távjával, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban, még egy év garival.
Leírás: https://www.bartimexaudio.hu/Wiim-Amp-Pro
Új ára: 169.00 Ft Eladási ár: 99.000 Ft.
Átvehető személyesen Budapesten, de mehet futárral is (+3.000 Ft), előreutalás esetén. Beszámítás, csere nem érdekel.
Leírás: https://www.bartimexaudio.hu/Wiim-Amp-Pro
Új ára: 169.00 Ft Eladási ár: 99.000 Ft.
Átvehető személyesen Budapesten, de mehet futárral is (+3.000 Ft), előreutalás esetén. Beszámítás, csere nem érdekel.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275