Nekem csak egy kérdésem van:
Szakmabeli ???
De hagyjuk.

Nem csodálom, hogy nem érted, mert értelmetlen. A gépi fordítást pedig a böngésződben te állítottad automatikusra, ezt nem a honlapok szabályozzák. A böngésződ megkérdezte egyszer, hogy fordítsa-e az angolt mindig magyarra, és te igennel válaszoltál,. azóta a böngésződ "fordít". Vissza lehet váltani a honlap eredeti szövegére, mert ez a régi Google-fordító a ennyire képes. AI-jal sokkal jobb eredményeket kapsz. Toroidális talajszűrő, és földi lábhosszabbító rendszer, megáll az eszem, és ezt Te képes vagy komolyan venni, nem tűnik fel valami?cables írta: ↑2025.11.07., pén. 07:04Én a hálózati kábelek zavarszűrő képességét tartom a legfontosabbnak, ezért engem a befejező mondat akasztott ki:
Szűrés: A lezárásba torodiális talajszűrő van beépítve, amely együtt működik a földi lábhosszabbító rendszerrel.
Ebből semmit sem értek. Az, hogy gépi a fordítás nem mentség szerintem, ugyanis a cég hivatalos honlapján van fent. Ha belépsz a honlapra automatikusan magyarra kapcsolja a nyelvet.
Én, ha már rákérdeztél olyan dolgokat szoktam leírni, amiket értenek az emberek és azt is nagyon röviden.
Én a hálózati kábelek zavarszűrő képességét tartom a legfontosabbnak, ezért engem a befejező mondat akasztott ki:

Én attól a szövegtől biztosan nem rohanok a boltba megvenni.cables írta: ↑2025.11.06., csüt. 21:38Elképesztő találékonysággal mondanak semmi konkrétumot, úgy, hogy az olvasó legszívesebben rohanna a boltba megvenni a kábelt. Egy friss példát hoznék illusztrációnak, egy csúcs hálózati kábel ismertetőjét, minden komment nélkül. (Az ábra kattintásra nagyobbra nyílik!)
Az előzőhöz :MrCollector írta: ↑2025.11.06., csüt. 17:03
Azt már tudjuk mitől nem jobb. Talán inkább azt írd le mik azok amiktől jobb (és miben), hátha ez segítség valakinek!

Azt már tudjuk mitől nem jobb. Talán inkább azt írd le mik azok amiktől jobb (és miben), hátha ez segítség valakinek!

Ez egy újabb értelmetlen (nem erre a szóra gondolok mikor így írom) általánosítás. Ha te ezt tényleg így gondolod...
Engem konkrétan egyáltalán nem érdekel, hogy hogy néz ki a - példádnál maradva - a Vz, nem is sokat látok belőle a polc jótékony takarása okán, így aztán nem is símogatom semmivel.chord_ írta: ↑2025.11.01., szomb. 17:23
Azt, hogy a birtokolt pl. kábelt sok összetevőjéért lehet szeretnie a tulajdonosnak.
Soroljunk példákat?
Hát, a kinézet, az impozáns vastagság, az extravagáns geometria, az űrtechnológiás anyagok a prospektus szerint, az ár, a q.vamagas ár, a 'magas elithez tartozás', a fórumokon olvasott melengető elismerések, a 'legendás' körbe tartozás érzése, (Vz), az ipari remekműves csatlakozója, az ereszkedő hangsúlyos ismertetés lehetősége, a 'kábel komponensértékű' hit megerősödése, miközben végigsimogatjuk a szemünkkel...
Ja, meg talán a hang...:)
Szerintem a fentiek lebecsülése hiba.
Én konkrétan RR kábelekkel hallgatok zenét, ha már így rákérdeztél.
Mint valaki találóan megjegyezte, leginkább csak zajt meg torzítást, mivel nem Vz...:)

Jónéhány atlétát ismerünk, akik csúcsteljesítményt képesek nyújtani és jól is néznek ki. De értem, hogy nem tudsz esztétikus kábeleket készíteni és ebből a hátrányból próbálsz ideológiai eszközökkel előnyt kovácsolni.cables írta: ↑2025.11.05., szer. 07:52A nemigen megy nem azonos a nem lehet-el. Mondanék egy hasonlatot. Nemigen van olyan atléta, aki megnyeri a 100 méteres síkfutást és a marathon futást is.
Szerencsére az atlétákról nagyon sok kábel semmit nem tud, ezért tudnak jó hangot produkálni jó kinézettel együtt is.

Soha nem lesz olyan atléta. Teljesen más típusú az izomzatuk, a kettő üti egymást. Egy rövidtávfutó izomzatával rendelkező hosszútávon "meghalna".cables írta: ↑2025.11.05., szer. 07:52A nemigen megy nem azonos a nem lehet-el. Mondanék egy hasonlatot. Nemigen van olyan atléta, aki megnyeri a 100 méteres síkfutást és a marathon futást is. De lehet, hogy lesz valamikor ilyen atléta.
Kábelekre visszatérve a probléma az, hogy a kábel minőség kérdése valójában audió kategória, tehát a fülünk és az agyunk minősít egy kábelt. Viszont vásárláskor az első benyomás vizuális egy kábelről, és ha nem tetszetős a külső az már előítéletet szül. Ezt használják ki azok szép külsőre fejlesztenek.
Még egy felvetésre reagálnék az alto által felhozott " tudományos maszatolásra, ami a tájékozatlanabb vevőket megtéveszti". Ez a vád első sorban a nagy kábel gyárakkal szemben merülhet fel, ők azok akik reklám/marketing szövegeikben alkalmazzák ezt.

Többeknek sikerült azért.

Érdekes, az Ocos nem szebb, mint a Nordost flat kábel, sőt. És mégis jobban bevált. Pedig a szememnek szebb a Nordost.cables írta: ↑2025.11.05., szer. 07:52Kábelekre visszatérve a probléma az, hogy a kábel minőség kérdése valójában audió kategória, tehát a fülünk és az agyunk minősít egy kábelt. Viszont vásárláskor az első benyomás vizuális egy kábelről, és ha nem tetszetős a külső az már előítéletet szül. Ezt használják ki azok szép külsőre fejlesztenek.

Kár mindig mindenbe belekeverni a hitet meg az álmodozást. Mér nem maradsz a realitás talaján? Persze, ott nehezebb érvényesülni...cables írta: ↑2025.11.05., szer. 07:52
A nemigen megy nem azonos a nem lehet-el. Mondanék egy hasonlatot. Nemigen van olyan atléta, aki megnyeri a 100 méteres síkfutást és a marathon futást is. De lehet, hogy lesz valamikor ilyen atléta.
Kábelekre visszatérve a probléma az, hogy a kábel minőség kérdése valójában audió kategória, tehát a fülünk és az agyunk minősít egy kábelt. Viszont vásárláskor az első benyomás vizuális egy kábelről, és ha nem tetszetős a külső az már előítéletet szül. Ezt használják ki azok szép külsőre fejlesztenek.
Még egy felvetésre reagálnék az alto által felhozott " tudományos maszatolásra, ami a tájékozatlanabb vevőket megtéveszti". Ez a vád első sorban a nagy kábel gyárakkal szemben merülhet fel, ők azok akik reklám/marketing szövegeikben alkalmazzák ezt.

Rudi, én szerettem a Chokito-t, a te kábeleid mégsem jöttek be! :) Máshol van elhantolva az eb - mint te ahogy állítod - szerintem sok ember esetében!cables írta: ↑2025.11.05., szer. 07:52A nemigen megy nem azonos a nem lehet-el. Mondanék egy hasonlatot. Nemigen van olyan atléta, aki megnyeri a 100 méteres síkfutást és a marathon futást is. De lehet, hogy lesz valamikor ilyen atléta.

Szóval nagy nevű kábelgyártók hazudnak, és pl. te csakis megdönthetetlen, igaz tényeket közölsz, így kell ezt érteni?
A nemigen megy nem azonos a nem lehet-el. Mondanék egy hasonlatot. Nemigen van olyan atléta, aki megnyeri a 100 méteres síkfutást és a marathon futást is. De lehet, hogy lesz valamikor ilyen atléta.

Ah, nem éri meg...ELEX írta: ↑2025.11.04., kedd 23:31Szerintem meg nem kellene olyan társadalmi rétegekkel foglalkoznod, akiket csak távolról és rendkívül felületesen ismersz.tottyi írta: ↑2025.11.04., kedd 10:32Szerintem a gazdagok teljesen maskent gondolkodnak mint egy hobby zenehallgato. A gazdagnak csak eggyen jar az esze a penzen es nincs ideje aktivan zenet hallgatni, csak valami szoljon es nekik ez eleg ha csak nem akar felvagni ezzel is es ezert venne draga hifit mert azert csak ok engedhetik meg maguknak amilyen arak vannak legfelul. Szerintem keves nagyon gazdag van akinek van legalabb egy hobbija a penzkeresesen kivul. Ezert gazdagok. De biztos van kivetel.
Biztosan vannak olyan "gazdagok" is, akik nagyon hirtelen és nem saját értékeik miatt váltak gazdaggá, de nem elég gazdaggá az igazán tehetősekhez képest. Na, ők akarják magukat többnek mutatni mindenkinek. Szerencsére az ő értékrendjükön kívül esik a zenehallgatás és annak eszközei. Minket ők messze elkerültek - szerencsére.

Szerintem meg nem kellene olyan társadalmi rétegekkel foglalkoznod, akiket csak távolról és rendkívül felületesen ismersz.tottyi írta: ↑2025.11.04., kedd 10:32Szerintem a gazdagok teljesen maskent gondolkodnak mint egy hobby zenehallgato. A gazdagnak csak eggyen jar az esze a penzen es nincs ideje aktivan zenet hallgatni, csak valami szoljon es nekik ez eleg ha csak nem akar felvagni ezzel is es ezert venne draga hifit mert azert csak ok engedhetik meg maguknak amilyen arak vannak legfelul. Szerintem keves nagyon gazdag van akinek van legalabb egy hobbija a penzkeresesen kivul. Ezert gazdagok. De biztos van kivetel.

Ez a vélemény több szempontból torz és általánosító. Az anyagi helyzet és az érdeklődési kör között nincs közvetlen összefüggés. Sok tehetős ember éppen azért lett sikeres, mert volt valamilyen szenvedélye, amit kitartással fejlesztett, és ebből később anyagi biztonságot is teremtett. Ez a stabilitás pedig lehetővé tette számukra, hogy több időt és erőforrást fordítsanak olyan minőségi szabadidős tevékenységekre, mint például a zenehallgatás.tottyi írta: ↑2025.11.04., kedd 10:32Szerintem a gazdagok teljesen maskent gondolkodnak mint egy hobby zenehallgato. A gazdagnak csak eggyen jar az esze a penzen es nincs ideje aktivan zenet hallgatni, csak valami szoljon es nekik ez eleg ha csak nem akar felvagni ezzel is es ezert venne draga hifit mert azert csak ok engedhetik meg maguknak amilyen arak vannak legfelul. Szerintem keves nagyon gazdag van akinek van legalabb egy hobbija a penzkeresesen kivul. Ezert gazdagok. De biztos van kivetel.