Mindegy is, ha nem érzed, akkor tényleg felesleges. Én 105-öst használok, csak a láncot és a tárcsákat cseréltem, a soron csak akkor gondolkodnék el, ha csereérett lenne. Semmi problémám a 105-ös szettel, simán megvenném újra. Pedig Ultegrát szerettem volna nagyon, de be kell látni, hogy simán elég a 105 is. A Di2-val brutálisat lépett előre. Most a wireless-el előny a 2 felsőpolcos szettnél, de mire eljutok a kerékpárcseréig, simán lehet, hogy lecsorog.pärt írta: ↑2025.11.08., szomb. 11:48Passz, csak ami súlyadat rémlett, azt hiszem, az enyémnél ott körül van. Én biztos, hogy nem érezném a különbséget, ha léccel ütnek sem. Lehet, hogy bestia, de ha gépen van, nem ordít róla, hogy kékvérű. Idáig csak a zárógyűrű feliratát néztem, most kíváncsiságból egy mágnessel ellenőriztem, tényleg Dura a sor, az öt nagy kerék titán.
Ellenben a két TPU belső cseréje rögtön könnyít nagyjából 150 grammot, ráadásul - ha lehet hinni az ígéretnek - még erősebb is, mint az alap belsők. Kis mókolással UCI illegal lehetne a gép, ha épp az volna a fétisem.![]()
A tpu rendelésemet törölték, rendelhetem meg ujra.
Igaz én (hozzám egyáltalán nem jellemző módon) a temu-ról rendeltem Ridenow tpu belsőt. Ezer oldalt elolvastam és megnéztem, szerintem most a legjobb ajánlat. Nekem kifejezetten tetszik, hogy az új belsőnél a szelepszár felső része fém, nem műanyag, ezért van rászorítós anya és cserélhető a szelepmag is. Nálam ez hozta meg a végső döntést.
.

) :