Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audio Innovations 1000 preamplifier előerősítő csöves phono -s ECC83

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
feher
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 48

Audio Innovations 1000 preamplifier előerősítő csöves phono -s ECC83

Hozzászólás Szerző: feher »

Eladó ez a rendben működésű darab .
Vannak rajta korból fakadó makulák ,így aki tökéletes esztétikai élményt és házibálványt keres -ne válassza.
Pár éve Angliából vásárolt és éppen megvámolták - örömömre.
Azóta megkerestem a neki optimálisan legmegfelelőbb és elérhető EEC83 csöveket ami national X2 és SylvanyaX2
Ezek helyet gagyikkal érkezett.
A többi cső viszont USA minőségi és azokkal kaptam.
Így kvázi egy új/NOS minőségi csőkészlet van benne ,mivel azóta alig volt használva.
Megvizsgáltattam ,nem történt e turpiság ,de belül is eredeti minden-ami a Kondo kábelezés miatt elég fontos ügy.
Nem azért adom el mert "jujj ez a világ legjobb fonója" -hanem MERT NEM JÖTT BE -így sem ,mivel van jobb.
Ez nem zárja ki ,hogy ez máshol ne találhatná meg a tökéletes helyét.
Komolyan nem emlékszem ,hogy volt e fedőplexije-,de utánakutatok ,így egyelőre anélkül eladó.

600e HUF/1500 euro

Sárospatak/küldhető futárral
:rolleyes:
Csatolmányok
DSC07649.JPG
DSC07650.JPG
DSC07651.JPG
DSC07652.JPG

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”