Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Off

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 609

Re: Off

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Nos akkor : okostelefonom azért nincs mert nem látom. Veleszületett szembetegség miatt kb. a látásom 0.4. (Aki érti érti.). Ráadásul csak az egyikkel látok a másik (bal) kuka. (Orvosi műhiba a 60-as évek végén.) A laptopot még igen, de ami kisebb azt már nem. Mondjuk a laptopot is csak kontrasztos "inverz" üzemmódban. (Fekete alapon világos betűk, tehát a múltkor írt "zöld" meg "kék" stb. nálam nem játszik.) Nem egyszerű de már megszoktam.
És mindenhova van 2F-es bejelentkezési mód okostelefon nélkül is. Amúgy a "szakmában" dolgozom idestova 40 éve. Még ESZR R-22-vel kezdtem meg C64-el. (Most is úgy jelentkeztem be VPN-en keresztül a céges hálózatba, meg minden reggel kb. 10 éve : hitelesítő alkalmazás.)
Mondjuk a szemem romlása miatt lehetne okostelóm, mert ennél rosszabb már nem nagyon lesz, bár elképzelhető. (3 éve pl. leszakadt a retinám, azóta 2-szer operálták, - így már a szemműtéteim száma 7-re emelkedett - és hát még rosszabb lett mint azelőtt volt, és akkor se volt jó ... na mindegy.)
Már a tablet látása is gondot okoz, szóval azzal se nagyon lennék előbbre. A mobiltelefon amit használok, az is ilyen "öregeknek, vakoknak és hülyéknek való" hogy legalább a számokat amit "tárcsázok" lássam. (Nagy ló betük, de a biztonság kedvéért még mondja is hogy "négy-három-kilenc ... ") Valami Blaupunkt a hülyéknek cucc.
Viszont ha a jó oldalát nézzük és elhisszük azt a hülyeséget, hogy az érzékszervek összessége állandó, akkor a félvakságom miatt a hallásom kiváló. :D (Ami persze nem igaz.)
Továbbá a monitor már nem tudja rontani mivel amit ronthatna (szemlencse) az már 50 éve nincs egy se.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6147

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

KisMarci írta:
Tegnap, 22:22
stx írta:
Tegnap, 20:52

Igen, de valljuk be, egy kínlódás. Főként, amikor a *.gov.hu-s e-mail-ek a spam mappában landolnak. Elég sűrűn.
Hogy tudnak a ".gov.hu" üzenetek a spam mappában landolni, mikor azok az egyetlen hivatalos írásos elektronikus üzenetküldő rendszer részét képezik?
Mondjuk úgy, hogy pl. a gmail spam-védelme erről nem tud, és különben sem elsősorban a headerben szereplő küldő a spam-védelmük alapja. Vagy úgy, hogy stx kapott már kéretlen "hivatalos" levelet, és elfelejtette, hogy beállított rá ejuk egy /dev/null-szabályt :D
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

stx írta:
Aszpirin írta:
Tegnap, 19:10
stx írta:
Tegnap, 18:42
Gondolom, akkor nem a szakmában dolgozol. Ma a mindenhol 2F auth, DÁP, mifene korában okostelefon nélkük kb. sehova nem lehet bejelentkezni. Még egy mezei WP-be is 2F belépésünk van.
Náliunk azért többféle megoldása van a 2F auth-nak, igen, ezekből több is okostelót igényel, de azért gondoltak a butatelósokra is: mehet OTP SMS-ben vagy e-mailben is... A DÁP-nak is van e-mailes 2F auth-lehetősége.
Igen, de valljuk be, egy kínlódás. Főként, amikor a *.gov.hu-s e-mail-ek a spam mappában landolnak. Elég sűrűn.
(Hát meg amikor a Telekomos fiókba félórás késéssel érkezik meg a OTP, amikor már rég lejárt...)
Így van, de a lehetőség ott van, na :D
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 502

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

stx írta:

Hogy tudnak a ".gov.hu" üzenetek a spam mappában landolni, mikor azok az egyetlen hivatalos írásos elektronikus üzenetküldő rendszer részét képezik?
Usher - Valhalla - Emotiva

stx
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 474
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: stx »

Aszpirin írta:
Tegnap, 19:10
stx írta:
Gondolom, akkor nem a szakmában dolgozol. Ma a mindenhol 2F auth, DÁP, mifene korában okostelefon nélkük kb. sehova nem lehet bejelentkezni. Még egy mezei WP-be is 2F belépésünk van.
Náliunk azért többféle megoldása van a 2F auth-nak, igen, ezekből több is okostelót igényel, de azért gondoltak a butatelósokra is: mehet OTP SMS-ben vagy e-mailben is... A DÁP-nak is van e-mailes 2F auth-lehetősége.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

stx írta:

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Snipi írta:
Tegnap, 16:29
Tuti, hogy a fészbukon. A Messengeren tuti nincs (vagy van nem tudom) mert azt soha életemben nem használtam, nem is ismerem, és még okostelefonom sincs. Eddig még sikerült megúszni, hogy legyen.
Na, kibukik a dolog...
Ha a fészbukon írtál már privát üzenetet bárkinek, azt Messengeren tetted. Ez egy külön rendszer, amit integráltak a Facebook számítógépes webes felületére (telefonon a mai napig külön applikáció, telefonon nem tudod használni a webes felületet üzenetküldésre akkor sem, ha nincs fönn Messenger app - hiába van ott az ikonja a privát üzenetnek, követeli, hogy tedd fel az appot...)
Hogy egyszerűsítsük: ha az alábbi képen jobboldalt látható kék "hüvelykujj-fel" ikonra gondolsz, az bizony a Messenger, amit (csk a böngészőben megjelenő ablakát) ráintegráltak a Facebook webes felületére:
Screenshot 2025-10-30 at 18.42.18.png
Screenshot 2025-10-30 at 18.42.18.png (12.38 KiB) Megtekintve 266 alkalommal
Namost, ezt a lájkot privát üzenetekben használhatod. A Messenger ezért nem számít közösségi platformnak. Butatelős hasonlattal olyan, mint egy SMS-küldő.
A kék lájkot meg lehet változtatni bármilyen emotikonra (a leggyakrabban használtra szokták beállítani), de én ebből kék változatot lefelé mutató ujjast sehogy sem tudok előcsalogatni, úgyhogy ha te és ANDS használjátok azt, akkor kérlek nyomjatok ide egy screenshotot.
Akármire is változatod, az csak annak az embernek, vagy azoknak az embereknek megy el valamire válaszként, akivel/akikkel épp privátban társalogsz. ez nem like/dislike funkció, simán egy emotikon-küldáés, amit ma már SMS-ben is megtehetsz.
Ha mégsem az van, amire gondolok, és nem keveritek a szezont a fazonnal, akkor kérlek tégy be egy screenshotot (küldheted privátban), amin látszik a dislike mint funkció (számlálás van, és a felület számmal jelzi, hogy hányan fejezték ki nemtetszésüket, adott esetben ezeket ki is tudod listázni - mert EZ az, amiről itt az AVX kapcsán beszélünk, különben meg itt is tehetsz be hozzászólásba vagy küldhetsz privátban bárkinek/bárkiknek egy naagy és vicces dislike emotikont: 36_1_10.gif )

stx
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 474
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: stx »

Snipi írta:
Aszpirin írta:
Tegnap, 15:53
Snipi írta:
Tegnap, 15:07

Van az FB-n egy kék alapon lefelé mutató hüvelykujj ... (ahogy felfelé mutató is van)
de had nem írjam le, hogyan kell elővarázsolni, mert annál lustább vagyok :D
Sejtem mire gondolsz, de az szerintem a Messengerben van, ami egy privát üzenetküldő. Nem látja mindenki, és nincs mögötte szám.
Tuti, hogy a fészbukon. A Messengeren tuti nincs (vagy van nem tudom) mert azt soha életemben nem használtam, nem is ismerem, és még okostelefonom sincs. Eddig még sikerült megúszni, hogy legyen.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 814

Hozzászólás Szerző: ANDS »

frenki485 írta:
Tegnap, 17:42

Off:
Derék, hogy így tudod menedzselni az életed... manapság. Amúgy meg ez (hogy nincs okos telód) sem nem erény, főleg nem előny...

Ja és nem 20 éves vagyok, de 61 :D
Szerintem meg előny, ha nincs okostelója.
1. Nem azt bámulja egész nap.
2. Nem alakul ki nyaki porckorongsérve attól, hogy a wc- n is filmeket nêz, mint a húsz éveseknek, akik egész nap a telójukon lógnak, ês jobban ragaszkodnak hozzá, mint az életükhöz (aztán tele van velük a gyógytornászok rendelője).
3. Nem fog elromlani a szeme a természetes öregedési folyamatnál gyorsabban.
4. Nem lesz okostelefon- függő.
5. Nem fog annyira szorongani, mint a 2. pontban említett generáció (akikkel a pszihológusok és pszihiáterek rendelője is tele van).

Szerintem egészségesebb nélküle.
Én már 62 éves elmúltam, ês csak lesek, hogy mennyi egészségügyi problémájuk van a mai fiataloknak.
Van ugyan okostelóm, kb. telefonálásra és sms küldésre használom, néha számológép.

Munkára ott a számítógép (notebook), ha akarom, vihetem magammal, de inkább otthon dolgozom, meg az irodában.

A média beleveri a piacba, hogy legyen okostelód, mert mindent el tudsz intézni róla bárhonnan, és ezt az emberek nagy többsége meg is fogadja.

El tudnak érni mindenhol, viberen, messengeren, stb. Ez előny? A nyugalmadnak annyi…
A waze mindenhova odavisz… a tájékozódási képességek leépülnek.
Olvasás helyett filmeket nézz… nő a szorongás, az olvasással fejlődő képességek elsorvadnak, vagy ki sem alakulnak. Ennek további következménye, a rengeteg funkcionális analfabéta, akik nem tudnak olvasott szöveget értelmezni.

Na, ha lenne dislike gomb, most kapnék vagy 25 mínuszt:))
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 613

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

Snipi írta:
Aszpirin írta:
Snipi írta:

Van az FB-n egy kék alapon lefelé mutató hüvelykujj ... (ahogy felfelé mutató is van)
Sejtem mire gondolsz, de az szerintem a Messengerben van, ami egy privát üzenetküldő. Nem látja mindenki, és nincs mögötte szám.
Off:
Derék, hogy így tudod menedzselni az életed... manapság. Amúgy meg ez (hogy nincs okos telód) sem nem erény, főleg nem előny... Nem biztos, hogy hátrányodra válna, ha kipróbálnád.
Informatikusként bátran mondhatom, hogy egy tenyérben (zsebben) elférő, komplett számítógép, amivel bármire (azaz: BÁRMIRE) képes vagy ha szükséges. (és) ha nagyon kell, akkor nem vagy ahhoz kötve, hogy most azonnal, hogy ülhetnék le egy internetre kötött PC elé.
Ja és nem 20 éves vagyok, de 61 :D
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Aszpirin írta:
Snipi írta:
Aszpirin írta:
Tegnap, 14:32
;)

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Snipi írta:
Aszpirin írta:
;)

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Aszpirin írta:
;)

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

;)

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
Tegnap, 00:43
ANDS írta:
Tegnap, 00:28
Régebben volt + és - adási lehetőség.
Na az már elég régen volt, szerintem 6-7 éve nincs már dislike az AVX fórumon, szóval aki ennek hiánya miatt érzett ingert a távozásra, az szerintem megtette.
Szerintem Te is tudod, hogy mi volt a gond a dislike-kal, pláne hogy többször le lett már írva. Ha akkor gond volt, akkor most, ebben a gyűlölettel, lenézéssel, kioktatással, önkéntes "rendőrködéssel" és a Dunning-Krueger hatás mindennapos bizonyítékával teli, de vitakultúra-hiányos - remélhetőleg átmeneti - állapotban hatványozott gond lenne. Nem véletlen, hogy a közösségi médiumok nagy részéről is eltűnt.
Nekem nem hiányzik a - dislike gomb, amit nagyon nem bírok magamban tartani, azt leírom (ettől még a facebook- on is van, és a kedvenc focicsapatom fórumán is van).
De mivel nincs - gomb a hsz- ek értékeléséhez, többen a like gomb melletti komment mezőben írják le, amit akarnak. Most ezt büntetni kezdtétek. Pedig nem lesz belőle több oldalas hsz lavina, amit moderálni kellene utána.

Miért nem teljesen mindegy, ki hol írja le a véleményét? Like mögé rejtve szerencsére nem is látom…

Amúgy az megengedett, hogy valaki hónapokon, éveken át hülyeségeket írogasson, rendszeresen, papagáj üzemmódban.
IMG_0933.jpeg
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Ja a Facebook-on van jól emlékeztem. Csak jól el van dugva ... (de mivel én is IT-s vónék megtaláltam ... )
- 1 pont a ChatGpt-nek :D

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Snipi írta:
Tegnap, 08:58
Azt, hogy itt nincs számomra semmi jelentősége és nem zavar, de azért tegyük a dolgokat a helyére ...
Nos, akkor tegyük.

(egyébként "dislike-ról" mint funkcióról beszéltem, nem arról, hogy a szövegbe miket tehetsz bele. Ide is lehet bármilyen emotikont, nem csak a felkínáltakat: 👍 👎).

Mivel messze nem ismerem mindegyik közösségi felületet, megkérdeztem a ChatGPT-t (5-ös):
Jelenleg van dislike vagy down-vote funkció a következő platformokon: TikTok, Instagram (tesztelés alatt), X / Twitter (részben, válaszokra), YouTube (korlátozottan, nem nyilvános számlálóval), Reddit, Quora, Vimeo (régebbi formában); míg nincs ilyen funkció a Facebook, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, WhatsApp, Tumblr, Discord, Twitch, Medium, Telegram és Discord Forums (natív módon) platformokon.
Szólj, kérlek, ha valamit rosszul tud.

Én nem látom azt a "szinte mindegyik"-et, de ez persze az én megítélésem. Látok viszont zárójeles megjegyzéseket ("tesztelés alatt", "részben", "korlátozottan" stb).

Egyébként a ChatGPT-t utasítanom kellett, hogy röviden válszoljon Volt ennél egy sokkal-sokkal hosszabb válasz, ahol kéretlenül is felsorolta a dislike közösségi hátrányait. Ha kívánod, bemásolom ide.

Más, egy napi szinten felmerülő félreértést szeretnék tisztázni:
- a z AVX fórumon a moderátorok kizárólag tartalmi és moderációval kapcsolatos kérdésekben illetékesek, külön egy-egy fórumban (kék színnel megjelenített regnév) vagy globálisan, minden fórumra kiterjedően (zöld).
- a kiemelt moderátorok (bordó) bizonyos keretek közöttt apróbb testreszabásokat tudnak végezni a felületen, ez nagyon sokrétű, de nem programozás jellegű... emellett törölni tudnak tagokat, be tudják állítani a jogosultságokat több szinten is, ilyenek .... ezek közül semmi sem programozás a klasszikus értelemben.
- az adminok (narancssárga) ezeken felül tudtommal a háttér-infrastruktúrához is hozzáférnek (konkrétan a fórumgépezet fájlrendszeréhez és adatbázisaihoz, ezzel karbantartási munkákat is el tudnak végezni).

Nagy lélegzetvételű programozást az AVX rendszerén az itt a fórumon levő, megjelenő szerepkörrel rendelkezők közül senki sem csinál. A fórummotor maga nem általunk programozott, hanem egy kész, nyílt forráskódú, phpBB nevű alapszoftverből és hozzáadott, szintén nyílt forráskódú nem általunk készített kiterjesztésekből áll össze.
Csandaz-nak rengeteg dolgot köszönhetünk :smile53: , de tudtommal ő sem tesz nagyobb lélegzetvételű módosításokat a fórummotor forráskódjában.
A fentiek azt jelentik, hogy nagyon korlátosak a lehetőségeink a technikai igények kielégítésére.
Nem azért, mert nincs semmi know-how hozzá (jómagam is informatikus vagyok, elboldogulnék akár én is vele), hanem mert a csapat minden tagja ingyen, a szabadidejében "dolgozik" az AVX fórumon, és a szabadidőt a moderáció is bőven elviszi...

Ettől függetlenül, hobbiból,én dolgoztam két nagyobb lélegzetű dolgon az AVX fórumnak, de sajnos egyik sem sült el jól, teljesen különböző okoból:
1. WYSIWYG hozzászólás-szerkesztő (ez egy mozaikszó, keress rá guglin, ha nem ismered). Ezt azóta hiányolom, amióta ezt a fórummotort használjuk, mert őszintén trének tartom, hogy egy nem geek-ekből álló célközönség a 21. században BBCode-okkal kell bajlódjon a szöveg megformázása, hivatkozások, videók, stb beszúrása céljából, és az eredményt nem látja szerkesztés közben... A WYSIWYG-editor projektemen hétvégéket dolgoztam végig, éjszakákba nyúlóan, és elkészült. Elküldtem Csandaznak, aki feltette, de én "nyomtam meg" végül az aktiváló gombot, éles teszt, hátradőlés, és izgatottan vártam a reakciókat. Háááát. azt a leszarozást, amit kaptam, nem teszem ablakba. Pedig szerintem egészen jó lett, csak becsúszott egy hibq (minden idézés után beszúrt egy plusz üres sort, többwzörös idézéseknél ez tényleg vacakul tudott kinézni). Két-három napig üzemelt a fórumon élesben (szerintem sokan észre sem vették, hogy más szerkesztő van, annyira természetesen kéz alá simuló tud lenni egy WYSIWYG-szerkesztő), de a hiuba miatt levettük. Rávetettem magam, tudtam melyik forrásfájlban kb hol van a hiba, de a hiba egy rejtélynek bizonyult, nem tudtam rájönni az okára. Ezért kitettem a teljes forráskódot github-ra, és egy felhívást tettem közzé, hogy aki tud, segítsen, több szem többet lát. Bár a nagy számok törvénye alapjűn biztos vagyok, hogy több programozó/informatikus is van a tagságban, mégis egyetlen jelentkező volt, ő is tanulási céllal teljesen kezdőként, és abból sem lett tett. Iszonyatos demotivált az egész, a többhétvégés munkám mai napig a githubon várja a szebb napokat, talán egyszer....
2. Kitölthető form a hirdetési topikok indításához, ami ráerőltette volna a kötelező információkat a hirdetőkre, így nekünk moderátoroknak egy halom munkát megspórolva. Ez is elkészült egy bizonyos szintig, már használható állapotban volt, a tavaly az első Audio Expón megmutattam Vinklernek, megegyeztünk, hogy jó az úgy, ahogy van, menjen. Es akkor még mielőtt ráértem volna kinyomni élesbe, a Mac-es Docker egy automatikus frissítésébe (a Docker fejlesztői által elkövetett) becsúszott hiba használhatatlannul és visszafordíthatatlanul tönkretette azt a konténert, amiben a teljes phpBB-tesztkörnyezetemet felépítettem, és amiben a munkám volt... igencsak amatőr hiba volt ezt nem elmenteni vagy kipusholni github-ra, de hát ahogy a mondás tartja "shit happens". Egyszer tslán újra megcsinálom, mert ez jóval kevesebb munka volt, mint az editor...

A fenti két, dugába dőlt, valódi programozáson kívül én csak apróságokat tettem hozzá, pl. nekem köszönhetitek az "off" funkciót.

Szóval nem, mi nem programozzuk a fórumot, ez a lényeg, na :D

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Aszpirin írta:
Tegnap, 00:43
ANDS írta:
Na az már elég régen volt, szerintem 6-7 éve nincs már dislike az AVX fórumon, szóval aki ennek hiánya miatt érzett ingert a távozásra, az szerintem megtette.
Szerintem Te is tudod, hogy mi volt a gond a dislike-kal, pláne hogy többször le lett már írva. Ha akkor gond volt, akkor most, ebben a gyűlölettel, lenézéssel, kioktatással, önkéntes "rendőrködéssel" és a Dunning-Krueger hatás mindennapos bizonyítékával teli, de vitakultúra-hiányos - remélhetőleg átmeneti - állapotban hatványozott gond lenne. Nem véletlen, hogy a közösségi médiumok nagy részéről is eltűnt.
Nem vitatva, hogy a moderátor (admin) azt csinál amit akar, olyan programot ír amilyet akar, illetve amilyet kér tőle a megrendelő de szinte minden közösségi média felületen van (kivéve itt) felfelé és lefelé mutató hüvelykujj ...
Azt, hogy itt nincs számomra semmi jelentősége és nem zavar, de azért tegyük a dolgokat a helyére ...
Így csak nem teljesen : 36_1_11.gif 36_1_10.gif

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

ANDS írta:

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
2025.10.29., szer. 21:37
ANDS írta:
2025.10.29., szer. 12:57

Majd írnak negatív dolgokat hozzászólásként. Mindenki vérmérséklete szerint fogja megoldani.
Lesz, aki a fórumozásról szokik le.
Azért, mert mondjuk nem írhat 50 karakternél hosszabb szöveget a like-ja kommentjébe?
Nem azért.
Ez a like kommentelés nem biztos, hogy jó így, ahogy most van. Csak dicsérni lehet egy hsz- t, vagyis csak + nyomkodása megengedett. Akinek nem tetszik, nem tudja kifejezni nemtetszését - gomb (dislike) gomb megnyomásával, mert olyan ugyanis nincs.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

ANDS írta:
2025.10.29., szer. 12:57
cables írta:
2025.10.29., szer. 06:47
Én azt gondolom kár lenne törölni a Like szöveges mezejét. Le fognak szokni az emberek arról, hogy negatív dolgokat írjanak ebbe a mezőbe…
Majd írnak negatív dolgokat hozzászólásként. Mindenki vérmérséklete szerint fogja megoldani.
Azért, mert mondjuk nem írhat 50 karakternél hosszabb szöveget a like-ja kommentjébe?
bravo.gif

ANDS
V.I.P.
V.I.P.

cables írta:
2025.10.29., szer. 06:47
Én azt gondolom kár lenne törölni a Like szöveges mezejét. Le fognak szokni az emberek arról, hogy negatív dolgokat írjanak ebbe a mezőbe…

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2359

Hozzászólás Szerző: cables »

Én azt gondolom kár lenne törölni a Like szöveges mezejét. Le fognak szokni az emberek arról, hogy negatív dolgokat írjanak ebbe a mezőbe. Esetleg egy segítő szöveg a "Komment" szó helyett "Kedvelem, mert: "

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6358

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Aszpirin írta:
2025.10.28., kedd 14:08
fererencz írta:
2025.10.28., kedd 13:52
Aszpirin írta:
2025.10.28., kedd 12:09
Most már elég legyen.
viewtopic.php?p=2976428#p2976428 :rolleyes:
Erre technikai korlátozást fogunk bevezetni (vagy eltöröljük a komment lehetőségét a llájkokban, vagy nagyon kevés karakterre korlátozzuk - még egyeztetnem kell a többi modival, de nem fog így maradni.
Ahogy említettem: a like-ot töröltem és ELEX 3 napot pihen érte.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

fererencz írta:
2025.10.28., kedd 13:52
Aszpirin írta:
2025.10.28., kedd 12:09
Most már elég legyen.
viewtopic.php?p=2976428#p2976428 :rolleyes:
Erre technikai korlátozást fogunk bevezetni (vagy eltöröljük a komment lehetőségét a llájkokban, vagy nagyon kevés karakterre korlátozzuk - még egyeztetnem kell a többi modival, de nem fog így maradni.

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”