andarson írta: ↑2025.10.12., vas. 18:55
Köszi, eddig tényleg nem voltam tisztában a barázdazaj okaival, simán összekötöttem a futómű működésével, ezek szerint tévesen

Dübörgést, mint olyat, ugyanakkor nem igazán érzékelek, vagy nincs fülem hozzá. Így akkor el is hessegetem azt a bogarat, amelyik kikergetné a futóművet emiatt a rendszerből.
A fonó fokozatomon meg például van egy +6dB-s erősítési gomb, amit bekapcsolva használtam eddig, de most a változatosság kedvéért kikapcsoltam az elmúlt 1 órában és azt veszem észre, hogy oké, hogy így halkabban szól ugyanazon a hangerőálláson a zene, avagy még magasabb hangerőre kell így állítanom az előfokot, de azt gondolom így mégis kevesebb a különbség a "shhh" hang között lemezzel és nélküle.
Most azt gondolom, lehet kicsit túlreagálom ezt a barázdazaj dolgot...
Hali
Két különböző dologról beszélünk.
Erősítés.
A phono fokozat erősítésének a csökkentésével természetes, hogy javul a hangminőség és a zaj is.
Anno a birtokomban lévő Pink Pip előfok is így működött.
Annál egy tízszeres erősítést bevivő gomb volt, aminek a használatával sokkal hangosabban szólt a cucc.
Esti, nyugis zenehallgatásnál, amikor nem volt szűkség a plusz kakaóra, kikapcsoltam a turbó fokozatot. Ilyenkor sokszor koppig fel kellett tekerni a hangerőt...
Finomabb, részletesebb, csendesebb produkciót nyújtott így, mondhatni klasszis különbség volt a két megszólalásban.
Mechanika.
Nem tévedsz sajnos a futómű számlájára felróható zajokkal kapcsolatban.
Tapasztalatom szerint nem kis különbség mutatkozik a futóművek alapzajában is, ami független az erősítéstől.
Míg az erősítés számlájára írható zajok felemelt karral detektálhatók legjobban, a futómű által keltett zajok pont lejátszáskor, értelemszerűen a befutóbarázdában vagy a számok között futó tű esetében hallhatóak leginkább.
A " csendesebb" futóműveknél ezek a - ssshh jellegű - zajok és az apróbb sercegések, pattogások is kisebbek, kevésbé forszírozottak.
Az a sokszor emlegetett bizonyos " fekete " háttér a jó futóművek egyik erénye.