Szerintem ezek a készülékek un. "plug&play" rendszerűek, azaz bedugod és megy.TI2025 írta: ↑2025.10.28., kedd 14:51Auna Birmingham HiFi sztereo rendszert. Nincs vele gond, csak a tűbeállítással nem boldogulok.
A youtube-os tűnyomás beállításra vonatkozó videókban látottakat követve, akárhogy tekergetem, akármilyen értékre állítom be az ellensúlyt(a készülék használati utasítása nem tartalmaz a tűnyomásra vonatkozó adatot), a tű nem éri el a lemezt lejátszáskor. Felette van pár milliméterrel.
A legritkábban kell állítani rajtuk bármit is, főleg nem szokás a tűnyomást állítgatni. Ha az ellensúly eleve nincs rajta, akkor általában egy fix pontig kell rádugni és kész.
Az a gyanúm, hogy a szállítási rögzítő "pöcköket" és távtartókat kellene végignézni, illetve a saját hozzáadott papírjaiban nagyon alaposan át kellene nézni a "kicsomagolás, üzembehelyezés" fejezetet, mindjárt az elején. A jelenség azt mutatja, hogy a karlift nem engedi le a tűt, vagyis a rendszer valahol akad. Ennek néznék utána a helyedben először.
A linkelt videók nem erről szólnak, azzal szerintem neked nincs dolgod!