Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio azur 340A 5.000Ft (hivox tuningolt)
Re: Cambridge Audio azur 340A 5.000Ft (hivox tuningolt)
Szia, engem erdekelne, kernek egy telefonszamot,akar privatban is. Nagyon hamar elhoznam. :) Koszonom
Igazi zenet akarsz? Menj koncertre, hangversenyre.... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />
Cambridge Audio azur 340A 5.000Ft (hivox tuningolt)
Eladó lenne egy Cambridge Audio azur 340A erősítő amit még a Hivox tuningolt
Kb 10 éve nem volt bekapcsolva. Annak idején az egyik hangfalban időnként pattogás hallatszott (erősítő hibájából) ezért félre lett téve és nem használtam, nem is lett megjavítva/hozzányúlva. Más hibája nincs távja is megvan.
Mivel én nem tudok vele mit kezdeni, 5eFt-ért odaadom annak aki esetleg meg tudja javítani. Helyileg Tárnokon tudom átadni.
Kb 10 éve nem volt bekapcsolva. Annak idején az egyik hangfalban időnként pattogás hallatszott (erősítő hibájából) ezért félre lett téve és nem használtam, nem is lett megjavítva/hozzányúlva. Más hibája nincs távja is megvan.
Mivel én nem tudok vele mit kezdeni, 5eFt-ért odaadom annak aki esetleg meg tudja javítani. Helyileg Tárnokon tudom átadni.
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV