Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Furutech FS Alfa hangfalkábel
Re: Furutech FS Alfa hangfalkábel
:UPP !!! rolleyes:
Kicsit megfeledkeztem erről a kábelről,de teszek még egy próbát hátha valaki kipróbálná !!
Az ára legyen kerek 100e ft. Ebből már alku nincs !
Átvehető Bp. 14.ker
T: 70-584-2212
Az ára legyen kerek 100e ft. Ebből már alku nincs !
Átvehető Bp. 14.ker
UPP !!!!! 
UPP !!!!!! 
Ha valakit ténylegesen érdekelne a kàbel hivjon fel!! Hidjétek el sokkal célravezetöbb mint........! 
Az àràt nem szeretném lejebb vinni,de azért ha szükséges elgondolkodok róla!!
Az àràt nem szeretném lejebb vinni,de azért ha szükséges elgondolkodok róla!!
Az ára legyen 120e. ft. 
UPP!!!!! 
Azt gondolom ahoz h a fiokomban legyen tul jó kàbel,igy lejebb viszem az àràt: 130e. Forintra. A kàcsàban az újabb tipus ebben a méretben olyan 165e. ft. Mondjuk roszabb dugokkal szerelik,de ez a kàbel a mundorf banànokkal nagyon harmonizàl. Arrol nem is szolva h közel 10 év alatt jól bejàrattam,de persze azt is mutatja mennyire megvagyok elégedve vele!!! Ennek fényében àllapitottam meg az àràt.Akinek megfelel ez a méret bàtran tegyen vele egy probàt. Az àr letételével akàr 1 hétig is tesztelhetö. Ha nem tetszik,szó nélkül visszaadom az àrat. Postàzni nem szeretném ezért csak személyes àtvétel lehetséges,tovàbbra is zugloban.

Furutech FS Alfa hangfalkábel
Eladó a cimben emlitett Furutech FS Alfa Hangfalkábel 2x1,5 méter,mindkét végén Mundorf csatlakozokkal szerelt ! Régóta használom ezt a kábelt,természetesen nagyon megvagyok elégedve vele,de találtam jobbat így megválnék tőle.Ez az FS Alfa 36 elödje.Nem volt lehetöségem összehasonlitani a kettöt,de annyira jó,hogy ez nem is érdekelt.Bp. 14. kerületben megtekinthető illetve meghallgatható. Ára: 140e.Ft.