Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
DVD Szuper magazin, vagy mi a bánat , de nem is az a lényeg, hanem a film:ŐK (They 2002). Ugyan lehúzta a kritika, meg imDB-n is elég rosszul ál, 990 Ft.-ért mégis adtam neki egy esélyt.
Szerintem ebben egyezni fog az ízlésünk.
Most akkor "szontyi" vagyok?
Noénnemtom.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
DVD Szuper magazin, vagy mi a bánat , de nem is az a lényeg, hanem a film:ŐK (They 2002). Ugyan lehúzta a kritika, meg imDB-n is elég rosszul ál, 990 Ft.-ért mégis adtam neki egy esélyt.
990Ft-ért bevállalom. Hangulatos kis film az.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
DVD Szuper magazin, vagy mi a bánat , de nem is az a lényeg, hanem a film:
ŐK (They 2002). Ugyan lehúzta a kritika, meg imDB-n is elég rosszul ál, 990 Ft.-ért mégis adtam neki egy esélyt.
A következő a Fehér zombi című film lesz.
Az viszont klasszikus.
Kapható az Ördögi denevér Lugosi bácsival 990 Ft-ért a Horror magazin mellékleteként. horror.gif
És ez már nem is olyan rossz, mint A hulla eltűnik.
Akkor jó, mert a nekem a Hulla eltűnik is tetszett.
A következő a Fehér zombi című film lesz.
Elkúrtuk
Kapható az Ördögi denevér Lugosi bácsival 990 Ft-ért a Horror magazin mellékleteként. horror.gif
És ez már nem is olyan rossz, mint A hulla eltűnik.
Elkúrtuk
Ne má'! Én még a Dogvilleben is reménykedtem...
Én is várom a Dogville-t, azt még mindenképpen jó lenne, ha kihoznák.
Nem próbálod meg felhívni a Bestet? 202-1449, 214-0931, 225-3066, 225-3067
Egyszer ragadtam telefont DVD ügyben (na jó biztos többször is, de mondjuk forgalmazó hirtelen csak ez ugrik be), az Intersonicot hívtam. Na a kishölgy közben valami érthetetlen nyelven tárgyalt, miközben engem tájékoztatott, hogy fogalma sincs mikor lesz Harag 1-2. Azóta van Harag 1-2, de minek? Na jó, talán a 2 egész jó kis horror. Na de visszatérve a BEST-re, én fel nem hívom őket egyelnlőre...
Lehet, hogy félig üres lesz a doboz?
Ne má'! Én még a Dogvilleben is reménykedtem...
Artissimo az elején nagyon belelendült. Szellemkutyáról le is maradtam.
Az Intimitás hibás volt, küldtek helyette másikat. (persze normál tokban így kérdéses, hogy hogyan fér el majd az összes lemez a dobozban)
A mostoha után pedig nagy kussolás van.
Mostohát még most is látni több helyen.
Lehet, hogy félig üres lesz a doboz?
Elkúrtuk
Hát ja. Daemi, az Artissimoról Te sem tudsz semmit?
Nem. Sajna. Nem próbálod meg felhívni a Bestet? 202-1449, 214-0931, 225-3066, 225-3067
Egyébként félelmetes, hogy mennyire fogy az "Egy szoknya, egy nadrág" az újságosoknál... de tényleg...
Nagyon megy?
Igen, viszik, mint a cukrot, de tényleg... Tegnap is, ma is mikor voltam újságosnál, 2-t is vettek közben...
No, ezért mondom, hogy egy kicsit félrepozícionálta a filmet a Best. Simán ment volna ez 3 ezerért is a bótokban.
Hát ja. Daemi, az Artissimoról Te sem tudsz semmit?
Egyébként félelmetes, hogy mennyire fogy az "Egy szoknya, egy nadrág" az újságosoknál... de tényleg...
Nagyon megy?
Igen, viszik, mint a cukrot, de tényleg... Tegnap is, ma is mikor voltam újságosnál, 2-t is vettek közben...
No, ezért mondom, hogy egy kicsit félrepozícionálta a filmet a Best. Simán ment volna ez 3 ezerért is a bótokban.
Nagyon megy?
Nagyon megy?
Valaki nem látott új Artissimo "újságot"?
Tegnap a JP2: Elveszett világ, illetve Halálosabb iramban c. filmeket is láttam valami mellékletként, bár az iram 2 lehet,h. nem melléklet, hanem önálló, lapkeres lemez volt, 2ezer valamennyiért.
Szerintem mindkettő külön lehetett Lapkeres, újság nélküli.
Elkúrtuk
Tegnap a JP2: Elveszett világ, illetve Halálosabb iramban c. filmeket is láttam valami mellékletként, bár az iram 2 lehet,h. nem melléklet, hanem önálló, lapkeres lemez volt, 2ezer valamennyiért.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Nálam egy ezressel kevesebbért se menne el. Legfeljebb, ha "siker" vagyok.
Nekem sem kell, csak furcsa ez az üzletpolitika.
Lehet, hogy lesz egy 2 lemezes verzió is?
Elkúrtuk
Vegyek Neked, ha találok még hazafelé?
mikor indulsz haza?
system
máshol lehet kapni Ászt ma?itt -Pécs- több újságos egy darabot se kapott
Itt figyel a zsákomban.
Mondjuk alig pár darab volt reggel 6:15-kor. Több szokott lenni.
Vegyek Neked, ha találok még hazafelé?
Elkúrtuk
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
. Szerintem még egy ezressel többért is elmenne simán úgy, hogy siker legyen. No, mindegy.
Nálam egy ezressel kevesebbért se menne el. Legfeljebb, ha "siker" vagyok.
Engem is meglep ez az ár, nem igazán értem hova ilyen gyorsan ...
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic