ghost222 írta: ↑2025.10.08., szer. 13:57
a.gabriel írta: ↑2025.10.08., szer. 10:54
Jó írta a fórumtársunk az ilyen erősítőknek a helyét > garázs
Érdemes lenne már egy kicsit észhez térni, mit nevezünk minek, és minek hol a helye.
El lehet hinni, hogy az ilyen mogyorók még valahogyan meg is tudnak szólalni, de semmi több.
Ennél jóval többet ér és tud hangban egy X tíz éves kombájn házimozi erősítő is, és nem is kerül többe, mint ez
Vegyük már komolyan rendszerünk elemeit..................
És ezt a idézetet nem kellett volna ELEX írásához fűzni > mennyire kell nyomorultnak lenni, de most komolyan
Mert fórumozok 98%-a ezer év múlva sem fog ott tartani tudással-tapasztalattal, mint Ő
Tipikus ostoba lekezelő hozzáállás, azt sem tudja miről alkot véleményt, azt pláne, kiről. Én mostmár tudom. Elszomorító, hogy mindenhol ez megy, attól érzi magát többnek valaki, ha a másikat a képzeletében maga alá nyomja. Számomra, az ilyen ember nulla.
Bocsáss meg, de ha elköveted az egyik alapvető érvelési hibát - az argumentum ad hominem-et, azaz a személyeskedést - és beszólsz valakinek ("mennyire kell nyomorultnak lenni"), akkor ne csodálkozz, ha hasonló modorban kapsz válaszokat.
Nincs azzal semmi baj ha ez az erősítő neked tetszik, mindenki úgy élvez ahogy tud, és senki sem akar itt erről lebeszélni, de azért az erős, hogy a nagyobb gyártók újításait lesajnálod, ráncfelvarrásnak minősíted, és konvencionális szaroknak minősíted őket. Majd szinte elvárod, hogy mindenki más hozzád hasonló rajongással fogadja ezt a micsodát, és besértődsz, hogy ez nem így van, és visszakapod azt a lekezelő hozzáállást, amit te magad indítottál el.
Én ezt az erősítőt nem ismerem, de hallottam más gyártótól (nem ragadt meg a nevük) ugyanezzel a konstrukciós elvekkel épített erősítőt, nagyon nem az én világom volt. Ráadásul ez a külső design is nagyon távol áll az ízlésemtől. Nem vagyunk egyformák, különböző ízléssel, hangzáspreferenciákkal rendelkezünk, és ez így van jól, próbáld meg elfogadni.