Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

ghost222
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 9

Re: Sztereó erősítők

Hozzászólás Szerző: ghost222 »

ELEX írta:
Ma, 22:08
ghost222 írta:
Ma, 20:42
... Mindezt, hugyért és szarért..
A lényeg, hogy a zsák megtalálta a foltját.
mennyire kell nyomorultnak lenni, de most komolyan :D
iagainsti

ELEX
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 803

Hozzászólás Szerző: ELEX »

ghost222 írta:
Ma, 20:42
... Mindezt, hugyért és szarért..
A lényeg, hogy a zsák megtalálta a foltját.

ghost222
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hát, Sándor, nem...

A műszaki tartalom kb. megvolt, a PFFB és a TPA 3255. A tetőn lévő plexi az üveg, a világítás kikapcsolható, a kijelző az aránylag kevés állatot tartalmaz ellemben a konvencionális szarokon meg nincs sok esetben...

Ami itt a lényeg, hogy semmivel sem szól rosszabbul mint a legjobb ilyen chipre épülő megoldások, van cserélhető opamp, van szimmetrikus bemenet, van rendes csatlakozó, van mély magas kimemelés lehetőség, de ami a legjobb, hogy igen van rajta kijelző, távirányítható, van egy állítható HP filter és van rajta subnak aux kimenet, trigger és bluetooth ami mellesleg már most mondom (fél óra után) meglepően jól szól... Mindezt, hugyért és szarért...

Szóval, ez igenis egy igazán figyelemre méltő kis temrék szvsz, az asr pedig nyilván egy platform volt a gyártó és a leendő vevők között. Ez különben jellemző a kínai gyártókra, hogy meghallgatják az emebreket, nem csak ha gond van írhatsz nekik (feleslegesen), a következő termék fejlesztésénél hidd el nem az lesz a legnagyobb újítás hogy 5W-al erősebb lesz 4 ohmon a ráncfelvarrott cucc, mint a nagy gyártók feljesztéseinél.

Alex_Aston írta:
Ma, 19:51
ghost222 írta:
Ma, 19:15

....Az Audio Science Review oldal tagjai segítségével fejlesztették...
Tehát adott egy erősítő, amin az a fejlesztés, hogy kapott egy plexi lapot, gamer világítást, meg egy kijelzőt úszkáló delfinekkel...?
Ez volt a vágya minden tagnak, nem pedig esetleg a hang javítása? gondolkodik.gif
Gondolom full szimmetrikus felépítésű, mert azt írják, kizárólag azért nem került rá XLR, mivel nem fért el a kompakt házon...
iagainsti

feket663
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 285

Hozzászólás Szerző: feket663 »

Alex_Aston írta:
Ma, 19:51
ghost222 írta:

Tehát adott egy erősítő, amin az a fejlesztés, hogy kapott egy plexi lapot, gamer világítást, meg egy kijelzőt úszkáló delfinekkel...?
Ez volt a vágya minden tagnak, nem pedig esetleg a hang javítása? gondolkodik.gif
Gondolom full szimmetrikus felépítésű, mert azt írják, kizárólag azért nem került rá XLR, mivel nem fért el a kompakt házon...
A plexi lap, meg a változtatható színű világítás az elődön is rajta volt. Egyébként meg a TPA3255-ből tényleg lehet szimmetrikus felépítésű erősítőt készíteni, mert 4 darab erősítőt tartalmaz 1 chipben.
RPI4B-Allo BOSS V1.2, Proton AA-2120, Canton CT1000/JBL 250 TI Jubilee

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3575

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

ghost222 írta:

Csak a Marantz! :-D

ghost222
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hi!

Téma:Chi-Fi

Nem hiszem, hogy van még rajtam kívül halandó, akinek eme legújabb kis erősítő a birtokában lenne. Nekem ma érkezett egyenesen a gyártótól. Ha megrendeled pre-sale ben, október 16 után kezdik a szállítást...

Nobosound aka Douk Audio aka Ampapa, vagy a fene tudja, de neki az a neve, hogy Ampapa D1.

Az Audio Science Review oldal tagjai segítségével fejlesztették (https://www.audiosciencereview.com/foru ... ice.63161/), nekem megvan az elődmodellnek tekinthető Douk Audio A5 is.
Az előd bitang jó, táp nélkül 89 dollár... Ő táppal 200 dollár.

Igazából csak el akartam dicsekedni :D
IMG_20251007_190756494_HDR.jpg
IMG_20251007_190849589.jpg
IMG_20251007_190845499_HDR.jpg
IMG_20251007_190817792.jpg
IMG_20251007_190839668.jpg
iagainsti

g.brczk
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: g.brczk »

Köszi a válaszokat.

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 283

Hozzászólás Szerző: st81 »

Ekkora összegnél vagy a hegy megy Mohamedhez, vagy fordítva (hangsugárzó cipelés máshová, vagy erősítő cipelés haza).
Én az Accu-t Quadral ribbonos hangsugárzóval hallgatom réz alapanyagú kábelezéssel, többségében elektronikus zenével és - szerintem - nagyon jó párost alkotnak. Annak idején a forgalmazónál is ilyen márka felállásban hallgattam és az a bizonyos libabőr már az első track-nél megérkezett. Tudom, hogy a Dali nem csak ribbont használ, hanem dóm magassugárzót is, de esetleg a fenti támpont lehet a döntéshez.
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1041

Hozzászólás Szerző: BLX »

g.brczk írta:
Tegnap, 14:05
Sziasztok!
Nemrég sikerult hozzájutnom egy Dali Helicon 800MK1 hangfalpárhoz, amit jelenleg egy Denon PMA-1560 hajt, ugyan nem rossz eredménnyel, de szeretnék egy hozza passzoló erősítőt, ami nem hagy benne tartalékot. Alapvetően egy Accuphase E5000 lenne az endgame minden tekintetben, mind osszeszerelési minoseg, anyaghasználat, a műszerek. Viszont nalam relativ sokat megy elektronikus zene, ugy olvastam a Hegel-ek erre eléggé jók, nagy teljesítmény, magas damping factor. Viszont az osszeszerelesi minoseg es a kullem nem említhető egy lapon az Accu-val, de ugye ezt az ára is tükrözi.
Ez nagyon szubjektív, kinek mi tetszene, én erre felé nézelődnék:
Yamaha A-S3200 pl.: viewtopic.php?f=32&t=218869&p=2971544&h ... a#p2971544
Heed Lagrange, de lehet a lejátszód elé egy Heed Thesis Gamma is jó lenne.
Hallgass meg többféle elektronikát, akár saját rendszerben mielőtt belevágsz, szvsz.

fererencz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: fererencz »

DeProtector írta:
Tegnap, 17:06

Azt remélm viszont, hogy nem rám céloztál azzal, hogy örömet váltott ki ez valahogy nálam.
Nyugi, volt a hozzászólásodban több (igaz) állítás is, de ezek a megkeseredett, féltollú lájkolók biztos mindenben csak a rosszat látják. Szerencsére vannak még a hifikulturhának őrzői, akik rendet tesznek a fejekben. :smile53:
Nem szotkam hibázni.

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 249

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

ELEX írta:
Tegnap, 16:35
DeProtector írta:
2025.09.10., szer. 20:22
A Linn Classic-ot konkrétan nem ismerem, de volt 2250-es végfokom, az is korai D osztályos Linn termék. Azoknak azért tud műanyag hangja lenni, ott még komoly hátrány volt szerintem a D osztály.
Bocsánat, hogy beleszólok a beszélgetésbe, de a tévinformációk láthatóan örömet váltottak ki néhány tájékozatlan fórumtársban, így megakadályoznám annak további terjedését a köztudatban (már ha érdekel ez egyáltalán valakit is).

A LINN 2250-es két csatornás teljesítmény erősítő NEM D-OSZTÁLYÚ!
Sosem volt az, ahogy a Linn egyéb végfokai sem voltak azok. AB osztályú analóg erősítő.

Nem keverendő a D-osztályú kifejezés a kapcsoló üzemű tápegységekkel, amit a Linn már nagyon régóta használ.
A 2250-es végfokban is ilyen tápegység található.

A Linn Chakra erősítői mind ilyenek kettőtől hat csatornáig bezárólag.
A Chakra egy Linn szabadalom analóg AB osztályú teljesítmény erősítők kivitelezésére. Ennek részletezésébe most nem mennék bele.

A Linn végerősítők kis mérete nem a "D-osztály"-ból fakad, hanem a Slimline PSU-ból (kapcsoló üzemű táp), amit alkalmaztak, majd ezeknek tovább fejlesztett változata volt a Dynamik táp, ami a későbbi típusokban (Akurate, Majik, Klimax) már alap volt, de a régebbi típusokba upgrade-ként rendelni lehetett. Használták a forrásokban, erősítőkben egyaránt különböző teljesítménnyel.

A Linn PSU-knak azért vannak még speciális trükkjeik, hogy a hatásfokot növeljék és az AB osztályú végfokok hőtermelését csökkentsék. Zajtermelésük egészen minimális, a hálózati ingadozásokra érzéketlenek.

A Linn végfokok hangminőségének okát nem a "D-osztály"-ban kell keresni, mert nem azok.
Mint minden elektronika hangi megítélése teljesen szubjektív. Sokaknak tetszik, másoknak meg nem.
Feltehetően a Linn saját hangkaraktere elég széles körben tetszést okozott a felhasználókban, különben a Linn cég nem vált volna Európa egyik legmeghatározóbb gyártójává.
Engem speciel érdekelt, köszönöm a kiigazítást.

Bevallom őszintén, én naívan azt hittem, hogy ami kapcsitápos, az D osztály. De ez hűen prezentálja is az elektronikai ismereteimet. Ezért sem nagyon szoktam kb soha műszaki dolgokban állástfoglalni (láthatóan ezúttal sem kellett volna). :smile53:

Azt remélm viszont, hogy nem rám céloztál azzal, hogy örömet váltott ki ez valahogy nálam.
Pusztán arra próbáltam utalni, hogy bár akkori teljes Linn rendszerem szívének hittem, de utólag belátva épp a 2250 adta meg azt a hangi karaktert ami miatt megváltam akkor a komplett lánctól. Ettől mondjuk pont minden voltam, csak boldog nem, de muszáj volt, mert nem tudtam hosszú távon sajnos örömmel hallgatni.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission

ELEX
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 803

Hozzászólás Szerző: ELEX »

DeProtector írta:
A Linn Classic-ot konkrétan nem ismerem, de volt 2250-es végfokom, az is korai D osztályos Linn termék. Azoknak azért tud műanyag hangja lenni, ott még komoly hátrány volt szerintem a D osztály.
Bocsánat, hogy beleszólok a beszélgetésbe, de a tévinformációk láthatóan örömet váltottak ki néhány tájékozatlan fórumtársban, így megakadályoznám annak további terjedését a köztudatban (már ha érdekel ez egyáltalán valakit is).

A LINN 2250-es két csatornás teljesítmény erősítő NEM D-OSZTÁLYÚ!
Sosem volt az, ahogy a Linn egyéb végfokai sem voltak azok. AB osztályú analóg erősítő.

Nem keverendő a D-osztályú kifejezés a kapcsoló üzemű tápegységekkel, amit a Linn már nagyon régóta használ.
A 2250-es végfokban is ilyen tápegység található.

A Linn Chakra erősítői mind ilyenek kettőtől hat csatornáig bezárólag.
A Chakra egy Linn szabadalom analóg AB osztályú teljesítmény erősítők kivitelezésére. Ennek részletezésébe most nem mennék bele.

A Linn végerősítők kis mérete nem a "D-osztály"-ból fakad, hanem a Slimline PSU-ból (kapcsoló üzemű táp), amit alkalmaztak, majd ezeknek tovább fejlesztett változata volt a Dynamik táp, ami a későbbi típusokban (Akurate, Majik, Klimax) már alap volt, de a régebbi típusokba upgrade-ként rendelni lehetett. Használták a forrásokban, erősítőkben egyaránt különböző teljesítménnyel.

A Linn PSU-knak azért vannak még speciális trükkjeik, hogy a hatásfokot növeljék és az AB osztályú végfokok hőtermelését csökkentsék. Zajtermelésük egészen minimális, a hálózati ingadozásokra érzéketlenek.

A Linn végfokok hangminőségének okát nem a "D-osztály"-ban kell keresni, mert nem azok.
Mint minden elektronika hangi megítélése teljesen szubjektív. Sokaknak tetszik, másoknak meg nem.
Feltehetően a Linn saját hangkaraktere elég széles körben tetszést okozott a felhasználókban, különben a Linn cég nem vált volna Európa egyik legmeghatározóbb gyártójává.

g.brczk

Az lemaradt. Ki melyiket venné ezek közül? Hegel H390/590 lenne az amit elkepzelnek. A DAC resze nem fontos, az Eversolo DMP-A6 megoldja, van benne lineáris táp is, En elégedett vagyok vele.

g.brczk

Sziasztok!
Nemrég sikerult hozzájutnom egy Dali Helicon 800MK1 hangfalpárhoz, amit jelenleg egy Denon PMA-1560 hajt, ugyan nem rossz eredménnyel, de szeretnék egy hozza passzoló erősítőt, ami nem hagy benne tartalékot. Alapvetően egy Accuphase E5000 lenne az endgame minden tekintetben, mind osszeszerelési minoseg, anyaghasználat, a műszerek. Viszont nalam relativ sokat megy elektronikus zene, ugy olvastam a Hegel-ek erre eléggé jók, nagy teljesítmény, magas damping factor. Viszont az osszeszerelesi minoseg es a kullem nem említhető egy lapon az Accu-val, de ugye ezt az ára is tükrözi.

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó

DeProtector írta:

A Linn Classic... is korai D osztályos Linn termék...
Csatlakozom mishow rosszosztályraemlékszünk csoportjához, mert nemis D. :D
Ez még korábbi termék, A/B osztály, szép toroiddal és nem kapcsitáppal, úgyhogy ezt a részt visszavonom. :smile53:

De személy szerint én inkább tennék egy Wiim elé egy CD614-et, mert ahhoz bármikor tutira van alkatrész. De persze az úgy meg nem egybekészülék. gondolkodik.gif
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó

kupecke írta:
2025.09.06., szomb. 19:14
Régi és új, tegnap és ma dícsért készülékek. Irodám mindíg egy kísérleti terep volt, bármi jöhetett, mert háttérzene szól, de tapasztalatszerzésnek megfelelt, ha valami megtetszett. Most éppen van régebbi erősítőm ( BT vevő rákötve), tunerem, cd-m, de egyszrűsítenék. Szemezgetek pl egy Linn Classik egybegéppel, de itt vannak az új "csodák" pl egy Tangent Ampster BT 2. Telóról ki tudom küldeni a rádióadást, Spoty-t, Tidal-t stb. Van ebben valakinek konkrét tapasztalata ( és esetleg meg is osztaná :smile53: ) .Gondolom pl a Tangent biztos nem lesz üzemben 25 év múlva, mint a Linn, persze árban fele, de hát annyi mindent írnak az új technikai fejlődésől, dacoknál , erősítőknél, D osztály, de talán 1-2 éve egy Meridian dac nekem kellemes meglepetés volt a jelenlegi áráért, aztán lehet a fülem is boomer.
Nekem a Wiim Amp-al van nagyon jó tapasztalatom (még az 1. verzió van nekem).
Kezelhetőség hibátlan, 2perc beüzemelni. A beépített streamer is nagyon jó benne, de az erősítő része még annál is jobb, ha külső forrasról pl cd-ről hallgatnád.
Mindezek tetejében pici és nagyon szép.

A Wiim-et én amúgy egy JPW Sonata-val hallgatom, első rangú (nyilván nem mindenverő, de meglepően nagyon jó hang ennyi pénzért).

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1311

Hozzászólás Szerző: kupecke »

mishow írta:
2025.09.06., szomb. 20:13
mishow írta:
2025.09.06., szomb. 19:33
NEM D osztály ...
Közben rákerestem újra, és D osztály ...
A többit fenntartom, az ajánlásom továbbra is áll :smile53:
Köszönöm! Ippen egy kis vintage Triangle hs a kiszemelt hozzá ;)

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2579

Hozzászólás Szerző: mishow »

mishow írta:
2025.09.06., szomb. 19:33
NEM D osztály ...
Közben rákerestem újra, és D osztály ...
A többit fenntartom, az ajánlásom továbbra is áll :smile53:

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2579

Hozzászólás Szerző: mishow »

kupecke írta:
2025.09.06., szomb. 19:14
Régi és új, tegnap és ma dícsért készülékek. Irodám mindíg egy kísérleti terep volt, bármi jöhetett, mert háttérzene szól, de tapasztalatszerzésnek megfelelt, ha valami megtetszett. Most éppen van régebbi erősítőm ( BT vevő rákötve), tunerem, cd-m, de egyszrűsítenék. Szemezgetek pl egy Linn Classik egybegéppel, de itt vannak az új "csodák" pl egy Tangent Ampster BT 2. Telóról ki tudom küldeni a rádióadást, Spoty-t, Tidal-t stb. Van ebben valakinek konkrét tapasztalata ( és esetleg meg is osztaná :smile53: ) .Gondolom pl a Tangent biztos nem lesz üzemben 25 év múlva, mint a Linn, persze árban fele, de hát annyi mindent írnak az új technikai fejlődésől, dacoknál , erősítőknél, D osztály, de talán 1-2 éve egy Meridian dac nekem kellemes meglepetés volt a jelenlegi áráért, aztán lehet a fülem is boomer.
Az Ampster BT nagyon ügyes kis cucc, az áráért főleg, de úgy általában is. Én egy chromecast audioval használtam optikaival egy mkI kivitelt. NEM D osztály, sok helyen tévesen írják.
Nagyon tudom ajánlani - persze helyén kell kezelni, nem hájend, de korrekt kis hifi, és szinte bármit meghajt. Valahol szinte mindig akciózzák, annyiért kevés ellenfele van.

Kieg: Egy pár picike vintage Grundig boxot hajtottam vele. PC hangdoboz(ka) méret, íróasztalon, előttem - full közeltéri hang. Basszus persze nem volt, de a közepek, az ének, a beszéd zseniális. Azért adtam el, mert munka mellé vettem, de folyton hallgattam munka helyett :D

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1311

Hozzászólás Szerző: kupecke »

echo001

Hozzászólás Szerző: echo001 »

Köszönöm !
A választ és a áthelyezést is .
Őszintén a chat-gpt eszembe se jutott.
Üdv

Garszi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 380

Hozzászólás Szerző: Garszi »

A Chat GPT szerint:
A Technics SU-C1000 / SE-A1000 MK2 erősítőpáros a hagyományos (MK1 vagy „normál”) változattól több fontos ponton eltér – leginkább a vezérlés, kialakítás és csatlakozók terén.

---

Különbségek a MK2 modellnél

1. Direct és Normal bemenetek az erősítőn (SE-A1000 MK2)

A SE-A1000 MK2 end­erősítő kétféle bemeneti opciót kínál: egy Direct és egy Normal bemenetet. Ez lehetővé teszi, hogy ha két MK2 erősítőt használsz, az egyiket a magas-közép tartományra, a másikat a mélyhangokra konfiguráld – tehát egyfajta bi-amp (kétcsatornás) módot támogat. Ez a flexibilitás hiányzik a sima (Reference) változatban, ahol csak hagyományos stereo (bal/jobb) konfiguráció lehetséges.

2. Control-kábel csatlakozás (SU-C1000 MK2 előerősítő)

A SU-C1000 MK2 előerősítő rendelkezik Control Out és Control In csatlakozókkal, amelyek egy egyszerű 3,5 mm-es sztereo jack kábellel összeköthetők az erősítőkkel. Ez lehetővé teszi, hogy a SU-C1000 MK2 ki- és bekapcsolja az SE-A1000 MK2 erősítőket egyidejűleg, automatikusan. Ez különösen hasznos, ha bi-ampl konfigurációban használod őket.
Megjegyzés: Ezek a csatlakozók pusztán a tápvezérlést szolgálják, nem audiojelet továbbítanak.

3. Fejlettebb belső megoldások és anyaghasználat (SU-C1000 MK2 előerősítő)

A SU-C1000 MK2 belsejében Ni-Cd akkumulátorokat alkalmaz, amelyeket sorba kötve (8 db) elölről cserélhetők; ezek zajmentes táplálást biztosítanak az audio áramköröknek, és szükség esetén automatikusan visszaváltanak hálózati táplálásra.

A kondenzátoroknál Technics használta a bambuszrostos (Take II) elektro­kondenzátort, mely alacsony ESR-rel és jobb mechanikai stabilitással segíti a hangminőséget.

A front panel rezgéscsillapító anyagból készül, belső vezetékek OCC (ohno continuous cast) minőséget képviselnek, az érintkezőkön pedig aranyozás található.

A SE-A1000 MK2 erősítő esetében alkalmazott technológia a MOS Class AA áthidalás, ahol a MOSFET-ek kezelésével A-osztályú feszültségerősítés és bipoláris tranzisztorokkal történő áramellátás együtt dolgoznak – ez minimalizálja a hangminőség romlását.

---

Összefoglalás táblázatban

Jellemző Normál (MK1 / Reference) MK2 változat

Bemeneti típusok Egyféle (Normal) Direct + Normal (bi-amp lehetőség)
Vezérlés (Control) Nincs speciális tápvezérlés Van Control In/Out jack kábel a tápvezérléshez
Tápellátás (előerősítő) Normál hálózat Akkumulátor + automatikus átváltás
Kondenzátor-technológia Szokásos kondenzátorok Bambuszrostos Take II kondenzátor
Belső architektúra Standard alkatrészek OCC kábelezés, aranyozott csatalkozók, hangcsillapító panelek
Erősítéstechnológia (SE-A1000) Klasszikus tervezés MOS Class AA áthidalás az A-osztályú teljesítmény és áramellátás optimalizálásához

---

Összegzés

Az MK2 kiadás – az SU-C1000 MK2 előerősítő és SE-A1000 MK2 végfok kombinációja – komoly továbbfejlesztés mind vezérlés, mind belső felépítés és hangminőség szempontjából. Ha a normál változatnál rugalmasabb, precízebb és magasabb műszaki kivitelezést keresel, az MK2 verzió jelentős előrelépést hoz.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6326

Re: Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

echo001 írta:
2025.09.01., hétf. 17:21
Remélem tudtok segíteni :)
Kérdés melyiket a jobb mert google nem nagyon segít :(
Mi a különbség a két verzió között.
1 Technics SU-C1000M2 SE-A1000M2 páros
2 Technics SU-C1000 SE-A1000 páros
melyiket éri meg jobban beszerezni stb. sajnos semmilyen összehasonlítást nem találtam.
Előre is köszönöm
A kérdés átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

echo001

Re: Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: echo001 »

Remélem tudtok segíteni :)
Kérdés melyiket a jobb mert google nem nagyon segít :(
Mi a különbség a két verzió között.
1 Technics SU-C1000M2 SE-A1000M2 páros
2 Technics SU-C1000 SE-A1000 páros
melyiket éri meg jobban beszerezni stb. sajnos semmilyen összehasonlítást nem találtam.
Előre is köszönöm

Endre77
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Re: Cocktail Audio X35 hálózati lejátszó, media player

Hozzászólás Szerző: Endre77 »

Ebből tudomásom szerint létezik erősítős komplett es sima előfok verzió azonos típus jelöléssel. Amennyiben ez komplett célszerű a megfelelő rovatba tenni a hirdetést.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”