Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Sziasztok
Sürgősen eladó (áron alul)
Egy KODA típusú , 100 W - os aktív mélyláda: 30.000 Ft (eredeti ár: 60.000 Ft)
Egy Yamaha típusú, 70 w -os center: 10.000 Ft (eredeti ár: 25.000 Ft)
A kettő együtt: 35.000 Ft
Mindkettő hibátlan állapotú
Érd.: attila_horvath2@jabil.com
Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2
Mélysugárzók
Es igy utolag meg rajottem,(mert mogottem van a PC es meg este ott tettem vettem valamit)hogy hatrab kellene vinni a nezesi poziciomat es a Surroundokat is ugy kb 2,5m-el.Ez tuti mert ott valahol torhet meg a szubbol a hullam es ott gyonyoruen szol a dolog.Preciz,lagy,tomor basszus.Meg kis hangon is nagyon ott van,es csak pont annyit amennyit kell.
De majd a moziszobambann.
Addigis a PC-tol fogom nezni a filmeket.
Mar csak a szub vegett.
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
Mélysugárzók
Tettema azt,amit nagyon sok helyen ajanlottak.be raktam a szubot a nezo pozicio helyere,tettem egy jo dinamikus szamot(Sting .....all this time),es 4kezlab haladtam a sarkakba meg a fal mellet meg mindenhol,halgattam,es ahol ugy veltem hogy jo lessz ott maradt a Szub.es hat jo lett.
Sokkal dinamikussabb a dolog es mar most a szub -6-ban szol.Eddig 0 + 1 szokot lenni.
Ahh! Ezt úgy kipróbálnám, csak helyem és kábelem sincs rá. Feltételezem azért jött át múltkor a szomszéd, mert a hallgatási pozicióba míg nekem elég ütősen szól, addig a szoba egyéb részein (és gondolom a szomszédba is), akkora méllyel (gondolom kiemelés, de a hallgatásiba akkor is kioltások vannak..), szóval akkora méllyel, h szinte hintázni kezd a fejem a levegőben. Gondolom, ha meglenne a szobában a legtökéletesebb helye.......
Köszi tippet, majd egy új szobába (ha eljön az ideje), a Te módszereddel fogok a subnak helyet keríteni. Azért, ami a kábel hosszát és szoba-esztikát nem tesz béke s*gg alá, addig holnap az említett lehetőségekhez mérten teszek egy próbát és ha érdemleges, akkor említést teszek róla.
Mélysugárzók
ugy erzem belottem a szubomat(ugy kb 95%sikerrel)
meg marad a "Variable Notch Filter"nagyon bizom benne hogy jo lessz.
De ha semmi,meg akkor is ez a 95% tokeletessen szol.
Tettema azt,amit nagyon sok helyen ajanlottak.
be raktam a szubot a nezo pozicio helyere,tettem egy jo dinamikus szamot(Sting .....all this time),es 4kezlab haladtam a sarkakba meg a fal mellet meg mindenhol,halgattam,es ahol ugy veltem hogy jo lessz ott maradt a Szub.es hat jo lett.
Sokkal dinamikussabb a dolog es mar most a szub -6-ban szol.Eddig 0 + 1 szokot lenni.
Nagyon kiraly
Meg beprobalom lonni a CD vel ami a szubhoz volt,a kis bugaas kikuszobolese es akkor tuti a dolog.
Mordaunt Short rulez
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
Mélysugárzók
Nekem is volt egy ilyen 907W.
Annyi penzert szerintem nagyon szepen szol.Hifibarlangba vettem es meg is lehet halgatni.
En persze a nygyobb 309-est vettem meg.Tudod a ludakrol hogy koverek a jok.
http://www.mordauntshort.com/summary.php?PID=17
Mélysugárzók
milyen sub ez... adtok valami linket mert csóri google sony mikrofont dob ki rá
Mordaunt Short MS-907
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Mélysugárzók
Mordaunt Short MS-907
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Mélysugárzók
50ért még mindig nincs "jó- avagy tűrhető" sub?
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Mélysugárzók
Nem tudjátok véletlenül hogy hol lehet meghallgatni az MS907-et???
feltehetőleg a Hifibarlangban meghallgatható ez a sub. Érdemes lenne rájuk kérdezni.
Ott szokott lenni!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Mélysugárzók
feltehetőleg a Hifibarlangban meghallgatható ez a sub. Érdemes lenne rájuk kérdezni.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Most vettem MS907 szépen szól nekem is úgy ajánlották,be jött.Csak ajánlani tudom.
100e alatt nekem is ez a favoritom.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Mélysugárzók
Most vettem MS907 szépen szól nekem is úgy ajánlották,
be jött.Csak ajánlani tudom.
Mélysugárzók
Arra azért számíts, hogy az ár a minőséggel partiban van... ritka kivétel, ha az olcsóbb a jobb, bár etől függetlenül mivel ez egy szubjektív "sport" Neked tetszhet az olcsóbb hangja is. Ehhez viszont meg kéne hallgatnod őket, és nem az itteniek véleménye alapján vásárolni
Az nem lehet kérdés hogy meghallgatom e őket.
Csak kiváncsi vagyok az esetleges tapasztalatokra.
Még semmit nem vettem úgy hogy ne hallgatam volna meg.
Mélysugárzók
Arra azért számíts, hogy az ár a minőséggel partiban van... ritka kivétel, ha az olcsóbb a jobb, bár etől függetlenül mivel ez egy szubjektív "sport" Neked tetszhet az olcsóbb hangja is. Ehhez viszont meg kéne hallgatnod őket, és nem az itteniek véleménye alapján vásárolni
Mélysugárzók
Hja az MS907-essel kapcsolatban is várok vélleményeket.
Mejik tűnik jobnak, a Polk vagy az Ms???
Vagy az áruk már árulkodik is a minőségi külömbségröl??? (MS907 66900 NETd)
Köszi a válaszokat.
Mélysugárzók
Sziasztok!
Polkaudio PSW 10 sub-rol tudtok valamit??? (47400 a netdepon)
Véllemény, tapasztalat stb... ?
Azt mondjátok 60 e alatt nem nagyon lehet jót kapni. Akkor ez is felejtős, ha az ember igazán szép mélyekre vágyik?
THX
Mélysugárzók
a régi (fater) jamot 3-4órán átt bömböltettük...
Hát ezt nem így kéne. Lehet azért szól most olyan.........
Nem kell halkan, a lényeg h ne bömböltesd. De neked, mint ilyen home dj-nek mondhatom, úgysem rendeltetésszerűen fogod bejáratni.
naja.... akkor kis pötsként fingom nem volt...
most ezért kérdeztem, mert ez mégis saját cucc akkor meg buliztunk itthon hogy házi mozink van
szóval rendeltetésszerüen: az első két hétben mondjuk halkan, aztán mindegy?
Mélysugárzók
a régi (fater) jamot 3-4órán átt bömböltettük...
Hát ezt nem így kéne. Lehet azért szól most olyan.........
Nem kell halkan, a lényeg h ne bömböltesd. De neked, mint ilyen home dj-nek mondhatom, úgysem rendeltetésszerűen fogod bejáratni.
Mélysugárzók
oké-oké nem mondtam, de azt mondtam hogy kiegészíteni a kis klipschet azokban a tartományokban amiket már nem nagyon tud, úgymond megtámogatni vele.
De ha elég lesz akkor elég lesz, főleg hogy a fejemtől 40centire lesz szemmagasságban
Bejáratni hogy kell egy hangfalat?
a régi (fater) jamot 3-4órán átt bömböltettük,.... ezt is így kéne? Vagy ez bele is halni az elején
Bowerekre aszonta az egyik eladó hogy az elején finomabban kell, hogy bejáratódjon a lengőpilla, ebben nem tudom mi és hogy van, szerintetek hogy kéne?
Mélysugárzók
12nm-es szobámba hova vegyek állót??
Egy szóval sem mondtad, hogy mekkora a helyiség.
Oda minek a sub.
Na ja (én beszélek! nekem is akkora a szobám ), főleg, h előtted lesz, ad az majd mélyet. Csak ne lepődj meg, h az elején mélyhiányzos lesz, be kell járani. Folyatamatos használat és 7-10 nap múlva már elégedett(ebb) leszel vele.
Mélysugárzók
12nm-es szobámba hova vegyek állót??
Egy szóval sem mondtad, hogy mekkora a helyiség.
Oda minek a sub.
Mélysugárzók
( nem vágom, ezt hogy kötném be az erősítő ---> hangfal rendszerbe )
Ez már legyen a Te problémád!
Hallgatni ne hallgassam helyetted?
Komolyra fordítva: minek neked zenéhez a sub?
azért hogy kiegészítse a klipssch rb - 25öt ahova annak a "keze már nem ér el"
Figyu! Add el a sugárzód és vegyél egy nagyobb álló falat. Jobban jársz.
Szerintem könnyen el tudod adni, van itt sok házimozis.
még meg se vettem
ennyi pénzem van rá és a mélyre még várnom kell.
12nm-es szobámba hova vegyek állót?? a mostani (fater) jamom is csak a helyet foglalja, mert eccer-eccer tudom csak feltekerni az erősítőt úgy ahogy én szeretném. Sokkal fontosabb az hogy ez a "kicsi" sugárzó velem szembe legyen és a fülemhez pumpálja a pulzusokat, mert monitorra is meg kell tanulnom keverni
Mélysugárzók
Figyu! Add el a sugárzód és vegyél egy nagyobb álló falat. Jobban jársz.
Szerintem könnyen el tudod adni, van itt sok házimozis.
Mélysugárzók