revit ma már gianni is kereste, hogy mi vanasebestyen írta: ↑2025.10.01., szer. 14:32Revi teljesen eltűnt. Belegabalyodott a drótjaiba vagy a szingó ragasztótól kerékkel a kezén nem tud írni vajon?

az van,hogy nyári-őszi szabadság után (amikor már eleve két hétre eltűntem. bár a szakadt láncot bedobtam) itthon egy nagyon szép feladat várt melóhelyen, amit mai napig töcsköloök. revi ki van facsarva, mint a mosott rongy. Hazamegy és ha nem agyal, béna sorozatokat (pl jóbarátok) néz a tévében. Jobb napjain egy kicsit ránéz a hifire, de az is mellékvágány csak

Most,hogy gianni megtalált, benéztem, Vinklernek szép a momológja, így tovább. Gianni kanosszájáról meg tudtam. Messengeren néha "konzultáltunk".
UFF... most meguntam a melót, de annyira NIL az egész világ, mint a fene

Amit el akartam monfdani, még a szokásos olimposzra tekerésem után, itt tényleg a súly, ami sok mindennek gátat szabhat. Az asszonnyal tekertünk fel, nem kellett kapkodni és ez egy HC hegy. Amikor 7-8%-ot mutat a Garmin, szinte síknak érzed (az átlag meredeksége nem necces, 7% körüli, de az elején van egy kis lankásabb és a legvége 5%, az sokat ront, de valójában olyan 9-10%-ra tehető. Néha 12-14,mnéha csak 7-8, de főleg 9-10) Kb háromszor a mátraháza-kékes táv,csak még meredekebb). Amikor plusszos voltam, 5-ször meg kellett álnom,hogy felérjek, mert egyszerűen nem ment tovább. Szívem kiszakadt, torkomban dobogott és a lábam is jelzett. Egyik évben másfél kili után vissza is fordultam, de elszégyeltem magam és felmentem) most, hogy xart se tréningeztem, csak megkerestem az áttételt, igaz, a legjobb időmet 34/19-el mentem, most 34/25-el a meredekebb szakaszokon, de elég lazán felment. A pulzus magamhoz képest és a meredekséghez, amin sehogy nem jó már menni, elég alacsony volt. Az automata starva szintezés alapján Z3, de még simán dumáltam az asszonyhoz, nem éreztem, hogy megerőltető zóna lenne. Súlyom kb tartom, edzettség= NULLA. Behízva többet tekertem, mint idén, de nem ment fel 34/28-al/32-vel se.
félre ne menjen, edzeni kell és fontos (az enyém az elrettentő példa