Nem "kalibrálóművészeket" kell kihívni, hanem rendes szakembereket és akkor talán nem lesz értékelhetetlen a munkaDen írta: ↑2025.09.24., szer. 16:48Kedves Robi!
Vhiktor és más kalibrálók nagyon jól keresnek, nekem megszűnik hamarosan a munkahelyem. Ezer bajom van egyszerre és mindet magamnak kell megoldanom. Még ha le is fényképezném a beállítokat, ami még íly módon is sokáig tartana, akkor sem érnél el vele semmit, mert mindenkinél teljesen más a felállás.![]()
Vhiktor és mások pl Fapaci, Home Movie, Hiccusz, HM stúdió biztosan kimennek hozzád 80- 100 ezerért és ha rendelkezel processzorokkal, akkor úgy kezdik, hogy az összeset kikapcsolják, mert csak rontanak a kép minőségén......![]()
![]()
Legyél autodidakta és tanuld meg kezelni a processzoraidat, ha rendelkezel vele/velük.![]()
Mivel az összes kalibrálóművész, akik nem éppen ingyen jöttek ki hozzám, elfogadhatatlan "munkájukért" fizettem egy rakás pénzt. De volt olyan is, aki gyalog nem volt hajlandó pénzért átjönni hozzám 10 nap alatt bármikor...Ezek után kínomban saját magam megtanultam beállítani az összes ketyerémet, mostmár tökéletes minőségben: kép- hang.
Saját találmányaim vannak, ezért biztos, hogy már otthagytam mindenkit az állóvízben- ezt büszkeségből írom.
Egy hangmérnök hívott fel, hogy állítsam be a házimozijának a hangját pl.
Ha úgy kezded, hogy "mester" az nem esik jól senkinek!
Hozzáteszem, hogy az igények felmérése után én Hozzád ki sem mentem volna, sőt le is beszéltelek volna a kalibrálásról, mert nyílván Te más képivilágot keresel. Viszont abban is biztos vagyok, hogy valóban kalibrált képet még nem láttál. Gyere el hozzám az nem kerül semmibe.