Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
iFi Micro iPhono lemezjátszó előerősítő/fonó fokozat
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 27
Re: iFi Micro iPhono lemezjátszó előerősítő/fonó fokozat
Elkelt. Köszönöm a hirdetési lehetőséget!
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó

Re: iFi Micro iPhono lemezjátszó előerősítő/fonó fokozat
Jégen az iPhono
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó

iFi Micro iPhono lemezjátszó előerősítő/fonó fokozat
Eladóvá vált egy iFi Audio iPhono MM/MC fonó fokozat extra iPower tápegységgel. Mindkettő eredeti dobozával és minden tartozékkal együtt, kivéve a földelés toldó kábelt, ami sajnos megadta magát az idők folyamán. A fonó fokozaton van néhány kisebb makula és az alján kis kopás a feliratoknál, de semmi komoly.
MM és MC hangszedővel is használtam és a méretéhez, árához képest kiváló hangminőséget nyújtott. Rengeteg beállítási lehetőséggel bír, kb. 13-14 különböző ellenállás értéket lehet belőni az MC hangszedőkhöz, tudok Excel táblát nyomtatni róluk. Ezen kívül 3 korrekció közül lehet választani: a normál RIAA mellett Decca-t vagy Columbia-t. Mind MM, mind MC hangszedők esetén 2 különböző erősítés áll rendelkezésre (6 dB-s lépcsővel), ill. MM hangszedőknél több kapacitás érték közül lehet választani.
Az eredeti angol csatlakozós tápegység mellé (Angliában vettem őket) jár egy jobb minőségű iPower táp is a dobozában, amihez megvan az összes létező csatlakozó fajta, európai, angol, amerikai, stb.
Kérésre tudok extra képeket küldeni.
Baján személyesen átvehetők, vagy futárszolgálattal tudom küldeni őket, melynek díja a vevőt terheli.
Ár: 75,000 Ft
MM és MC hangszedővel is használtam és a méretéhez, árához képest kiváló hangminőséget nyújtott. Rengeteg beállítási lehetőséggel bír, kb. 13-14 különböző ellenállás értéket lehet belőni az MC hangszedőkhöz, tudok Excel táblát nyomtatni róluk. Ezen kívül 3 korrekció közül lehet választani: a normál RIAA mellett Decca-t vagy Columbia-t. Mind MM, mind MC hangszedők esetén 2 különböző erősítés áll rendelkezésre (6 dB-s lépcsővel), ill. MM hangszedőknél több kapacitás érték közül lehet választani.
Az eredeti angol csatlakozós tápegység mellé (Angliában vettem őket) jár egy jobb minőségű iPower táp is a dobozában, amihez megvan az összes létező csatlakozó fajta, európai, angol, amerikai, stb.
Kérésre tudok extra képeket küldeni.
Baján személyesen átvehetők, vagy futárszolgálattal tudom küldeni őket, melynek díja a vevőt terheli.
Ár: 75,000 Ft