Valami hifis dzsembori lesz?
Felnőtt emberek vagyunk, aki ilyen korára nem tudott összerakni egy értelmes, hallgatható rendszert, az tényleg jobb, ha csak biciklizik.

Valami hifis dzsembori lesz?

Kiállítás hétvége, de ettől még lehet jó a többieknek.

Szerintem,ha sikerül magadra hangolni a gépet, akkor az egyértelműen jobb lesz. Nekünk nem egy csúcsrajáratott bicó kell, hanem amivel "kényelmesen " letekerünk akár 100-150km-t is, úgy, hogy meg sem érezzük.Vinkler írta: ↑2025.09.20., szomb. 17:18Hogy jobb, vagy rosszabb, azt nem tudom, csakis funkcionális fejlesztéseket csináltam. Egy célom volt, magamra hangolni a bringát.
A nyereg nem volt kérdés. A kormány is bevált a gyárihoz képest ég és föld. Ez a kerékfejlesztés is a teljes racionalizmus jegyében zajlott. Kinézetre lehetett volna diszkósabbat is venni, de nem ez volt a cél. Funkcionálisan remélem tökéletes lesz. A DuraAce tárcsákra is kíváncsi vagyok. Holnap kiderül.

Hogy jobb, vagy rosszabb, azt nem tudom, csakis funkcionális fejlesztéseket csináltam. Egy célom volt, magamra hangolni a bringát.

25 lenne a cél végre.

Nem! Valóban.

Nagyon jól, de a mi szintünkön nem számít a tekkknika, ugyebár...

trane írta: ↑2025.09.15., hétf. 18:40
attól tartok, valójában fogalmad nincs, mivel kapcsolatban nyilvánítasz véleményt, tezsvírem> a Ludditákat
tudod, kik voltak? (de ez csak egy költői kérdés). most és ezek a spanyol Emberek azzal kapcsolatban voltak kénytelenek - tkp., és végső elkeseredésükben tehetetlenül - véleményt nyilvánítani, ami Gaza-ban történt és történik
![]()
. persze ha az neked rendben van, az más tészta...
![]()

Már csak volt, azóta eladtam. De nagyon jó szívvel gondolok rá. : )st81 írta: ↑2025.09.16., kedd 10:53Na, örülök hogy van más Wilier-es márkatárs is:-)
Az enyém is GTR team, 2017-ből. Csak a kerékszettet cseréltem 3 éve Fulrcum Racing 3-ra és kopás miatt a gumit Pirelli-re.
Gondolkodtam egy bringacserén (tárcsafék, elektromos váltó...) de az előttem írókkal egyetértve, valójában az én szintemen a meglévő bringa is "röhög" az igénybevételen. Tudatosabb étrenddel, gyakoribb és - kicsit- felkészültebb edzéssel pl. 2017 óta a legjobb időeredményeket értem el idén azon a versenyeken, amin indulni szoktam.