nemtomm írta: ↑2025.09.18., csüt. 19:54
Amennyiben ilyen jó lenne ez a Power kábel család miért nem használja itt mindenki itt a fórumon
Te melyik családba tartozol ? Ahogy te írtad te a szemeddel hallasz és látsz? A profi kivitelezéstől nagyon messze van ahogy te írtad?
Kiváncsi lennék milyen rendszered van ahol ennyire bevált a Power kábelezés ? Azért egy regisztráció után 3 hsz elég komolyan osztod a hozzáértésedet szóval fura vagy nekem
Huh, mennyi kérdés, kezdem úgy érezni, hogy ez kezd kicsit személyeskedésbe átmenni és nem a Power-R kábelekről szólni.
De talán azért, mert a többiek úgy vélik, hogy külsőre nem annyira megnyerő, sok a negatív kritika, és mert teljesen ellentmond a többi kábelkészítő filozófiájának.....
Eleinte én is így voltam vele, de aztán azt gondoltam, teszek egy próbát, hisz nem csillagászati összegekről beszélünk.
És milyen jól tettem!
Én szerencsére még a füleimmel hallok és a szememmel látok (bár a szemüveglencsém sajnos már plusz négyes) a profi kivitelezést pedig az összetételre értettem, és a végeredményre (hangzás), amit a kábelek hoznak, nem a küllemre.
Ez pont olyan, mint amikor találsz egy ronda autót, de a teljesítmény, a fogyasztás, a kényelem és a biztonságfaktor a toppon van. Szerencsére ezt az autót csak a saját telkemen használom
A Rendszeremet tekintve nálam ProAc - Marantz - Rega triumvirátus van és azért regisztráltam a fórumra, hogy elmondjam a pozitív tapasztalataim Mr. Cables termékeiről.
Viszont ahogy a kommenteket olvasom, kíváncsi lennék ti milyen kábeleket raktok össze otthon, illetve ha még ki sem próbáltátok Mr. Cables kábeleit a saját rendszereteken, akkor vajon miért ömlik belőletek a negatív energia?