pärt írta: ↑2025.09.09., kedd 21:21
Már többször sztároltam itt a connex patentszemét. Tényleg nem értem, mi a túróért létezik még a többi egy- illetve pár használatos kacat. Ez végtelenszer bontható, véletlenszerű szétugrás a konstrukcióból adódóan lehetetlen.wippermann-connex-chain-link-1.jpg
Próbát megér. Elég masszívnak tűnik. A KMC egyszer nagyon stabil, de a lánc nyúlása sablonnal nem értelmezhető,mérve max 0,2 lehet, a patentszem már hulla (volt, mikor felraktam, azóta meg valahol a pusztában van, végképp megpihenve

eltört az egyik fele/oldallapja a szemnek és kiszakadt az egyik csapja. A normál láncszem görgőjét is kitépte, de megtaláltam, visszatettem).
A Connex csapja nem lóg ki nagyon? A fotón olyan, mintha kintebb lógna az oldallapok síkjából. Jobban, mint a szegecs.
Plusz elönye,más a színe,olajozáskor vakoknak ez jól jön,már-ha patentszemtől kezdik kenni. Én igen. Régebben úgy oldottam meg,patentszemet cserrberéltem az ezüst, arany és fekete láncok esetén

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu