viri írta: ↑2025.05.04., vas. 16:57
Külföldi fórumokon rengeteg panasz volt rá, hogy hiába jók a termékei, de csapnivaló a támogatás, sem garancia, sem más egyéb nem működött nála, azt hiszem ezért adta fel.
A termékei éveken át nagyon népszerűek voltak DIY fronton, rengetegen építették be őket ilyen/olyan masinákba, aztán a megsérült kütyüket próbálták Paullal garancálisan javíttatni és mikor ő ezekre nemet mondott, indult a goromba hírverés, amitől Paul kommunikációja is komorrá vált. Nekem is volt szerencsém agresszív mekkelekhez, aki megsütötte az OCXO modult, hiába figyelmeztettük, hogy a kellő hűtés elengedhetetlen, a zsúfolt állvány nem jó helyszín ehhez, ő jobban tudta. Aztán feljelentéssel fenyegetőzött, ha nem vesszük vissza a kormos kártyát. Nem vettük, ő meg nem ment a kapitányságra, de hetekig kiabált kígyót s békát, ahol csak tudott.
Gyártási hiba miatt defektes PP termékek is akadtak, bár én talán csak hárommal találkoztam a sok száz eladott példány között. Azokat Paul engedélyével itt helyben megjavítottuk, mert az oda/visszaszállítás Tajvanra többe került volna, mint a termék ára. Akkor merült fel, hogy legyen Budapesten egy európai gyártóbázis, de ezt a pandémia megtorpedózta.