Ezzel egyetértek általában (ennek az okát amúgy kb. ismerjük is), ugyanakkor az én (Európának készített, de azért Made in USA) 2017-es Mustangomban annyira nem érem utol ezt. Nyilván elfogult vagyok, de tényleg nincs nyöszörgés-nyikorgás, az ajtó és a műszerfal nagyrész varrott (mű?)bőr borítású, az ajtóbehúzó és a kilincsek fémből vannak, a pedálok fém borításúak, a sebváltókar és -gomb fém, semmi sem lötyög, semmi nem zörög. A műszerfal valóban kopogós szálcsiszolt-alu-utánzat műanyag, de ki az aki kopogtatja a műszerfalat? Az tény, hogy a Volvóm bőrnek mondott kárpitja jelenleg szebb és sokkal puhább, mint a Mustangomé, de az utóbbi már 8 éve használatban van.... meglátjuk a Volvót 8 évesen, amiket én láttam, azok ugyanúgy ki voltak már fényesedve és meg voltak keményedve (relatíve), mint a Mustangomban.Mondjuk sajnos az amerikaiak eléggé hátul kullogtak mindig is anyagminőségben, tisztelet a kivételnek.
Ültem én is ótvar belsejű amcsi autóban bőven, de ez valahogy elég jól sikerült - mondom, számold bele az elfogultságomat is, mert a Mustangnak bőven megengednék ennél egy nagyságrenddel ótvarabb belteret is, akkor is szeretném :)