(amúgy láttam egy pillanatra élőben, és piszok jól néz ki

Annak idején a Bee fejlesztésekor kaptam én is különféle verziókat. Persze Zsolt nekem se mondta meg, mikor milyen változás történt a V1-2-3-x változatok között, hisz azzal a tesztelés lényege veszett volna el. A mai napig sajnálom, hogy a Bee nem lett termék, de annak is meg volt az oka.Alex_Aston írta: ↑2025.09.09., kedd 17:49Verzió 2 (3, 4...?).
Elvileg van hangbéli különbség is, nem csak szín.
Na, majd kiderül, észreveszem-e?
A festett verzió szerintem sokkal jobban néz ki. Modernebbnek és drágábbnak is tűnik még így matt felülettel is. Főleg, ha mondjuk lesz hozzá a teljes elejét eltakaró mágneses selyem is (ez nyilván ízlés kérdése, és kizárólag optikai dolog, de nekem kimondottan nem tetszenek ezek a szürke fáziskúpok).Alex_Aston írta: ↑2025.09.09., kedd 17:49Verzió 2 (3, 4...?).
Elvileg van hangbéli kíülönbség is, nem csak szín.
Na, majd kiderül, észreveszem e.
Majd Zsolttal is beszélek a végén, hogy mi a verziót részemről.
Annyit már mondtam neki kutyafuttában a dobozok cseréje közben,, hogyha választanom kellene a StandArt 30 és e között, akkor ezt a kis méregzsákot választanám.![]()
Bővebben később.
A klubnapok végén úgy jövök el általában,hogy "kész,ez jobb már nem lehet".Így voltam utoljára a Herald bemutatóján.Aztán Zsolt megint rám cáfolt.Lehet,hogy a fülem rossz,de nekem bizony a "névtelen" produktum jobban tetszett. :-) . Megyek is lottózni...Alex_Aston írta: ↑2025.09.09., kedd 17:49Verzió 2 (3, 4...?).
Elvileg van hangbéli kíülönbség is, nem csak szín.
Na, majd kiderül, észreveszem e.
Majd Zsolttal is beszélek a végén, hogy mi a verziót részemről.
Annyit már mondtam neki kutyafuttában a dobozok cseréje közben,, hogyha választanom kellene a StandArt 30 és e között, akkor ezt a kis méregzsákot választanám.![]()
Bővebben később.
20250909_174240.jpg
20250909_174300.jpg
Régi történet. Amikor Zsolt utoljára volt kiállító, hazai show-n, az akkori szervező Csontos István, kérdezte Zsolttól:
Valóban, a 30SE volt az utolsó. És többek szerint a legjobb. A valaha volt legjobb StandArt, mivel volt egy 'teszt', ahol a valaha volt összes StandArt modellt összehozták egy fedél alatt és végül az eredmény a 30SE "győzelmét" hozta. Ám a 30SE és a JSE valójában inkább más, mint jobb/rosszabb. Talán a 30SE egy kicsit általánosabb is, viszont a JSE az én zenei ízlésem (kortárs zene, klasszikus zene, skandináv jazz) tükre. Talán ezért is lett belőle a C35.Sidious írta: ↑2025.09.06., szomb. 15:28Sziasztok! Úgy tudom, hogy a StandArt legutolsó változata a 30SE, én ezt a hangfalat használom. Ha jól értem a Dorn Acoustic C35 a kicsit korábbi JSE "néhány apróság" által termékké vált folytatása. Két kérdésem lenne: van-e lényegi különbség hangban a C35 és a 30SE között illetve a lábazat kapható-e külön és használható-e a 30SE-vel?
Pont azért osztottuk szét az elektronikát és a hangsugárzókat két külön márkanév alatt, mert a tapasztalatunk, hogy ez a kétfajta termék nemigen fér meg egy gyártói név alatt. Így az elektronika mindig is Heed lesz, a hangsugárzó pedig Dorn.wasiliy888 írta: ↑2025.09.05., pén. 15:29Közben eszembe jutott még egy kérdés a Dornnal kapcsolatban, de csupán kíváncsiskodom.
Várható további bővítés a márkanév alatt, és ha igen, akkor az szintén hangsugárzó, vagy olyan kedvező árban lévő elektronika is van tervben, mint az Elixír, Asterisk és hasonlók?
Tulajdonképpen igen. De két apró kiegészítés. A "no-name" doboz még a végső csiszolás fázisban van (pontosabban most tart ott, hogy külső személyek tesztelik és a néhány apró különbséget, ami technikailag mind korrekt de apró audutív eltérések azért vannak) és hamarosan "termék" lesz belőle (kit is, de valószínűleg exporttermék is), a néhai StandArt JSE pedig megkapta azt a néhány "apróságot" amitől temékké vált, Dorn Acoustics C35 név alatt.wasiliy888 írta: ↑2025.09.05., pén. 09:54Sziasztok!
Bocsánat az értetlenkedésért, de akkor itt a "kit", amit Huszti Zsolt írt az új állványos dobozra vonatkozik, ami látható Alex fotóján a Dyno mellett, és a Dorn C35, pedig egy álló doboz, ami megegyezik a Standart jubileumi kiadásával?
Nagyon kíváncsi leszek a vélemenyedre.Alex_Aston írta: ↑2025.09.03., szer. 18:19Hallgatózás indul!
Pofás kis dobozok.
Persze egyáltalán nem az összehasonlítás van porondon, nem is lenne talán fair.
Semmi gond, van ilyen.DeProtector írta: ↑2025.08.31., vas. 19:27Akkor félreérthettelek tegnap, bocsánat.huszti-zsolt írta: ↑2025.08.31., vas. 19:21No, kénytelen vagyok hozzászólni a későbbi félreértéseket elkerülendő.DeProtector írta: ↑2025.08.31., vas. 18:51
1.500€ készen, de lesz kit formában is, úgy 1000-1100€ lesz az ára.
A "no name" doboz alkatrészára valóban 1100€ (egészen pontosan 1140€ nettó(!), de csak megépítve lesz kapható, csak nálam 1500€+ÁFA áron, ez a furnéros kivitel ára, de most úgy látszik nem is lesz más kivitel.![]()
Akkor félreérthettelek tegnap, bocsánat.huszti-zsolt írta: ↑2025.08.31., vas. 19:21No, kénytelen vagyok hozzászólni a későbbi félreértéseket elkerülendő.DeProtector írta: ↑2025.08.31., vas. 18:511.500€ készen, de lesz kit formában is, úgy 1000-1100€ lesz az ára.
A "no name" doboz alkatrészára valóban 1100€ (egészen pontosan 1140€ nettó(!), de csak megépítve lesz kapható, csak nálam 1500€+ÁFA áron, ez a furnéros kivitel ára, de most úgy látszik nem is lesz más kivitel.