[/quote]
Valóban egy igazi kuriózum. A története az, hogy annak idején szerettem volna valami minőségi, jó hangú hangfalat venni. Az állami kereskedelemben nem igen hoztak be ilyeneket külföldről. Úgy értesültem, hogy a Zsolt Audionál lehet talán angol minőségi hangfalat kapni. Elmentem hát és a meghallgatás során elmondták, hogy igen, náluk lehet igazi minőségi angol dobozokat venni, de van itt még valami amit érdemes meghallgatni: rövidesen kapható lesz StandArt 2 néven egy saját tervezésű hangfal. Nos a meghallgatás annyira meggyőző volt, hogy mindenáron a hallott hangfalakat szerettem volna megvenni, Elmondták, hogy ez még csak egy prototípus, a keresztváltók a hangfalak mellett voltak kívül és a dobozokon sem volt semmilyen tábla vagy címke. Úgy emlékszem a karácsonyi ünnepek előtt voltunk és nem volt türelmem megvárni az ünnepek utáni termék megjelenést, végül is megegyeztünk, hogy megvehetem a prototípust. Így került ez hozzám. Azóta is nagyon tetszik a hangja. Feleségem szerint nem lenne szabad megválni tőle, de arra is tekintettel kell lennünk, hogy ez egy földön álló szép nagy doboz, nem lehet a polcra feltenni, szóval annak való. akinél meg van a megfelelő tér hozzá.
[/quote]
"Mivel a fiam akkoriban Németországban tanult, ott sikerült Vifa forgalmazót találnunk. Ők adták ezt a hangsugárzót, ami valóban nem azonos az eredetivel,"
Okay, ez a marketing de pontosan melyik típus került bele?
Illetve miért nem írtad le már az elején?
Elsunnyogtad simán amíg valaki rákérdezett.

Már a B oldal forog így 60 felett...