Hát ebben van igazság. De mondjuk én a DKSI-ről amúgy sok jót hallottam (nem Tőled) szóval azért annyira szar csapat nem lehet.revox írta: ↑2025.09.05., pén. 07:49Snipi írta: ↑2025.09.05., pén. 02:09De érdekli. Nyilatkozta. Mondta, hogy a horror baleset, és az egyéb egészségügyi gondjai miatt amit talán mostanra sikerült kigyógyítani (valami hát-csigolya gondja volt, de bővebbet nem tudok róla) örül, hogy úgy tud menni ahogy tud. És szerintem azért elég jól tud. Amikor felfelé görbül az út, azért eddig általában ott volt elől.![]()
már volt róla szó,hogy amit nyilatkoznak, nem mindig fedi a valóságot. De olyan aspektusból nézve, hogy majdnem ott maradt, nagy előrelépés, de a csapatok mindig "elégedettek".![]()
márcsak tudom. Régen én írtam a dksi versenybeszámolókat. Mindegy milyen xarok voltunk, az adott versenyen, mindig meg lehetett találni, amivel azt kommunikáltuk, jók voltunk
Ezt várták el. Általában jó volt a csapat, de voltak rossz napok is. De egy csapat nem teszi a gyengeséget az ablakba.
Mondjuk amit írsz ... kurva nagy átfedést érzek a magyar hifis "szaksajtóval", mert arról meg én tudnék mesélni (nem teszem), bár én nem írtam bele. (Égne is akkor a pofámon a bőr ... )