Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 877

Re: Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Youblituff írta:
2025.10.17., pén. 16:57
Vendég írta:
2000.12.13., szer. 09:26
Úgy látom (olvasom), hogy ezen a fórumon a Jamo "nem-kedvelői" gyültek össze. A Jamo nem véletlenül az egyik legjobb hangfal cég. Mond Higlander vettél már HI-FI choice-t, vagy Házimozit, vagy sztereó magazint, stb., stb.? Miért olvashatunk minden számban legalább egy Jamo tesztet??? És miért nem Sony, Yamaha, stb. hangfalakról? Abban egyetértünk, hogy az olcsó Jamo nem igazán a legjobb választás, azonban középártól kezdve igazi minőséget kapsz a pénzedért. A drága kategória pedig egy hasonló Mission vagy B&W hangfallal megeggyező, vagy jobb minőségű. Mint már írtam, nekem Jamo mélynyomóm van, én teljesen meg vagyok vele elégedve. Sok ismerősöm (na jó 2 a nálam "nyert" tapasztalatok alapján döntöbb Jamo hangfalak, és Sub melett...

Dave
Teljesen egyetértek veled abban, hogy a Jamo nem érdemli meg a negatív megítélést, amit néha kap. Sok esetben azok kritizálják, akik csak az olcsóbb modelleket hallották, és ebből vonnak le általános következtetéseket. Pedig, ahogy te is írod, a közép- és felső kategóriás Jamo hangfalak valóban nagyon jók, és ár-érték arányban nehéz versenytársat találni nekik.

Nekem korábban volt alkalmam hallgatni egy Jamo C 97 II párost, és őszintén szólva, lenyűgözött a hangképe – tiszta, meleg, részletes. Szóval szerintem sokan alábecsülik a márkát, pedig komoly múltja és tapasztalata van a hangtechnika világában.
De azt Te is latod, hogy csak 25 evente dicserik. :D
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Youblituff
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Youblituff »

Vendég írta:
2000.12.13., szer. 09:26
Úgy látom (olvasom), hogy ezen a fórumon a Jamo "nem-kedvelői" gyültek össze. A Jamo nem véletlenül az egyik legjobb hangfal cég. Mond Higlander vettél már HI-FI choice-t, vagy Házimozit, vagy sztereó magazint, stb., stb.? Miért olvashatunk minden számban legalább egy Jamo tesztet??? És miért nem Sony, Yamaha, stb. hangfalakról? Abban egyetértünk, hogy az olcsó Jamo nem igazán a legjobb választás, azonban középártól kezdve igazi minőséget kapsz a pénzedért. A drága kategória pedig egy hasonló Mission vagy B&W hangfallal megeggyező, vagy jobb minőségű. Mint már írtam, nekem Jamo mélynyomóm van, én teljesen meg vagyok vele elégedve. Sok ismerősöm (na jó 2 a nálam "nyert" tapasztalatok alapján döntöbb Jamo hangfalak, és Sub melett...

Dave
Teljesen egyetértek veled abban, hogy a Jamo nem érdemli meg a negatív megítélést, amit néha kap. Sok esetben azok kritizálják, akik csak az olcsóbb modelleket hallották, és ebből vonnak le általános következtetéseket. Pedig, ahogy te is írod, a közép- és felső kategóriás Jamo hangfalak valóban nagyon jók, és ár-érték arányban nehéz versenytársat találni nekik.

Nekem korábban volt alkalmam hallgatni egy Jamo C 97 II párost, és őszintén szólva, lenyűgözött a hangképe – tiszta, meleg, részletes. Szóval szerintem sokan alábecsülik a márkát, pedig komoly múltja és tapasztalata van a hangtechnika világában.
Az online játékok rajongója vagyok. Leginkább szórakozásból és pénzkeresés céljából lógok mostbet hungary platformokon.

almera36
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: almera36 »

Klipsch R112/R110/R115 illetve SPL100-120-150 azért szokott lenni elég gyakran eladó. Az R10/R12 ill. R100/120 R121 stb felejtős. Klipschből a slot portos subok, amik jók. Esetleg SVS-ből PB1000/PB2000 ok. De nem nagyon van annyiért. Figyeld folyamatosan az aprót.
[/quote]

Köszi a felsorolást! Így már tisztább kicsit a Klipsch sub téma.
Klipsch esetében mondjuk nem tudom mi a különbség az R115 és az SPL150 között. Árban van azt látom :)

Volt SVS PB 2000-em, sima, nem Pro. Nagyon szerettem, de sajnos eladtam. (190-ért). Valóban jó lenne egy olyan, de igazad lehet, haveromnak bőven elég lenne a PB1000 is.
TCL 98p745; Marantz SR6014; Dynavoice Definition DF-8 / DM-6 / DC-5 5.0 hangfal szett; Klipsch R115SW; Onkyo BD-SP809; DUNE 4K; Audioquest madzagok

almera36
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Andy76 írta:
2025.09.14., vas. 20:09
almera36 írta:
2025.09.14., vas. 13:35
Kedves Andy76 és -KP-!

Köszönöm a segítségeteket! Ahogy írtam, 500e forintot szánt az 5.0-ra, sub-ra és a házimozi erősítőre összesen. Amit ajánlottatok, azok ebbe nem fértek volna bele sajnos. A Jamo szettet néztem én is, de nem volt valami szép a külseje.

Tegnap vettem neki ajtayk fórumtárstól egy Denon erősítőt meg egy Tannoy 5.0 szettet. Eddig 260e-nél járunk. Nagyon tetszik neki külsőre és hangra is eddig, kedvet kaptak filmezéshez :)

Még egy sub kellene 200-250 körül, lehetőleg reflex. Az enyém tetszene neki nagyon, de ekkorát nem látok itt.

Köszi még egyszer!
Szívesen.
Íme egy szub alternatíva.Igaz nem reflex, de jó hangú és erős mélyláda.Többen használtak itt a forumon ilyet:
https://www.jofogas.hu/csongrad/Dynavoi ... 130536.htm
Ilyenem volt és nem szerettem. Hamar betorzított, nem nagyon lehetett terhelni sajnos, pedig színben és áarkában is passzolt az 5.0-hoz.
TCL 98p745; Marantz SR6014; Dynavoice Definition DF-8 / DM-6 / DC-5 5.0 hangfal szett; Klipsch R115SW; Onkyo BD-SP809; DUNE 4K; Audioquest madzagok

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1698

Hozzászólás Szerző: -KP- »

almera36 írta:

Még egy sub kellene 200-250 körül, lehetőleg reflex. Az enyém tetszene neki nagyon, de ekkorát nem látok itt.

Köszi még egyszer!
Klipsch R112/R110/R115 illetve SPL100-120-150 azért szokott lenni elég gyakran eladó. Az R10/R12 ill. R100/120 R121 stb felejtős. Klipschből a slot portos subok, amik jók. Esetleg SVS-ből PB1000/PB2000 ok. De nem nagyon van annyiért. Figyeld folyamatosan az aprót.

Andy76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 44

Hozzászólás Szerző: Andy76 »

almera36 írta:
Kedves Andy76 és -KP-!

Köszönöm a segítségeteket! Ahogy írtam, 500e forintot szánt az 5.0-ra, sub-ra és a házimozi erősítőre összesen. Amit ajánlottatok, azok ebbe nem fértek volna bele sajnos. A Jamo szettet néztem én is, de nem volt valami szép a külseje.

Tegnap vettem neki ajtayk fórumtárstól egy Denon erősítőt meg egy Tannoy 5.0 szettet. Eddig 260e-nél járunk. Nagyon tetszik neki külsőre és hangra is eddig, kedvet kaptak filmezéshez :)

Köszi még egyszer!
Szívesen.
Íme egy szub alternatíva.Igaz nem reflex, de jó hangú és erős mélyláda.Többen használtak itt a forumon ilyet:
https://www.jofogas.hu/csongrad/Dynavoi ... 130536.htm
CambridgeAudio azur 651r
PolkAudio LSi9,LSiC,F/XiA6
REL HT1205 mk2

almera36
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kedves Andy76 és -KP-!

Köszi még egyszer!

Andy76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 44

Hozzászólás Szerző: Andy76 »

-KP- írta:
2025.09.12., pén. 10:59
almera36 írta:
2025.09.11., csüt. 19:24
Sziasztok!

Egy barátomnak próbálok segíteni.
Kb 40 nm-es a nappalija, nagyjából négyzet alak, de megmérem majd pontosan is.
Van egy 85 collos TV-je, amihez (a tanácsom ellenére) vett egy soundbar-t. A TV hangjánál valamivel jobb, de utálja konkrétan. Mindegy milyen hangos, egyszerűen nem érthető normálisan a szöveg.

Tegnap meghallgatta az enyémet és nagyon tetszett neki. (aláírásomban látszik)

Azt mondta 500e körül szerezzek neki valami szettet: 5.1 hangfal szett + erősítő.

Mit javasolnátok? Akár innen az apróból. Nem tragédia ha kicsit fölé megyek.

A cél, hogy jól érthető legyen a filmek hangja, ha meg zenét hallgat, akkor dögös mélyek legyenek :)
NEM audiofil, inkább műszaki "analfabéta"... Egyszer beállítom aztán, on/off és volume up/down használata az elvárás.

Köszönöm a tanácsokat!
Pl.

AVR: viewtopic.php?f=177&t=217654

Hf szett: viewtopic.php?f=33&t=219717

Ez mondjuk árban azért felette van az 500-nak, de 40 négyzetméter nagyon nem kevés...
Az AVR ok, de az ajánlott szett rettenetes állapotban van,karcos,foltos,az összes doboz aranyka emblémája hiányzik..
Az eladó termékei általában eléggé leharcoltak,volt szerencsém olyanhoz a közelmúltban ami tőle került eladásra és kár volt elmennem megnézni,mert gyalázatos külalakja volt.(piaci ár felett árulta,akihez került ott néztem meg...)
Szóval az felejtős.Innen a forumról talán egy Monitor Audio gs szettet tudok most ajánlani,igaz az is külalak problémás...
CambridgeAudio azur 651r
PolkAudio LSi9,LSiC,F/XiA6
REL HT1205 mk2

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

almera36 írta:
2025.09.11., csüt. 19:24
Sziasztok!

Van egy 85 collos TV-je, amihez (a tanácsom ellenére) vett egy soundbar-t. A TV hangjánál valamivel jobb, de utálja konkrétan. Mindegy milyen hangos, egyszerűen nem érthető normálisan a szöveg.

Azt mondta 500e körül szerezzek neki valami szettet: 5.1 hangfal szett + erősítő.

A cél, hogy jól érthető legyen a filmek hangja, ha meg zenét hallgat, akkor dögös mélyek legyenek :)
NEM audiofil, inkább műszaki "analfabéta"... Egyszer beállítom aztán, on/off és volume up/down használata az elvárás.

Köszönöm a tanácsokat!
Pl.

AVR: viewtopic.php?f=177&t=217654

Hf szett: viewtopic.php?f=33&t=219717

Ez mondjuk árban azért felette van az 500-nak, de 40 négyzetméter nagyon nem kevés...

almera36
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

tottyi írta:
2025.09.07., vas. 14:53
Hi, unokamnak szeretnek venni valami hangdobozt, ezt neztem ki. JBL Xtreme 3 Black 230,- euro. Tudtok valami jobbat vagy hasonlot jobb arban es teljesitmenyben? Az a 53Hz valahogy kevesnek tunik basszusra.
Earfun Uboom X pl. német amazonról. Ilyet vettem pár hónapja.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Hi, unokamnak szeretnek venni valami hangdobozt, ezt neztem ki. JBL Xtreme 3 Black 230,- euro. Tudtok valami jobbat vagy hasonlot jobb arban es teljesitmenyben? Az a 53Hz valahogy kevesnek tunik basszusra.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

bisicz

Hozzászólás Szerző: bisicz »

Sziasztok!

Elvitték a hangfalszettemet, így most elsősorban center keresőben vagyok és majd ahhoz illetszteném a rendszer többi tagját.
150 ezerig bezárólag tudtok ajánlani centert 18m2-es panelszobába? Használtan is érdekel. Más fórumokon egyelőre nem nagyon kaptam használható ajánlást.
Újonnan néztem most :

Kef Q250c 110ezer
MA bronze 150c 6g 100ezer

A KEF-hez mondjuk fronot azt nem nagyon lehet értelmes áron találni.
Használtan:
Dali Ikon vokal 2 mk2 110 ezer
ELAC Uni-Fi CC U5 Slim center 80 ezer

Mást nem nagyon találtam még.

andarson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 604

Hozzászólás Szerző: andarson »

opium666 írta:
2025.08.21., csüt. 20:14
Sziasztok,

Egy Denon PMA-500V erősítőhöz kb. 15nm-es helységbe szeretnék hangsugárzót, ami nem lehet 35 cm.-nél magasabb.

Péter
Szia Péter,

Nem tudom ez még meg van-e (Philips 22RH541). Alapvetően a kereted miatt jutott eszembe. Igaz egy '70-es évek végi aktív hangsugárzó, de ha az erősítőd bontható előfokra akkor érdemes lehet figyelembe venned, a mérete is ok (30cm magas).
Nekem van egy ilyen pár hangsugárzóm és ennyi pénzért szerintem nagyon jó hangú darabok. Az eladót nem ismerem.
Linn Majik DS
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Musical Fidelity M6x Vinyl
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333

opium666
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: opium666 »

Sziasztok,

Egy Denon PMA-500V erősítőhöz kb. 15nm-es helységbe szeretnék hangsugárzót, ami nem lehet 35 cm.-nél magasabb.
Zenei stílus Rock/Metal, jelforrás analógtól a PC-ig nagyjából minden, viszont valami olyasmi kéne, ami kis hangerőn is hallgatható (nagy érzékenységűt keressek?), és nem túl "irányított", tehát ha nem a "stereo középpontban" ülök, ne legyen totál elkuszálódva a hangzás.
Hirtelen ezt találtam:viewtopic.php?f=33&t=219120
Árban sajnos ez is sok egy kicsit, de ez a full maximum, amit rá tudok szánni.

Előre is köszönöm az ötleteket, véleményeket, de kérlek vegyétek figyelembe a fent említett paramétereket.

Péter

opium666
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: opium666 »

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára opium666 2025.08.21., csüt. 20:18-kor.

grindlock
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 17

Re: Rotel ra-820ax

Hozzászólás Szerző: grindlock »

Snipi írta:
2025.08.21., csüt. 10:38
grindlock írta:
2025.08.20., szer. 11:17
Sziasztok

A rotel ra-820ax erősítőmhöz keresek álló hangfalakat. Most Acoustic Energy AE100 polcsugárzókat hajt.
Milyen álló hangfal jöhet szóba, ami watt-ban és ohm-ban passzol?
A rotel 2x50 W -os 4 ohmon.
Társasházban lakom, így koncert hangerő nem jöhet szóba (sajnos).

Köszi a tippeket.
Ez egy régebbi Rotel erősítő. Abban az időben a Rotel és a B&W közösen "dolgozott". Esetleg érdemes lehet valami Bowerst meghallgatni vele, ha van rá lehetőség. Amire figyelni kell a korabeli (mint a 820-as) B&W-knél, hogy a hangváltóban elektrolit kondenzátorok vannak amik ha nem lettek időközben már cserélve tuti, hogy "foglalkozós" lesz. Konkrét típust nem mondanék. mert az nagyon ízlésfüggő, és B&W és B&W között bizony nagy különbségek vannak. (Ez van.)
Amúgy nekem van egy Rotel RA-935BX-em, amit én egy Heybrook Prima 2c-vel hallgatok (sokadik rendszerként) azzal is jó, de hát a Prima2c egy pici polcsugárzó, Te meg állót szeretnél, és álló HB-kkel nincs tapasztalatom. (B&W állókkal annál több.)
Köszi!

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 601

Hozzászólás Szerző: Snipi »

grindlock írta:
Sziasztok

A rotel ra-820ax erősítőmhöz keresek álló hangfalakat. Most Acoustic Energy AE100 polcsugárzókat hajt.

Köszi a tippeket.
Ez egy régebbi Rotel erősítő. Abban az időben a Rotel és a B&W közösen "dolgozott". Esetleg érdemes lehet valami Bowerst meghallgatni vele, ha van rá lehetőség. Amire figyelni kell a korabeli (mint a 820-as) B&W-knél, hogy a hangváltóban elektrolit kondenzátorok vannak amik ha nem lettek időközben már cserélve tuti, hogy "foglalkozós" lesz. Konkrét típust nem mondanék. mert az nagyon ízlésfüggő, és B&W és B&W között bizony nagy különbségek vannak. (Ez van.)
Amúgy nekem van egy Rotel RA-935BX-em, amit én egy Heybrook Prima 2c-vel hallgatok (sokadik rendszerként) azzal is jó, de hát a Prima2c egy pici polcsugárzó, Te meg állót szeretnél, és álló HB-kkel nincs tapasztalatom. (B&W állókkal annál több.)

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6343

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

grindlock írta:
Sziasztok

Köszi a tippeket.
A kérdés átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

grindlock írta:
Sziasztok

Köszi a tippeket.
De akkor ez a "milyen hangsugarzo..." topikba kene. :) Egyebkent olyat hangfalat keress aminek nagy az erekenysege, ami alacsony hangeron is kiadja azt amit mas hangfalak csak nagy hangeronel.

HiNd
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: HiNd »

andarson írta:
2025.08.20., szer. 10:35
HiNd írta:
2025.08.18., hétf. 23:48
Sziasztok!

Szeretném meghallgatni a tapasztaltabbak véleményét a CA azur 851a erősítővel kapcsolatban.
Szia, magával az erősítővel sajnos nincs tapasztalatom és tudom már lezártnak tekinted a kérdésed, de adott esetben, amivel még célszerű lehet próbálkozni mielőtt kiadod az útját, ahogy korábban egy hozzászólásban írták, az a kábelezéssel való kiszolgálása az erősítőnek, elsősorban tápkábel vonalon. Tapasztalatom szerint sajnos a gyári tápkábelek általában pont ilyen izgága, nyugtalan, közép-magas területen fárasztó hangot tudnak adni, ahogy jellemzed a készüléked, mintha egy audiofil tápkábellel használnád. Véleményem szerint ez még jelentősen befolyásolhatja egy erősítő alap karakterét. Ha van rá lehetőséged érdemes egy jobb tápkábellel próbálnod.

Merre vagy helyileg, meg lehet tudni? Ha nincs nagy távolság közöttünk, szívesen kölcsönzök neked próbára tápkábelt. (Pusztán csak segítségképp, nincs eladó kábelem ;) )

Üdv:
András
Kedves András!

Köszönöm a kedvességedet és a felajánlást, nagyon figyelmes tőled. Nem fűzök túl nagy reményeket a tápkábelcseréhez, de ha komolyan gondolod, és van igazság benne, lehet, hogy megér egy próbát, viszont semmiképp se érezd kötelezőnek. Dunakeszin lakom egyébként (Pest környékén), szóval ha nincs túl nagy távolság akkor érdekes lehet.

Üdv,
Richárd

HiNd

Alex_Aston írta:
2025.08.20., szer. 10:11
HiNd írta:
2025.08.20., szer. 09:51

Egy Marantz PM8005 a kiszemelt
Ha szabad ajánlani, akkor ennyiért PM-16-ost inkább, ami bár régebbi, de egy kategóriával fentebb van hangban. Kicsivel többért pedig PM-14, ami még jobb, es XLR is van rajta.
Köszi az ajánlást! Feltételezem, hogy minőségibbek, analógosabbak, és bónusz az XLR lehetőség is, úgyhogy szerintem átgondolnom. A beszerezhetőség nálam még kérdéses, de biztosan népszerűek.

HiNd

zoli73 írta:
2025.08.20., szer. 10:04

Sok jót olvastál róla? Hol, fizetett bemutatótasztekben? Azokban mindent is agyon dícsérnek, és ezek szerint ennyire lehet adni a szavukra, ami alapján Te is megvetted, és hát neked sem nagyon jött be. Az ilyen döntések legtöbbször csak felesleges köröket eredményeznek.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de így nem lehet/szabad semmit sem venni.
Mások véleménye, ízlése teljesen félre vihet, csak a saját füledben szabad bízni, mert neked kell, hogy tetszen, nem másoknak.
[/quote]

Használtan vettem az erősítőt egy nagyon kedves zenehallgatótól, aki külön megemlítette, hogy neki nem vált be a rendszerében, ezért is ajánlotta fel, hogy egy héten belül visszavihetem, ha meggondolnám magam. Végül nálam maradt, mert a felárat sokalltam, és úgy voltam vele, hogy maximum eladom, ha nem lesz jó.
Amiben te is megerősítesz, teljesen igaz, hogy bárki mondhat bármit, a saját megtapasztalás a legfontosabb. Laikusként sajnos én nem voltam a tudatában, hogy mennyi mindenre kell figyelni, de most már látom, hogy mennyire szükséges. De legalább ezek a tapasztalatok építő jellegűek (míg pénztárcabarát :rolleyes: ).

grindlock
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 17

Rotel ra-820ax

Hozzászólás Szerző: grindlock »

Sziasztok

Köszi a tippeket.

andarson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 604

Hozzászólás Szerző: andarson »

HiNd írta:
2025.08.18., hétf. 23:48
Sziasztok!

Szeretném meghallgatni a tapasztaltabbak véleményét a CA azur 851a erősítővel kapcsolatban.
Szia, magával az erősítővel sajnos nincs tapasztalatom és tudom már lezártnak tekinted a kérdésed, de adott esetben, amivel még célszerű lehet próbálkozni mielőtt kiadod az útját, ahogy korábban egy hozzászólásban írták, az a kábelezéssel való kiszolgálása az erősítőnek, elsősorban tápkábel vonalon. Tapasztalatom szerint sajnos a gyári tápkábelek általában pont ilyen izgága, nyugtalan, közép-magas területen fárasztó hangot tudnak adni, ahogy jellemzed a készüléked, mintha egy audiofil tápkábellel használnád. Véleményem szerint ez még jelentősen befolyásolhatja egy erősítő alap karakterét. Ha van rá lehetőséged érdemes egy jobb tápkábellel próbálnod.

Merre vagy helyileg, meg lehet tudni? Ha nincs nagy távolság közöttünk, szívesen kölcsönzök neked próbára tápkábelt. (Pusztán csak segítségképp, nincs eladó kábelem ;) )

Üdv:
András
Linn Majik DS
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Musical Fidelity M6x Vinyl
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”