Én sem láttam a régieket, de pár képből, jelenetből leszűrhető milyenek.scaurus írta: ↑2025.09.29., hétf. 07:48Nem láttam sem a mozifilmeket, sem az eleve dvd kiadású filmet, sem a tévéfilmeket, sem a rövid filmet, sem a sorozatokat, sem a rajzfilmsorozatokat, sem a musicalt és a témához kapcsolódó videójátékokkal sem játszottam.
Azon kívül, hogy tudom, hogy 1991-es filmben játszott Anjelica Huston és Christina Ricci, nem tudom, hogy a korábbiak milyenek voltak, így a két évadot csak egymáshoz tudom hasonlítani.
SZÁMOMRA, az első évad egy szórakoztató, gördülékeny iskolai sztori volt, számos interakcióval a diákok között.
SZÁMOMRA, a második évad cselekménye erőltetettnek és kínban születettnek tűnt, a cselekmény íve, a dramaturgia megtört.
Némelyik epizódot kínlódás volt végignézni.
Ahogy írod, az iskolai háttér díszlet lett, a korábban fontos iskolatársak alig kaptak szerepet, sőt, Enid is háttérbe szorult.
Az már egyéni ízlés kérdése, hogy a szerepcsere, testcsere a legrüheltebb toposzaim (ezek még a "gonosz ikertestvér"-nél is bénábbak) a Két lotti, A koldus és királyfi és tényleges testcserés sztorik már gyerekkoromban irritáltak.
Nekem Agnes sem volt cuki, hanem egy idegesítő felesleg, ahelyett, hogy a már megismert karakterek kaptak volna több játékidőt.
Inkább arra gondoltam, hogy ha kevésbé jó színésznő játszaná Wednesday-t, akkor már rég elengedtem volna a sorozatot.
No, majd 2027.-ben látjuk a folytatást.
Nálam az 1.évad is a na jó nézzük, egyszer elmegy, szóval a 2. évad sem rosszabb számomra, mert nem várok úgymond semmi kiemelkedőt. Sőt, kicsit pörgősebb, komolyabb lett a téma.
Agnes nem volt idegesítő, olyan, amit írtam. Nekem bejött a jelenléte.