Nem feltétlen engem sértegetett, hanem a fórumot és a moderátor brigádot.dixie-chicken írta: ↑2025.08.31., vas. 18:12ha jól értelmezem, a magánlevelezésben elhangzott dolgok végett ,kapta a kitiltást...ha valóban az,az a Ti magánszférátokhoz tartozó dolog,és nem tartozik " a közös érdekekhez",max ha úgy érzed,kitörlöd a telefon számát/e-mail cimét,és nem barátkoztok többet...@supravox szókimondó ember,nem rejt semmit sem a véka alá,én személyszerint sokkal jobban preferálom az ilyen megközelitést,még akkor is ha elsőre fáj,mint a sok "nyálaskodást",ahol kerülgetjük a forró kását...a gyors, indulatos döntések,meg általában tévesek.Vinkler írta: ↑2025.08.31., vas. 16:02Privát levelezést nem fogom a nyilvánosságra hozni.
A kábelezzünk topicban történ személyeskedő beírásáért 3 nap pihenőt kapott, amit nem tudott feldolgozni.
Azért is szomorú, mert személyesen ismerjük egymást. Lehet pont azért gondolta, hogy többet megengedhet magának. Nem tudom.![]()
![]()
A szókimondással nekem soha nem volt bajom, én is szókimondó, őszinte embernek tartom magam, aki nem rejti véka alá a véleményét.
Nem hirtelen felindulásból elkövetett döntés volt, de így döntöttem. Ennyi.