SoundMania írta: ↑2025.08.21., csüt. 10:38
Alex_Aston írta: ↑2025.08.21., csüt. 09:29
SoundMania írta: ↑2025.08.21., csüt. 09:09
....De szerintem keressétek tovább, hogy még miket lehet felhozni/belekötni...
Messze nem erről van szó.
Csak te (sem) vagy képes megérteni, hogy a kábel nem mindenható, nem általános gyógyír mindenre is.
Senki sem kábel tagadó, csak nem elvakult kábel fanatikus.
Ennyi, semmi több.
Egyébként meg, de... Ezek a kábelek általánosan mindenható gyógyírek. Azt is sokszor írtam, hogy ezekre lehet rendszert alapozni/építeni.
Ehhez még fanatikusnak sem kell lenni! Fanatikusnak ahhoz kell lenni, aki ezt fanatizmusnak gondolja! De elég ha magad kipróbálod, hogy igazam van-e. És nem a kábelt a sarokbarugdosóknak hiszed el minden szavát! Elég lett volna si-t venned! :)
Már sokszor leírtad ezt a Obelisk Si-Thesis sztorit, de igazság szerint sosem írtad még le pontosan. Arra gondolok, hogy ez elmélet a részedről, vagy kipróbáltad valakinél, akinek van/volt mindkettő? Thesisből van sztereó (Gamma), illetve mono (Omega) végfok, és hozzá előfok (Lambda). Így nem tudni mire gondol a költő pontosan.
A másik dolog, hogy egy Gamma sztereó végfok 1,33 millióba kerül kb, egy Obelisk Si3 pedig 750e (vagy néha akciósan 650e). Ha ez utóbbihoz hozzáadod a Vz és a WW platinum használt árát nagyjából ugyanott vagy, mint Gamma plusz két olcsó kábel.
Ha egy olyan rendszer van, mint az enyém, hogy dac/előfok meg tudja hajtani a végfokot, én biztos a Gammat választanám plusz 35e táp és 35e ic-vel.