mostanában nem olvastam,csak bele-belenéztem a topicba...
de mennyit tudtok ezen rugózni, mi mennyibe kerül... Nem mindegy? kell, vagy nem. Az elmélkedések röpködnek, hogy mi-mibe kerül, de elég ritka madár egy olyan hozzászólás, amiben egy rendszer komplett bekábelezéséről lenne szó. pontosabban nincs.
Aztán, lehet a topict át kellene nevezni valami másra, pl drágakábelBoszorkányüldözőkParadicsoma, vagy hasomlóra. Mert kb kommnetek 70-80%-a arról szól, mekkora átbaszása drága kábel és felesleges

A helyett, hogy inkább figyelnétek azokra,akiknek ilyen kábeleik vannak és hátha el tudtok valamit lesni, mert sajnos, sok esetben a drága kábel tényleg jobb. És akinek ilyen van, sok esetben ide eljutott, nem a lottón nyerte (aki igen,az xarik a hififórumokra), egy fejlődési folyamat része. De itt inkább fejlövési folyamat részesei lehetünk lassan(?)
félre ne menjen, én azt mondom, minden szinten van megfelelő kábelezési lehetőség és érdemes egy értelmes egyensúlyt tartani, de pl SM Vz-je, nem tudom, mert nekem már nincs, de nemrég elsétáltam egy barátomhoz a Vz fölött álló LPz kábellel és bekötöttük a maga által épített rendszerbe és valójában én is meglepődtem, mennyit hozott a rendszer hangján (kicsit én is szkeptikus voltam ezzel az überallesz kábeltémával,ezért is próbáltam ki, évekig tartó találgatás helyett). Teljesen más kategória szólalt meg, pedig ez csak egy IC volt a DAC és erősítő közé. Persze, ehhez az is kellett, hogy azok az épített dolgok jók legyenek, így csak kiaknáztuk,ami benne van és szerencsére (de ez biztos nem szerencse kérdése, szakértelemé) a rendszernek önmagában nem volt semmi bántó momentuma, így szabad volt az út a kiteljesedéshez. Nem olcsó kábel, nem is mondtam a barátomnak, hogy azonnal kezdje ilyenre gyűjteni, de Ő okos ember és tanult belőle és meglátott egy lehetőséget, ahol a rendszeren tud még majd hozni. Volt is a fiókban neki 5 vagy 6N 0,3mm-es ezüstszál, mutatta, hogy ezzel fog kísérletezni. Nagyon drukkolok Neki. De, ha nyerek a lottón, veszek neki ilyen drótokat, ne fonogasson, ezt megígérem nyilvánosan (csak venni kellene akkor lottót). Készüléket nem, mert akkor nem lenni mivel játszania, meg az van neki jó, saját. És csendben mondom, szerintem a full setup nem került neki 500-ba,hangfalastól, igaz, a szaktudást beletette, ami neki ingyen volt, vagyis kb 50 év fejlesztői tapasztalatban (akkor az mennyi is lenne forintosítva?

)
ja, szub és tápja. nálam,míg a tölcsér volt az 'A' rendszer, a szub is ugyanazt a kondo ezüst tápdrótot kapta,mint a készülékek. megköszönte. Majd most kap rezet. Mivel kiszedtem belőle az ezüst hangfaldrótokat, kétlem,hogy az ezüst tápkábel a leendő (majd,még félkész) réz kábelrendszerrel jól harmonizálna, de még az is megeshet. Egyelőre fiókba mentek. Nem fogok belehalni, ha réz kábelekkel kell hallgatnom, de ezüstökkel jobb volt, Ennyi ez. Megbeszéled magaddal, mi a szitu és nem gyártod az elméleteket, mitől átbaszás valami

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu