Az anyagi kár jelentős. (Kb. 250.000 euró)
Revit már 1 ideje csak az ezüst drótok tudják felizgatni.
Izgasd csak Revit, a végén még kirakja az asszony.
A tárcsafék jó!asebestyen írta: ↑2025.08.25., hétf. 09:21Tárcsafékes vázzal riogatod szegény Revit? Ráadásul 5000-es, tehát csak CF3-as váz.![]()
Tárcsafékes vázzal riogatod szegény Revit? Ráadásul 5000-es, tehát csak CF3-as váz.
Nem is kötekedésként írtam, csak hozzáadott információként.
én csak annyit írtam, amit látsz: ovális tányér - semmi koncepció vagy konkrét kialakítás...geza123 írta: ↑2025.08.24., vas. 08:55Ezek más koncepció szerint készülnek. A Biopace fordítva ült a lovon...
https://bikepro.hu/10_megbukott_kerekpa ... av0_FoPMpa
Ezek más koncepció szerint készülnek. A Biopace fordítva ült a lovon...
Tudom, az az Ő bajuk.
az absoluteBLACK és a Rotor ovális tányérait ma is használják (pl.) a WT mezőnyben (évekkel ezelőtt és először Froome kezdte)
Lehet, valami ilyesmire gondoltak...
Ahogy nézem nem okozott problémát! Gratulálok az eredményhez.marconi írta: ↑2025.08.10., vas. 16:37Én nyomtam tegnap egy 5 órás Z2 körülit sok szintel, tereppel. Na most vagy a melegtől vagy a z2 től szoktam el, de még most is dögrováson vagyok, nem értem. Pedig közben élveztem, sokat mentem erdőben, ott azért nagyon kellemes a klíma a kopár részekhez képest. Az alapvetően országútra tervezett edzést ezért helyeztem át a fák közé.
Így hát kicsit tartok a hétvégi 138km-es Őrség graveltől…
Ez csak 1 egyedülálló magyar képesség-fejlesztő elem, ami javítja majd a kerékpárosok koncentrációs-, kerékpár kezelési képességét, és elvezeti a csapadékot az út felületéről. Különleges, más országokban még nem alkalmazott csúcs technológia. Szabadalmi vizsgálat alatt lehet...
tanulj meg XML-t programozni (vagy bármit,ami XML fájlt generál), azonnal olyan GPX-eket tudsz gyártani,amit akarsz. elveheted Pogi KOM-ját is