az megvolt, már az "ülj le fiam, egyes" műhelyrajzból is, de nézegettem, ez mifijaborja lehet. Mi volt a művész fejében, amikor vászonra vetette?

de a pákás ötlet, ötletes, tény.
az megvolt, már az "ülj le fiam, egyes" műhelyrajzból is, de nézegettem, ez mifijaborja lehet. Mi volt a művész fejében, amikor vászonra vetette?
Múlt héten 3 napon is görgőztem. Ott végzem el az edzés munkát, ahol adott pillanatban optimálisabb. Hát hogy valakinek a rossz lányos házak jutnak eszébe erről is, arról kérem én nem tehetek.pärt írta: ↑2025.08.14., csüt. 15:03Az úgy hangzik, mint Miska bácsi fogadkozása a rosszlányos ház előtt állva, az évekig kuporgatott rávalóval a markában.asebestyen írta: ↑2025.08.14., csüt. 14:50Nah, jó, akkor én ma (is) görgőzöm.![]()
![]()
![]()
Lesz 4 x 4 percem arra, hogy olyan edzésingert adjak magamnak, amiből felépülve holnap jobb lehetek, mint ma voltam. Így minden másodpercében a 16 percnek azon leszek, hogy kihasználjam azt a másodpercet, amit erre költök, nincs vesztegetni való időm.![]()
![]()
![]()
Én megyek dombocskázni, csak még megvárom, hogy lehűljön az idő 34 fokra.![]()
Nekem ma pihenő napom van. Tegnap voltam, holnap megyek.
Valld be, hogy te valójában szeretsz görgőzni.asebestyen írta: ↑2025.08.14., csüt. 14:50Nah, jó, akkor én ma (is) görgőzöm.![]()
![]()
![]()
Lesz 4 x 4 percem arra, hogy olyan edzésingert adjak magamnak, amiből felépülve holnap jobb lehetek, mint ma voltam. Így minden másodpercében a 16 percnek azon leszek, hogy kihasználjam azt a másodpercet, amit erre költök, nincs vesztegetni való időm.![]()
Az úgy hangzik, mint Miska bácsi fogadkozása a rosszlányos ház előtt állva, az évekig kuporgatott rávalóval a markában.asebestyen írta: ↑2025.08.14., csüt. 14:50Nah, jó, akkor én ma (is) görgőzöm.![]()
![]()
![]()
mi a franc az a kampó? (már este is néztem,de gondoltam,majd PC-n jobban átlátom
Nekem van jó fényű és brutál fényű lámpám is. Ott nem érdekel a súly. Mondjuk amúgy sem nagyon, de az esztétika fontos. És azok ormótlanok!AAttila írta: ↑2025.08.12., kedd 20:56Biztosan nagyon sokáig,nagyon nagy fénye van a lámpádnak, de ki is meríti Vinkler két fontos szavát: cserébe nehéz....Rotox írta: ↑2025.08.12., kedd 20:35Jómagam hajlok a kompromisszumokra (bár tulképp nem is kompromisszum; bivalyerős fény és akár éjfél után is hazaérünk vele az orfűi kocsmábólaz erdőn át...), főleg ha mindössze 7-7 000 Ft a keleti barátainktól.
Az első kép az az outi, azzal persze szóba sem jöhet ilyen varacskos disznó viselkedés.![]()
Ez már egy outin nem kompromisszum
(tudom,Te sem azon használod)
Biztosan nagyon sokáig,nagyon nagy fénye van a lámpádnak, de ki is meríti Vinkler két fontos szavát: cserébe nehéz....Rotox írta: ↑2025.08.12., kedd 20:35Jómagam hajlok a kompromisszumokra (bár tulképp nem is kompromisszum; bivalyerős fény és akár éjfél után is hazaérünk vele az orfűi kocsmábólaz erdőn át...), főleg ha mindössze 7-7 000 Ft a keleti barátainktól.
Az első kép az az outi, azzal persze szóba sem jöhet ilyen varacskos disznó viselkedés.![]()
Jómagam hajlok a kompromisszumokra (bár tulképp nem is kompromisszum; bivalyerős fény és akár éjfél után is hazaérünk vele az orfűi kocsmából
"... nem alkalmazhatunk metszetet akkor, ha az nem mutat több információt a nézeteknél. ... tömör tárgyakat hossztengelyük mentén szintén nem metszhetünk. ..."
Nem nyikorog. Remeg, zörög.
Ez így működik.