A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nah, jó, akkor én ma (is) görgőzöm.
Lesz 4 x 4 percem arra, hogy olyan edzésingert adjak magamnak, amiből felépülve holnap jobb lehetek, mint ma voltam. Így minden másodpercében a 16 percnek azon leszek, hogy kihasználjam azt a másodpercet, amit erre költök, nincs vesztegetni való időm.
Az úgy hangzik, mint Miska bácsi fogadkozása a rosszlányos ház előtt állva, az évekig kuporgatott rávalóval a markában.
Én megyek dombocskázni, csak még megvárom, hogy lehűljön az idő 34 fokra.
Múlt héten 3 napon is görgőztem. Ott végzem el az edzés munkát, ahol adott pillanatban optimálisabb. Hát hogy valakinek a rossz lányos házak jutnak eszébe erről is, arról kérem én nem tehetek.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Lesz 4 x 4 percem arra, hogy olyan edzésingert adjak magamnak, amiből felépülve holnap jobb lehetek, mint ma voltam. Így minden másodpercében a 16 percnek azon leszek, hogy kihasználjam azt a másodpercet, amit erre költök, nincs vesztegetni való időm.
Valld be, hogy te valójában szeretsz görgőzni.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Az úgy hangzik, mint Miska bácsi fogadkozása a rosszlányos ház előtt állva, az évekig kuporgatott rávalóval a markában.
Én megyek dombocskázni, csak még megvárom, hogy lehűljön az idő 34 fokra.
Rendelgetem az új kerékhez a dolgokat, hát nem semmi árak vannak. Hoppegyszázas, nemis, több.
És a kerék még sehol.
Abba már bele sem megyek, hogy új kulacstartót is kinéztem.
Még jó, hogy budget bringát választottam.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Rendelgetem az új kerékhez a dolgokat, hát nem semmi árak vannak. Hoppegyszázas, nemis, több.
És a kerék még sehol.
Abba már bele sem megyek, hogy új kulacstartót is kinéztem.
Még jó, hogy budget bringát választottam.
"... nem alkalmazhatunk metszetet akkor, ha az nem mutat több információt a nézeteknél. ... tömör tárgyakat hossztengelyük mentén szintén nem metszhetünk. ..."
Várjá', fogd meg a söröm! IMG20250812145220.jpg
mi a franc az a kampó? (már este is néztem,de gondoltam,majd PC-n jobban átlátom )
lámpatartó, nem headshell
Revi. az egész rajzból csak a páka hegye és az azzal képzett barázdák a lényeg. A többire ne is figyelj
"... nem alkalmazhatunk metszetet akkor, ha az nem mutat több információt a nézeteknél. ... tömör tárgyakat hossztengelyük mentén szintén nem metszhetünk. ..."
Várjá', fogd meg a söröm! IMG20250812145220.jpg
mi a franc az a kampó? (már este is néztem,de gondoltam,majd PC-n jobban átlátom )
... a jó kínai alu házas láma (aminek egyébként baromi jó fénye van és hosszan használható, cserébe nehéz ...
Jómagam hajlok a kompromisszumokra (bár tulképp nem is kompromisszum; bivalyerős fény és akár éjfél után is hazaérünk vele az orfűi kocsmából az erdőn át...), főleg ha mindössze 7-7 000 Ft a keleti barátainktól.
Az első kép az az outi, azzal persze szóba sem jöhet ilyen varacskos disznó viselkedés.
Biztosan nagyon sokáig,nagyon nagy fénye van a lámpádnak, de ki is meríti Vinkler két fontos szavát: cserébe nehéz.... Ez már egy outin nem kompromisszum (tudom,Te sem azon használod)
Nekem van jó fényű és brutál fényű lámpám is. Ott nem érdekel a súly. Mondjuk amúgy sem nagyon, de az esztétika fontos. És azok ormótlanok!
A Ravemen viszont esztétikus és praktikus.
Jelentem a szigszalag tuning rulez!
... a jó kínai alu házas láma (aminek egyébként baromi jó fénye van és hosszan használható, cserébe nehéz ...
Jómagam hajlok a kompromisszumokra (bár tulképp nem is kompromisszum; bivalyerős fény és akár éjfél után is hazaérünk vele az orfűi kocsmából az erdőn át...), főleg ha mindössze 7-7 000 Ft a keleti barátainktól.
Az első kép az az outi, azzal persze szóba sem jöhet ilyen varacskos disznó viselkedés.
Biztosan nagyon sokáig,nagyon nagy fénye van a lámpádnak, de ki is meríti Vinkler két fontos szavát: cserébe nehéz.... Ez már egy outin nem kompromisszum (tudom,Te sem azon használod)
... egy pákaheggyel apró krátereket nyomok a felfekvő felületre - feltéve persze, hogy műanyagról van szó. A kis bemélyedés szélénél kitüremkedő anyag pont a kellő mértékig megemeli a csatlakoztatott kütyüt. ...
Nálam a gyári garmintartó alul nem tart jól. Szerintem a lámpa súlya akkora,ha alulra teszem,akkor pont annyira mozog-lötyög,hogy hangja lesz a döcögősebb utakon. Felül nincs ilyen probléma, viszont oda nem tehetem az óra miatt.
Ez így működik.
.
IMG_8096.jpeg (35.99 KiB) Megtekintve 440 alkalommal
Nálam a gyári garmintartó alul nem tart jól. Szerintem a lámpa súlya akkora,ha alulra teszem,akkor pont annyira mozog-lötyög,hogy hangja lesz a döcögősebb utakon. Felül nincs ilyen probléma, viszont oda nem tehetem az óra miatt.
Zörgős, kikopós bajonettzáraknál nekem ez vált be: egy pákaheggyel apró krátereket nyomok a felfekvő felületre - feltéve persze, hogy műanyagról van szó. A kis bemélyedés szélénél kitüremkedő anyag pont a kellő mértékig megemeli a csatlakoztatott kütyüt. Természetesen ésszel, érzéssel kell dolgozni, közben probálgatva az illeszkedést. Ha kicsit magas lett, könnyen orvosolható egy szikével/finom reszelővel.
Régebben apró Blu Tack golyócskákat használtam ilyen problémánál, de ez sokkal jobb.
Igen, ez is működhet. Az előző lőmpa alu, ott ez nem fog menni, ez műanyag, jó lehet, de első körben megpróbálom roncsolás nélkül megoldani.
Én az alu sárvédőknél a felfogatási pontoknál ill. műanyag és gumi patenteknél WD-40-el fújom így megszűnik a nyikorgása.
Zörgős, kikopós bajonettzáraknál nekem ez vált be: egy pákaheggyel apró krátereket nyomok a felfekvő felületre - feltéve persze, hogy műanyagról van szó. A kis bemélyedés szélénél kitüremkedő anyag pont a kellő mértékig megemeli a csatlakoztatott kütyüt. Természetesen ésszel, érzéssel kell dolgozni, közben probálgatva az illeszkedést. Ha kicsit magas lett, könnyen orvosolható egy szikével/finom reszelővel.
Régebben apró Blu Tack golyócskákat használtam ilyen problémánál, de ez sokkal jobb.
Igen, ez is működhet. Az előző lőmpa alu, ott ez nem fog menni, ez műanyag, jó lehet, de első körben megpróbálom roncsolás nélkül megoldani.