Vinkler írta: ↑2025.07.31., csüt. 12:07
revox írta: ↑2025.07.31., csüt. 12:03
Vinkler, hogy áll? mehet már hegyre?
Dehogy megy, csak vegzál, rángatja sertés testét felfelé.
Én már 10 hónapja alapozok, de szerintem még egy évet biztosan, meg utána is párat.
de hőjjje vagy
a kaja nem megy, mi? az elég önsanyargatós játék. Azt kel valahogy elérni,hogy a kajában le tudjunk mondani dolgokról. A jó hír, hogy a finomabb,de kevsbé veszélyes falatok utána visszekerülhetnek az étrendbe, de valahogy el kell hagyni a plusszokat és az csak bicajozással nem megy. kb 5 évig csináltam,hogy bicajozgattam, még logikát is lehetett benne itt-ott találni, de a kilók csak felfele jöttek. jött egy nem túl kellemes vérkép, ami elzsírosodást mutatott. Jól megijesztettek vele, munkához is láttam. fél év alatt a testsúly 25%-át eldobtam,hogy a teljesítmény nem esett, inkább nőtt. A legutóbbi, kb 3 oldallas, szinte mindenre kiterjedő vérképemen egy csillag se volt (52 years old). A doki majdnem le K anyázott, mert elmentem neki panaszkodni, hogy a végét járom (állítólag hipochonder vagyok

).
de viccet ha férledobom, tényleg meg kell találni egy jó egyensúlyt a kajában és kb fél évig ne érdekeljen,ha nem finom
csendben mondom, nemrég #marconi járt nálunk. kérdeztem még kint a versenyen, vegyek neki sültkolbászt, mert nincs otthon kaja. mondta, van sajátja... én kolbászoztam, Zoli apám olyat evett,amit talán még én se,mikor átalakító projektben voltam. Zöldségekre emlékszem, salátára, de az biztos, nem volt eltúlozva és kinek, hogy, biztos nem vetekedett ízre egy jóféle cigánypecsenyével. De ő se kevesett dobott le. De ez csak így megy
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu