akkor neutralizálnak

akkor neutralizálnak
biztos megy
Szüksége van pihenésre a kis testének ...
megint világbajnok akar lenni? Az ide tour után most nem érzem benne a parázst, de bármi lehet és pályától is függ. nem láttam még szintrajzot.
szépen megoldotta. Pogi kicsit elszámolt magát. csak az összefoglalót láttam,mire odakapcsoltam és csak a kaptatókat mutatták, de elég keményen húzta a sort mindig felfele. Az utolsónál nem tudom, miért nem gondolt erre és hagyott mást vezetni. de WVA valsz sprinten is ledurrantja
Izgalmak nélkül sivár az élet.
A zombi apokalipszist is túlélő technológia. Ráadásul nálam még sosem merült le.
Bowdenezés? Az mi?
Jah, így lesz egy szép, új váltód.
Igen,minden sz@rban van valami jó,csak meg kell látni.
Még jó, hogy "csak" ennyi a baj - ez viszonylag könnyen helyrehozható.
Köszi szépen. Szerencsére a balesetem óta nem volt semmi ilyen gebasz. Ez a váltó most elfáradt. Semmi nem tart örökké.tonee73 írta: ↑2025.07.26., szomb. 22:34Bakker, részvétem.Hirtelen azt hittem estél...AAttila írta: ↑2025.07.26., szomb. 21:18A váltókanál kis csavarja a sok mozgástól belül elnyalta teljesen az anyagot,ami már nem tartott és a rugó kilötte a helyéről. Persze a karbon kanál eltört, végighúzta a felni oldalát,ill szétverte a vázat is alul. Az nem repedt meg, de a festést szétverte.
Most a montival edzek,amíg nem lesz meg az új váltó. De az már nem RED lesz, csak Force.
Bakker, részvétem.Hirtelen azt hittem estél...AAttila írta: ↑2025.07.26., szomb. 21:18A váltókanál kis csavarja a sok mozgástól belül elnyalta teljesen az anyagot,ami már nem tartott és a rugó kilötte a helyéről. Persze a karbon kanál eltört, végighúzta a felni oldalát,ill szétverte a vázat is alul. Az nem repedt meg, de a festést szétverte.
Most a montival edzek,amíg nem lesz meg az új váltó. De az már nem RED lesz, csak Force.
A váltókanál kis csavarja a sok mozgástól belül elnyalta teljesen az anyagot,ami már nem tartott és a rugó kilötte a helyéről. Persze a karbon kanál eltört, végighúzta a felni oldalát,ill szétverte a vázat is alul. Az nem repedt meg, de a festést szétverte.