Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Naim NAP 250 végfok eladó
-
RadlerTamas
- Újonc fórumos

- Értékelés: 8
Re: Naim NAP 250 végfok eladó
Ui: Az kialkudott ár 320.000 ft volt.
Mégis hátha valakinek ez segít bármiben is a jövőben.
Üdv
Mégis hátha valakinek ez segít bármiben is a jövőben.
Üdv
-
RadlerTamas
- Újonc fórumos

Szép Napot!
Az első vendég megvette az erősítőt.
A hirdetést zárom.
Üdvözlettel sok sikert mindenkinek!
Az első vendég megvette az erősítőt.
A hirdetést zárom.
Üdvözlettel sok sikert mindenkinek!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6399
SziaRadlerTamas írta: ↑2025.07.26., szomb. 10:10Szia,
a felújítást még az előző tulaj végeztette el. Elmondás alapján 150e, ft volt a felújítás. Kívülről az RCA csatlakozókat látjuk. Belül pedig szerintem a kondikat is nyilván valóan stb. Ha kéred lefotózom a belső részletet. Csak kérned kell. Magamtól nem szedtem szét. Ha komoly az érdeklődés akkor hétfőn tudom megoldani.
Akkor most én kérném, csupán az átalakítás miatt (RCA aljzatok).
Köszi.
app.php/rules
"5.7.3. Kötelező az ismert hibák, sérülések, módosítások, javítások felsorolása, és lehetőség szerint azok fényképes bemutatása is.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Szia köszi szépen az eddigi választ.
Azért mégiscsak megkérdezhetem, hogy van lehetőség arra, hogy az előző tulajtól megtudjad, hogy mi a műszaki tartalma a 150 ezres szevizelésnek és, hogy néhány belső fotót is láthassanak az érdeklődő fórumtársak?
Köszi szépen.
Azért mégiscsak megkérdezhetem, hogy van lehetőség arra, hogy az előző tulajtól megtudjad, hogy mi a műszaki tartalma a 150 ezres szevizelésnek és, hogy néhány belső fotót is láthassanak az érdeklődő fórumtársak?
Köszi szépen.
-
RadlerTamas
- Újonc fórumos

Szia,
a felújítást még az előző tulaj végeztette el. Elmondás alapján 150e, ft volt a felújítás. Kívülről az RCA csatlakozókat látjuk. Belül pedig szerintem a kondikat is nyilván valóan stb. Ha kéred lefotózom a belső részletet. Csak kérned kell. Magamtól nem szedtem szét. Ha komoly az érdeklődés akkor hétfőn tudom megoldani.
Re: NAIM NAP 250 végfok eladó
A sorszáma alapján cca: 35 éves. Az lehet tudni, hogy a szervizelt állapot konkrétan milyen alkatrész cseréket, beavatkozásokat foglal magában ? Belső képeket lehetne látni ?
Köszi
Köszi
-
RadlerTamas
- Újonc fórumos

Naim NAP 250 végfok eladó
Naim nap 250 végfok, felső kategóriás teljesítményerősítő eladó. Gyári megóvott karcmentes állapot. Teljesítmény 2 x 80W kipróbálható, meghallgatható Vácon. Nem fiatal viszont szervizelt és felújított állapotban lelhető. Szép hangzás, A kategória hallgasd meg! Ára 360e ft