revox írta: ↑2025.07.18., pén. 22:21
#rock mester, kommentálhatod, csak hétvégére nem szeretek beragadni egy témába
Tetszett amit írtál, nincs mit mondanom...
Azt nem írom le,

hogy a hat tápkábelem öt, a három RCA kábel 3 különböző márkától van...

Nyilván nem optimális állapot.
De ... / Egy picit off lesz, de majd kiderül, hogy nem./
A router előtt eddig egy féltéglányi Dell kapcsitáp üzemelt, ami sokkal jobb hangú volt, mint a szokásos kis kapcsisz..ok.
Viszont pár napja szerét ejtettem egy - ráadásul noname - analóg tápnak, amit beillesztettem a Dell helyére. Lényegében újra meg kellett ismernem a sokat hallgatott zenéket/műsorokat, annyira más dimenzióba került a minőség illetve a minőség megítélése.
Annyival selymesebb, gördülékenyebb, finomabb lett a hangzás, hogy most kezdek újra rájönni, hogy miért is szeretem a Quadot.
Luca Flores jazz zongorista tragikus életét dolgozza fel a " Szólózongorista " című film, nem tudom, ismeritek-e...
A vizsgán előadott darab végén van két kis halk leütés, amire eddig soha nem figyeltem különösebben. Most az tűnt fel, hogy annyi érzelem, fájdalom van abban a két hangban, olyan sokára ülnek el az utolsó hangfoszlányok, hogy csak pislogtam és meghallgattam még kétszer. Szobahangerőn.
Azért hoztam fel a témát, mert beugrott a napokkal ezelőtti fősodor, mármint, hogy abnormális hangerőn kellene tesztelni, hogy egy KÁBEL, vagy bármi mennyire váltja be a hozzá fűzött reményeket.
Az elmúlt pár nap tapasztalatai azt erősítették meg bennem, hogy - nálam - erről szó nincs.
Nem muszáj kommentálni, vagy válaszolni rá...