1db 1m-es DC kábel????SoundMania írta: ↑2025.07.16., szer. 11:03Ennyiért nem is nézegetnék. 150 alatt nem nagyon lehet nagyon jót csinálni. Jó kábelekkel meg sokkal több.supravox írta: ↑2025.07.16., szer. 10:07És jó is.dixie-chicken írta: ↑2025.07.16., szer. 08:25
https://www.hydrasound.hu/
pl Zeus-nál,van használva olyan csatlakozó amely szerintem a routerhez jó,a kérdés hogy a másik oldalon milyen csatlakozó kell
https://www.hydrasound.hu/Zeus-Analog-P ... C-DC-Ultra
sokmindent gyártanak,akár "custom" kivitelezéseket is....
Készreszerelve most vettem a hdplex és a leendő router közé egy példányt.
35 ropi
Ennyiért nem éri meg otthon barkácsolni
Ennyiért nem is nézegetnék. 150 alatt nem nagyon lehet nagyon jót csinálni. Jó kábelekkel meg sokkal több.supravox írta: ↑2025.07.16., szer. 10:07És jó is.dixie-chicken írta: ↑2025.07.16., szer. 08:25https://www.hydrasound.hu/
pl Zeus-nál,van használva olyan csatlakozó amely szerintem a routerhez jó,a kérdés hogy a másik oldalon milyen csatlakozó kell
Készreszerelve most vettem a hdplex és a leendő router közé egy példányt.
35 ropi
Ennyiért nem éri meg otthon barkácsolni
És jó is.dixie-chicken írta: ↑2025.07.16., szer. 08:25https://www.hydrasound.hu/
https://www.hydrasound.hu/
Ilyesmire gondoltam én is.
Megvettrm ma, de CD-n. A bakelitesnél volt minimum vásárlás, amit elkezdtem pakolni a kosárba, aztán 2 lemezenként rátett mindig 10eurot a postára pluszba, aztán űrítettem a kosarat. Átmentem ebay. Crimson CD, freestylers, propellerheads, clawfinger meg talán egy lou reed. 12.360Ft postával... (stream elönye, xaré-hugyér van CD)Shimano írta: ↑2025.07.15., kedd 18:12Meghallgattam ma újra, (rég volt már pörgetve) ezt a crimson lemezt,és nem is a rendszer elött ülve,ha nem a konyhában matatva,ott volt dolgom,és hát jó volt.
Betettem utána a 75--ös szintén koncert usa crimson albumot,és kintről kb az ugrott be hogy ugyan zene az van,de valamiért más,benéztem a szobába,és hát ja,meg is van,leléptek a zenészek,és otthagytak valami cd szerűséget.![]()
A gyengébb idegzetűek a második számtól kezdjék ha kíváncsiak rá,és hangosan,mert csak.![]()
Ez természetesen különbség, de a jó AC és jó DC tápkábel kialakítása nagyon hasonló lehet. Ugyanis mindkettőnél nagyon fontos a zajszűrés.
Hova szeretnéd?
Ez is a Te hibád.
Meghallgattam ma újra, (rég volt már pörgetve) ezt a crimson lemezt,és nem is a rendszer elött ülve,ha nem a konyhában matatva,ott volt dolgom,és hát jó volt.
van ilyen is, olyan is. azért a drága kábelek jobbak is általában, csak nem indokolt az annyira magas árcédula, de a piac így forgatta ki. sajnos... De, pl akinek telik Kondora,az már ne nyafogjon azon a pár millán, amibe a drótok kerülnek, ráadásul nekik az Avocado tápkábel ingyen van, mert adják a készülékhez, nehogy eszébe jusson a vevőnek mással bekötni és pocskondiázni a terméket egy PC drót miatt.
Mély egyetértésem.
olcsó kábelt (hifit) nem lehet eladni a felső érákban. ez szabály. minden gyártó és kereskedő ismeriSoundMania írta: ↑2025.07.14., hétf. 18:05Globálisan is volt/van infláció, de a magyar eszünkbe juttathatta a pengős időket. Ez is hozzájárul, hogy mi mennyibe kerül. Szerintem a havi fizuhoz érdemesebb mérni az árakat. Talán. Másrészt a drága kábelek fejlődtek is. Ezért vannak 30 ezer eurósak is már. Meg drágábbak. Az olcsók meg ugyanolyan rosszak mint régen is. Csak azok is drágábbak. Szóval egy szint alá nem érdemes adni. Bár tény, hogy a lehetőség csábító tud lenni. Mégsincs sok értelme. És ez mellé a régi bevált modellek is jól tartják magukat. Amiknek jó a hangja, köszöni szépen jól van és egyre drágább és mégis elviszik, a legjobbakat meg elkapkodják. És ehhez jön még az is, hogy azért sokan belátják, hogy fontosak a kábelek és azt sem lehet olcsón megúszni...supravox írta: ↑2025.07.14., hétf. 17:41Ezt egy pöttyedt visszakanyarítanám a kábelre is.revox írta: ↑2025.07.14., hétf. 17:34
az inkább 2 panel ára voltunokaöcsém 2000 körül(lehet picit előtte, 1-2 év) kapott egy 3 szobást muteréktól, akkor az került 1,7-be
Meg szerintem akkor abból István ki akart ugrani gyorsan, így "olcsóbban" adta.
most egy új Ongaku kb 100.000euro (nem nálunk, kellemesebb áfával bíró országokban). nálunk abból most egy minigarzon se jön ki. De kár ingatlanhoz hasonlítani, mert azok agyatlanul elszálltak. De a hifi más gyártói is nagyon elszálltak. régen volt az, hogy az Ongaku volt a legdrágább erősítő. Szépen felzárkózott mindenki és sokan bőven túl is lépték.
A kábelek elmebeteg módon megdrágultak.
Ezer cég lépett be a piacra amik 30 éve szinte nem is voltak fellelhetőek.
Azt gondolom,hogy egy öngerjesztő folyamat indult el ami persze nem véletlen.
Sztem ha valaki gyártott mondjuk egy új hsz kábelt.
És azt sejtette,hogy legalább tudja azt a "minőséget" mint a konkurencia akkor úgy tették kívánatossá,hogy egyszerűen DRÁGÁBBAN árulták.
Mondjuk sikere volt..
Ezen felbuzdultak a népek és náluk is vastagabban kezdett el fogni a ceruza.
Majd így tovább![]()
Az Avantgarde hangfal hamarabb jött, mint az erősítője, de lövésem sincs,pontosan mikor(90-es évek közepe???).
Lehet, hogy nem '90 - ben, hanem 93 - 94 - ben volt, passz ...
Globálisan is volt/van infláció, de a magyar eszünkbe juttathatta a pengős időket. Ez is hozzájárul, hogy mi mennyibe kerül. Szerintem a havi fizuhoz érdemesebb mérni az árakat. Talán. Másrészt a drága kábelek fejlődtek is. Ezért vannak 30 ezer eurósak is már. Meg drágábbak. Az olcsók meg ugyanolyan rosszak mint régen is. Csak azok is drágábbak. Szóval egy szint alá nem érdemes adni. Bár tény, hogy a lehetőség csábító tud lenni. Mégsincs sok értelme. És ez mellé a régi bevált modellek is jól tartják magukat. Amiknek jó a hangja, köszöni szépen jól van és egyre drágább és mégis elviszik, a legjobbakat meg elkapkodják. És ehhez jön még az is, hogy azért sokan belátják, hogy fontosak a kábelek és azt sem lehet olcsón megúszni...supravox írta: ↑2025.07.14., hétf. 17:41Ezt egy pöttyedt visszakanyarítanám a kábelre is.revox írta: ↑2025.07.14., hétf. 17:34az inkább 2 panel ára voltRock60 írta: ↑2025.07.14., hétf. 16:31
Minden relatív.![]()
A brutális infláció - és a Kondo termékek értéknövekedése - nem csak a rézdrótoknál érhető tettem.
Mélyponton 2 millió volt az ára az alig használt Ongaku-nak.
( Tudom, annyiért kínálgatta István, '90 körül)
Igaz, az egy 50m2-es panel ára volt.
Ma mennyi lenne az erősen használt Ongaku ? 10 ? 20 ? 30 ?
Legjobb esetben is ötszörös, de inkább tízszeres a szorzó.
Ahhoz képest a Ksl szinte ingyen van a dupla árával.unokaöcsém 2000 körül(lehet picit előtte, 1-2 év) kapott egy 3 szobást muteréktól, akkor az került 1,7-be
most egy új Ongaku kb 100.000euro (nem nálunk, kellemesebb áfával bíró országokban). nálunk abból most egy minigarzon se jön ki. De kár ingatlanhoz hasonlítani, mert azok agyatlanul elszálltak. De a hifi más gyártói is nagyon elszálltak. régen volt az, hogy az Ongaku volt a legdrágább erősítő. Szépen felzárkózott mindenki és sokan bőven túl is lépték.
A kábelek elmebeteg módon megdrágultak.
Ezer cég lépett be a piacra amik 30 éve szinte nem is voltak fellelhetőek.
Azt gondolom,hogy egy öngerjesztő folyamat indult el ami persze nem véletlen.
Sztem ha valaki gyártott mondjuk egy új hsz kábelt.
És azt sejtette,hogy legalább tudja azt a "minőséget" mint a konkurencia akkor úgy tették kívánatossá,hogy egyszerűen DRÁGÁBBAN árulták.
Mondjuk sikere volt..
Ezen felbuzdultak a népek és náluk is vastagabban kezdett el fogni a ceruza.
Majd így tovább![]()
Ezt egy pöttyedt visszakanyarítanám a kábelre is.revox írta: ↑2025.07.14., hétf. 17:34az inkább 2 panel ára voltRock60 írta: ↑2025.07.14., hétf. 16:31Minden relatív.![]()
A brutális infláció - és a Kondo termékek értéknövekedése - nem csak a rézdrótoknál érhető tettem.
Ahhoz képest a Ksl szinte ingyen van a dupla árával.unokaöcsém 2000 körül(lehet picit előtte, 1-2 év) kapott egy 3 szobást muteréktól, akkor az került 1,7-be
az inkább 2 panel ára voltRock60 írta: ↑2025.07.14., hétf. 16:31Minden relatív.![]()
Ahhoz képest a Ksl szinte ingyen van a dupla árával.